Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

AEK Larnaka – SS Folgore

3:0

konec (3:0)

30.06.2016, 19:00 • Antonis Papadopoulos • 1. předkolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.01 23.0 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších zápasů, nashledanou. (20:52:32)
První utkání prvního předkola Evropské ligy dopadlo podle předpokladů! Z výhry se raduje Larnaca, které má výbornou pozici před odvetou. Naopak Folgore musí svou hru v odvetě zlepšit, jinak bude muset z kola ven.

90+4

Konec zápasu.

90+2

K přímému kopu se dostal Perrotta, jenž poslal míč do hry. Ovšem zdá se, že ani sanmarinský tým už nikam spěchat nebude.

90

K postranní čáře přichází čtvrtý sudí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát o tři minuty déle. Ovšem nic zásadního se nejspíše nestane.

89

Do konce normální hrací doby zbývá šedesát vteřin a ještě uvidíme jeden rohový kop. K rohovému praporku opět přiběhl Laban, ale čtvrtého gólu se ani tentokrát nedočkáme.

86

Střídání v týmu SS Folgore: ze hřiště odchází Luca Bezzi, přichází Luca Rossi.

84

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Elias Charalambous, přichází Nikos Englezou.

82

AEK se dostává k dalšímu rohu, který rozehraje střídající Charakambides. Ovšem Larnaca z něho nedokázala nic vytěžit.

80

Utkání se rozeběhlo do poslední desetiminutovky! Domácí mohou být s výsledkem spokojeni a hostům ze San Marina zbývá deset minut na to, aby vybojovali lepší výsledek.

78

K zakončení se cpal Laban, jehož pokus byl zastavený soupeřem, a tak mohl zůstat Montanari klidným.

76

Domácí kapitán David Catala se řítil sám na brankáře, ale bohužel pro něj si nepohlídal ofsajdovou linii, a tak je situace zastavená.

76

Kyperský tým vybojoval další přímý kop, který rozehraje Laban. Ten se staví ke všem rozehrávkám, a tak je k vidění velmi často.

74

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Daniel Mojsov, přichází Ander Murillo.

71

Začínám se bát, aby hostující tým dohrál s jedenácti muži. Hlavní sudí vytáhl ve druhém poločase již pátou žlutou kartu, kterou tentokrát viděl Matteo Camillini (SS Folgore).

69

Střídání v týmu SS Folgore: ze hřiště odchází Luca Righi, přichází Cristian Brolli.

69

Po dalším rohovém kopu se k zakončení dostal Mojsov, jehož pokus si cestu do sítě nenašel.

67

Se žlutými kartami se roztrhl pytel a hlavní sudí musel napomínat tímto kartónkem již čtvrtého hráče hostujícího celku, kterým je Michael Angelini (SS Folgore).

66

Larnaca kope další rohový kop, k němuž se postavil Charakambides. Jeho centrovaný míč našel Jorgeho, jehož pokus končí na hostujícím brankáři.

65

Žlutou kartu dostává José Hirsch (SS Folgore).

63

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Tete, přichází Costas Charalambides.

61

Křídelní obránce Mintikkis dostal pěknou přihrávku, ale jeho počínání zastavil praporek pomezního rozhodčího.

61

Ve vyložené šanci se objevil André Alves, který měl dost času na zakončení, ale jeho pokus výborným zákrokem lapil Montanari, jenž je hrdinou okamžiku.

60

K dalšímu rohovému kopu se dostane kyperský tým a centr do vápna pošle Laban. Ten našel Tetea, jehož pokus byl zablokován.

59

Střídání v týmu SS Folgore: ze hřiště odchází Andrea Nucci, přichází Michael Angelini.

56

Žlutou kartu dostává Michael Traini (SS Folgore), jenž poslal k zemi Labana, a tak je v krátké době druhé potrestaným hráčem sanmarinského celku.

55

Žlutou kartu dostává Luca Righi (SS Folgore), který si pomohl zákrokem za hranicí pravidel, a tak je první potrestaným hráčem v tomto zápase.

