Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Go Ahead Eagles – FC Utrecht

0:1

konec (0:1)

28.01.2017, 18:30 • De Adelaarshorst, Deventer • 20. kolo • Petr Hluchý (@PetrHluchy)

Tipsport: 3.66 3.7 1.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Pátá žlutá karta pro Utrecht! Za svůj nedovolený obranný zákrok nyní žluté napomenutí vidí také Sebastien Haller.

63

63. Červená karta

63

Neskutečná hloupost v podání faulovaného Maatsena! Poté, co byl Maatsen faulován, útočník Eagles neudržel své nervy na uzdě, podkopl na oplátku nohy Van der Maarelovi a ještě se do něj fyzicky pustil. Hlavní rozhodčí bez váhání ukazuje Maatsenovi červenou kartu!

62

Van der Maarel nyní musel na pravém křídle sáhnout za záchranou brzdu v podobě skluzu na rozběhnutého Maatsena, který si několika hlavičkami předhodil míč do běhu. Za tento zákrok vidí obránce Utrechtu žlutou kartou.

53

Žlutá karta za simulování! Kerk si v pokutovém území naskočil na centrovaný míč, následně byl sice Fischerem lehce držen za dres, avšak Kerk velmi okatě padl k zemi. Špatný herecký výkon a žlutá karta pro Kerka.

48

Troupee si poradil s pronikajícím Crowleyem jen za cenu faulu, daruje tak soupeři možnost přímého kopu a navíc ještě vidí žlutou kartu.

45

A následně vidí žlutou kartu rovněž hráč domácích, konkrétně se jedná o levého obránce Achenteha, který se ihned vrhl po Ludwigovi a zřejmě měl i nějaké připomínky na hlavního rozhodčí.

44

První žlutá karta zápasu! Konkrétně jí vidí hráč s číslem 11, tedy Andreas Ludwig, jenž naprosto nesmyslně zajel u postranní čáry do protihráče zpracovávajícího si vhozený balón.

Go Ahead Eagles – FC Utrecht

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 31. Schenk (vla.)

Karty:   45. Achenteh (EAG) – 44. Ludwig (UTR), 48. Troupee (UTR), 53. Kerk (UTR), 62. van der Maarel (UTR), 87. Haller (UTR)   63. Maatsen (EAG)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:12.

Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh – Locigno, Chirivella, Ritzmaier – Antonia, Manu (46. Maatsen), Crowley (69. Wolters).
Náhradníci: Cummins – Wolters, Hendriks, Nieveld, Maatsen, Suk, Duits, Lambooij.

FC Utrecht: Jensen – Troupee, van der Maarel, Leeuwin, van der Meer – S. Amrabat, Brama, Ludwig – Joosten (58. Ayoub), Kerk (73. R. Živković), Haller.
Náhradníci: Nijhuis – R. Živković, Barazite, Ayoub, Hardeveld, Koch, Klaiber, Labyad, D. Rosheuvel.