Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Velká Británie - Austrálie

1:2

konec (0:0, 0:0, 0:0)

11.08.2016, 01:30 • Olympic Hockey Centre, Rio de Janeiro • Skupina A • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (02:58:39)
Je dobojováno! Austrálie nakonec po velkém boji poráží Velkou Británii 22:1 a získává důležité body! Dlouho se hrálo bez branek, Australané byli lepší, ale Brity držel fantastický Pinner. Střeleckou smůlu prolomil až Aran Zelawski, jehož zásah napodobil o pět minut později Jacob Whetton! Velké Británii se povedlo už jen snížit, když se z trestného rohu prosadil Ashley Jackson!

60:00

Zápas je u konce!

59:02

Mohlo být vyrovnáno! Před brankou Austrálie lítal jeden míček za druhým! Střelecký pokus z levé strany už dokonce našel cestu za Charterova záda, ale jeden z obránců vykopl míček z brankové čáry!

58:13

Britům rázem narostla křídla a jejich rychlé přihrávky najednou dělají Australanům velké problémy. Velká Británie uzamkla svého soupeře před brankou.

57:45

Gól Velká Británie!
Britové zahrávali další trestný roh! Přihrávku si našel ASHLEY JACKSON, který neváhal a trefil prostor mezi nohou obránce a levou tyčí! Naděje ostrovanů stále žije!

57:06

Na druhé straně se u postranní čáry zbavil obránce Whetton a namířil si to sám na Pinnera! Australský hráč postupoval na brankáře z ostrého úhlu a střelou pod víko nechal Pinnera vyniknout!

56:12

Přeci jen ale ještě žije naděje pro Velkou Británii. Britové rozehrávali v blízkosti australské branky. Hoare vypálil zpoza oblouku, ale trefil jen stojícího obránce.

55:13

Australanům nestačí ani dvě vstřelené branky. Vedoucí celek se nadále drží na polovině svého ostrovního soupeře a obrana Velké Británie si ani na chvíli nemůže oddechnout.

54:18

Gól Austrálie!
Australané nejspíše definitivně stvrzují dnešní vítězství! Britové zpackali přihrávku na polovině soupeře a Austrálie vyrazila do rychlého brejku. První střelu sice brankář Pinner vyrazil, ale na dorážku JACOBA WHETTONA už dosáhnout nemohl!

53:35

Australané už chtějí dohrát zápas bez větších problémů a sami se raději koncentrují na útočení. Přehnané vyčkávání by se jim totiž mohlo stát osudným.

52:10

Jackson zadovkou naservíroval míček před branku Austrálie, kde se o něj strhla obrovská mela. Australané zaklekli před brankovou čárou a nepustili Brity k zakončení! Velká škoda pro ostrovní tým!

51:02

Turner vystihl nepřesnou rozehrávku britské obrany a rázem se hnal na brankáře Pinnera. Australský útočník však dlouho váhal se zakončením a vracející se obránce jej zastavil.

50:01

Gohdes zkoušel štěstí z velké dálky. Jeho rána sice obletěla hned dva obránce, ale paradoxně se zastavila na hokejce jednoho z hráčů Austrálie.

49:23

Gól Austrálie!
Australané se konečně dočkali vedoucí branky! Po dlouhé kombinaci se míček zjevil před brankou, Beale se otočil kolem svého strážce a naservíroval míček na hůl ARANA ZALEWSKÉHO, který trefil odkrytou klec!

48:06

Australané se znovu zlobí na jednoho z rozhodčích. Ten totiž vytáhl hru ven z předbrankového prostoru kvůli nedovolenému zákroku.

47:07

Další šance Austrálie na strhnutí vedení! Zalewski se z pravé strany prokličkoval před Pinnera, ale z brankové čáry už nedopravil míč před prázdnou branku, kde byl osamocený spoluhráč!

46:12

Na druhé straně podklouzl při zpracování míčku Condon. Tohle je velká škoda pro Velkou Británii. Condonovi se totiž nabízeli hned dva volní spoluhráči.

45:16

Gohdes si to okamžitě po rozehrávce namířil vpřed. Australan prošel kolem dvojice obránců, ale k zakončení se nedostal. Obětavá obrana včas zasáhla.

Velká Británie - Austrálie

1:2

konec (0:0, 0:0, 0:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Grochal, Wright, Montes de Oca, Nel

Statistiky:
Sestavy
Velká Británie:
Pinner – Ames, Jackson, Martin, Hoare, Ward, Middleton (C), Condon, Lewers, Catlin, Fox Náhradníci: Weir, Mantell, Gleghorne, Dixon, Sloan

Austrálie
Charter – Dwyer, Turner, Ciriello, Dawson, Knowles (C), Whetton, Gohdes, Zalewski, Swann, Beale Náhradníci: Orchard, Ockenden, Govers, Deavin, Kavanagh

Olympijské hry - Veslování

Dvojka bez kormidelníka - semifinále (ženy) 13:30

Dvojskif lehké váhy - semifinále (ženy) 13:50

Dvojskif lehké váhy - semifinále (muži) 14:10

Čtyřka bez kormidelníka - semifinále (muži) 14:30

Osma - opravy (ženy) 14:50

Osma - opravy (muži) 15:00

Párová čtyřka - finále (muži) 15:12

Párová čtyřka - finále (ženy) 15:24

Dvojka bez kormidelníka - finále (muži) 15:44

Dvojskif - finále (ženy) 16:04

Dvojskif - finále (muži) 16:24

Čtyřka bez kormidelníka lehké váhy - finále (muži) 16:44

Párová čtyřka - finále B (muži) 17:30

Dvojka bez kormidelníka - finále B (muži)  cz 17:40

Dvojskif - finále B (ženy) 17:50

Dvojskif - finále B (muži) 18:00

Čtyřka bez kormidelníka lehké váhy - finále B M  cz 18:10

Dvojskif lehké váhy - semifinále C/D (ženy) 18:20

Dvojskif lehké váhy - semifinále C/D (muži) 18:40

Dvojka bez kormidelníka - finále C (ženy) 19:00