54

K rohovému praporku doběhl Jorge, jenž následným centrem našel hlavu Joana Tomàse, jehož pokus se do prostoru tří tyčí nevešel.

53

Larnaca se snaží přidat další branku, ale v těchto chvílích se musí spokojit jen s rohovým kopem. Uvidíme, jak ho kyperský tým zvládne.

50

Ve druhém poločase je vidět, že se hraje poněkud opatrnější fotbal. Na další velkou šanci si budeme muset ještě několik okamžiků počkat.

48

Už to vypadalo, že by se Traini mohl dostat do slibné šance. Ovšem celou situaci zastavuje praporek pomezního sudího, jenž viděl hráče v ofsajdovém postavení.

47

Hned v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky je k vidění faul hostujícího hráče, jenž pouští k míči Larnacu.

46

Hlavní sudí zahájil druhý poločas, a tak se pojďme podívat, co si pro nás hráči v této polovině připravili.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase se hrálo téměř neustále na branku hostujícího celku, což také naznačuje výsledek. Larnaca si bojovala hned několik slibných šancí a hned tří dostala do branky. Hostující tým ze San Marina se sice snaží soupeři vyrovnat, ale dnes to bohužel pro něj nestačí. Uvidíme, co nám hráči nabídnou ve druhé pětačtyřicetiminutovce.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Hostující Folgore vybojovalo další přímý kop, který do hry pošle Muccini.

42

Na konci prvního dějství uvidíme další rohový kop domácího celku. K zakončení se dostal Mojsov, jehož pokus zamířil jen nad branku.

41

K přímému kopu se postavil Muccini, jehož pokus měl mířit na branku, ale bohužel pro hostující tým trefil jen hráče ve zdi.

40

Pomalu, ale jistě se první poločas dostává ke svému konci. Ovšem ještě je k vidění faul domácího hráče.

39

Po fotbalové kráse přichází na řadu trochu tvrdosti, které se dostala za hranici pravidel, a tak několikrát musel použít píšťalku i pan sudí.

35

Montanari zneškodnil střelu, kterou vyslal Joan Tomàs. Hostující brankář má v posledních minutách plné ruce práce.

34

34. Ivan TRIČKOVSKI - 3:0

34

Larnaca právě vstřelila branku!
AEK navyšuje skóre a nyní už zcela jistě potvrzuje roli favorita. IVAN TRIČKOVSKI ukazuje dobrou formu a podruhé se zapisuje mezi střelce tohoto utkání.

31

31. André ALVES - 2:0

31

Larnaca právě vstřelila branku!
Domácí hráči se dostávají do dvoubrankového trháku. Tete našel přesnou přihrávkou ANDRÉHO ALVESE, který potvrdil roli kanonýra a dává další branku. Brazilský útočník potvrzuje pozici nejlepšího střelce svého týmu.

30

Labana dnes vidíme při rozehrávkách rohových kopů, ale tentokrát se tento hráč dopustil faulu.

29

Larnaca ovládá dnešní utkání a vybojovala si další rohový kop, který pošle do hry tradičně Laban. Ovšem AEK si bude muset na další gól ještě počkat.

26

Budeme svědky dalšího rohového kopu, který do hry poslal Laban. Jenže ani tentokrát střelu na branku neuvidíme.

25

Hostující hráč Hirsch dnes hraje pořádně od podlahy, když si připisuje do statistik už druhý faul.

24

Domácí hráči jsou po vstřelené brance stále aktivní a nyní dokázali vybojovat další rohový kop. Ovšem tentokrát se zakončení nedočkáme.

22

22. Ivan TRIČKOVSKI - 1:0

22

Larnaca právě vstřelila branku!
Domácí tým byl už před zápasem obrovským favoritem a nyní přidává také první branku. Přesnou přihrávku dostal IVAN TRIČKOVSKI, jenž přesným pokusem poslal svůj tým do vedení.

21

Hra se nám v posledních dvou minutách poněkud kouskuje, jelikož byly k vidění dva fauly.

19

Na hrotu hostujícího týmu se velmi dobře prezentuje Traini, který se nyní dostal k zakončení. Jenže jeho pokus minul cíl, a tak budeme sledovat pouze odkop od branky.

16

Domácí borci se dostali do rychlého protiútoku, který zakončil Tričkovski. Ovšem Montanari předvedl velmi pěkný zákrok a vyrazil balon na další kop od rohového praporku.

15

Další roh Folgore byl rozehrán, ale zakončení na branku se tentokrát nedočkáme, jelikož byl k vidění faul.

14

Hostující tým se poprvé dostává k rozehrání rohu, který zamířil přesně do míst, kde byl Genestreti, jehož pokus vyrazil domácí gólmana.

13

Hostující hráči si vynutili faul soupeře, a tak se hra trochu uklidní. Míč rozehraje Muccini, který s rozehrávkou moc nespěchá.

11

Do výborné příležitosti se dostal Laban, jehož pokus zamířil jen vedle branky. Ovšem tato situace si zasloužila mnohem více.

10

Na programu je další rohový kop kyperských hráčů, ovšem ani tentokrát střelecký pokus mířící mezi tři tyče neuvidíme.

9

deváté minutě registrujeme další střelecký pokus, o který se postaral domácí André Alves, jehož rána se mezi tři tyče nevešla.

7

Larnaca je o něco aktivnější a dostává se k dalšímu rohovému kopu, který do hry poslal Laban- K tomu se po chvíli balon vrátil, ale domácí hráč byl nachytán v ofsajdu.

5

Hra se po faulu odehrává ve středu hrací plochy, a tak stále čekáme na první vážnější ohrožení brány.

3

Rohový kop byl sice velmi rychle rozehrál, ale bohužel pro domácí nebyl zakončen, jelikož faulem se provinil André Alves.

2

Domácí se dostali rychle na polovinu soupeře, kde se ke střele odhodlal Laban, jehož pokus byl tečovaný mimo branku, a tak budeme svědky prvního rohového kopu.

1

Hlavní sudí pan Aleksandrs Golubevs dal pokyn k zahájení prvního duelu prvního předkola Evropské ligy. Fanoušci se jistě na duel hodně těšili, a tak se pojďme podívat, co se bude dít v úvodních minutách tohoto zápasu.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

AEK Larnaca FC: Taudul – Mintikkis, Mojsov, Catala (C), Charalambous – Laban, Jorge – Tomàs – Tete, Alves, Tričkovski.
Náhradníci: Saizar – Boljevič, Ioannou, Murillo, Englezou, Mousic, Charakambides.

SS Folgore: Montanari – Righi, Muccini, Genestreti, Camillini – Bezzi – Perrotta (C), Nucci, Quintavalla, Hirsch – Traini.
Náhradníci: Bicchiarelli – Angelini, Valle, Aluigi, Brolli, Rossi, Guidi.

Rozhodčí: Golubevs – Morozovs, Tatriks (všichni LVA).
AEK Larnaca FC

V dlouhodobé části skončila Larnaca na druhém místě, čímž se kvalifikovala do skupiny o titul. AEK také ve druhé části sezóny skončilo na druhém místě, o čemž rozhodly zejména poslední zápasy, jelikož dnes domácí celek v posledních třech utkáních nedokázal získat ani jediný bod, a tak se z trofeje radovali hráči APOELu. Nejlepším střelcem kyperského týmu v uplynulém ročníku byl brazilský Andre Alves, který rozvlnil sítě soupeřů celkem devatenáctkrát.
SS Folgore

Liga v San Marinu je rozdělaná na dvě skupiny, ze kterých se postupuje do play-off. Folgore skončilo ve druhé skupině na třetím postupovým místě, a tak se dostalo do vyřazovacích bojů. Hostující SS skončilo ve vyřazovacích zápasech v semifinále, čímž se dostalo do prvního předkola.
Do utkání vstoupí v pozici obrovského favorita domácí tým, který by měl dle papírových předpokladů proklouznout do další fáze Evropské ligy. Ovšem soupeř ze San Marina nedá svou kůži lacino a jistě uvidíme zajímavý duel.
Vítám vás u startu nové fotbalové sezóny. Dnes je na programu první předkolo Evropské ligy, v němž se představí kyperská AEK Larnaca FC, která vyzve SS Folgore ze San Marina.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

AEK Larnaka – SS Folgore

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 22. Tričkovski, 31. Alves, 34. Tričkovski

Karty:   55. Righi (FFF), 56. Traini (FFF), 65. Hirsch (FFF), 67. Angelini (FFF), 71. Camillini (FFF)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:1. Rohy: 16:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:15.

AEK Larnaka: Taudul – Mintikkis, Mojsov (74. Murillo), Catala (C), Charalambous (84. Charalambous)– Laban, Jorge – Tomàs – Tete (63. Charakambides), Alves, Tričkovski.
Náhradníci: Saizar – Boljevič, Ioannou, Murillo, Englezou, Mousic, Charakambides.

SS Folgore: Montanari – Righi (69. Brolli), Muccini, Genestreti, Camillini – Bezzi (86. Rossi) – Perrotta (C), Nucci (59. Angelini), Quintavalla, Hirsch – Traini.
Náhradníci: Bicchiarelli – Angelini, Valle, Aluigi, Brolli, Rossi, Guidi.

Rozhodčí: Golubevs – Morozovs, Tatriks (všichni LVA)

Odveta: Folgore - Larnaka 1:3

Evropská liga (předkola)

Dila Gori – Širak 16:00 1:0

Aktobe – MTK Budapešť 16:00 1:1

Admira – Myjava 17:00 1:1

Ventspils – Víkingur 17:00 2:0

UE Santa Coloma – Loko Záhřeb 17:00 1:3

Bokelj – Vojvodina 17:30 1:1

Fehérvár – Zaria Balti 18:00 3:0

Levadia Tallinn – HB Tórshavn 18:00 1:1

Balzan – Neftçi Baku 18:00 0:2

FK Sloboda – Beitar Jerusalém 18:00 0:0

Dinamo Minsk – Jūrmala 18:00 2:1

Atlantas – Helsinki 18:00 0:2

FC Banants – Omonia Nikósie 18:00 0:1

Riteriai – Kalju 18:00 2:1

Slavia Sofia – Zagłębie 18:30 1:0

AIK Stockholm – Bala Town 18:30 2:0

Europa – Pjunik 18:30 2:0

Göteborg – Llandudno Town 18:30 5:0

Qäbälä – Samtredia 19:00 5:1

Midtjylland – FK Sūduva 19:00 1:0

Zim. Kišiněv – Čichura 19:00 0:1

Differdange – Cliftonville 19:00 1:1

Kukësi – Rudar 19:00 1:1

Larnaka – Folgore 19:00 3:0

Vaduz – FK Sileks 19:00 3:1

Odd – Mariehamn 19:00 2:0

Široki Brijeg – Birkirkara 19:00 1:1

M. Tel-Aviv – ND Gorica 19:15 3:0

Beroe – FK Radnik 19:30 0:0

KF Teuta – Kajrat 20:00 0:1

Domžale – Lusitans 20:00 3:1

Runavík – Soligorsk 20:00 0:2

Connah's Quay – Stabæk 20:15 0:0

Trnava – Hibernians 20:15 3:0

La Fiorita – Debrecín 20:30 0:5

Čukarički – Ordabasy 20:30 3:0

Linfield – Cork City 20:45 0:1

Aberdeen – Fola 20:45 3:1

Hearts – Infonet Tallinn 21:00 2:1

Škendija – Cracovia 21:00 2:0

Shamrock – RoPS Rovaniemi 21:00 0:2

Reykjavík – Glenavon 21:15 2:1

Breidablik – Jelgava 21:15 2:3

Valur – Brøndby 23:00 1:4