Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

IFK Göteborg – Llandudno Town FC

5:0

konec (3:0)

30.06.2016, 18:30 • Gamla Ullevi, Gothenburg (SWE) • 1. předkolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.06 10.1 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Llandudno má za sebou premiérové vystoupení na evropské scéně a při pohledu na výsledek na něj příliš rádo vzpomínat nebude. Valešský klub na hřišti švédského a favoritovaného Göteborgu inkasoval pět gólů, o které se postarali Gustav Engvall, Søren Rieks, Emil Solomonsson a střídající Tobias Hysén, jenž vstřelil během dvou minut dva góly. Odvetné utkání 1. předkola UEFA Europa League je na programu 7. července. Konečný výsledek. IFK Göteborg 5 Llandudno Town FC 0. (20:21:35)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Emil Salomonsson se pokusil odcentrovat z pravé strany šestnáctky, jenže se mu to v blízkosti brankové čáry nepodařilo a navíc se ještě nepříjemně poranil a musí být ošetřován.

90

Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny dvě minuty.

89

Uvidíme kolik se bude nastavovat, ale hosté už si určitě přejí, aby to bylo za nimi.

88

Llandudno si uřízlo ve Švédsku dnes ostudu, kterou ovšem zmírňuje fakt, že je to jeho premiérová účast na evropské scéně.

87

V hledišti to jen zahučelo po předchozí střele Madse Albæka, která zaváněla šestým gólem.

86

Mads Albæk napřáhl z volného přímého kopu k nádherné střele a jeho následný projektil z levé nohy se od bližší spojnice tyče a břevna odrazil do zámezí!

85

Diy fauloval v blízkosti šestnáctky Petterssona a Göteborg má k dispozici volný přímý kop z velmi dobré pozice.

84

Brankář Alvbåge prožil akorát jednu krušnou chvilku, a to když ho v polovině prvního poločasu zachránilo břevno.

83

Hosté měli k dispozici standardní situaci, jenže následný centr žádný vzrušení nepřinesl.

82

Göteborg je dnes směrem vpřed hodně produktivní a obrana Llandudna už působí jako trhací kalendář.

81

81. Tobias HYSÉN - 5:0

81

Göteborg právě vstřelil branku! TOBIAS HYSÉN se z pozice střídajícího hráče prosazuje podruhé a zvyšuje na 5:0! Tobias Hysén si naběhl do šestnáctky na centr svého spoluhráče z levé strany, který byl jemně tečován jedním z hostujících hráčů Llandudna, a z první zamířil k levé tyči.

80

Dawson se mohl pokusit o rychlou odpovědět na čtvrtý gól domácího celku, jenže se v momentě přihrávky ocitl v ofsajdu.

79

79. Tobias HYSÉN - 4:0

79

Göteborg právě vstřelil branku! Střídající TOBIAS HYSÉN zakončil nádhernou kombinační akci na jeden dotek a posílá Göteborg do čtyřbrankového vedení!! Emil Salomonsson si krásně narazil míč na pravé straně šestnáctky se svým spoluhráčem a poté přízemním centrem našel na přední tyči Tobiase Hyséna, který míč pohodlně dorazil do brány.

78

Emil Salomonsson se vydal na útočný výlet a v blízkosti šestnáctky napřáhl z pravé strany hřiště ke střele, ta ovšem byla zablokována.

77

Střídání v týmu Llandudno Town FC: ze hřiště odchází James Joyce, přichází Connor Tierney.

76

Střídání v týmu IFK Göteborg: ze hřiště odchází Sebastian Eriksson, přichází Tom Pettersson.

76

S velkou nadsázkou lze říci, že by si ho v bráně Göteborgu stačil i nabýt, pokud by měl po blíž zásuvku nebo "prodlužovačku".

75

Kdyby brankář Alvbåge chtěl, tak si může vzít do brány noviny, i když v dnešní moderní době spíše tablet.

74

Jestliže v prvním poločase Llandudno alespoň párkrát nebezpečně vypálilo, tak po přestávce je směrem vpřed naprosto bezzubé.

73

Sice jsem neviděl přesně kdo, ale jeden z hráčů Göteborgu musí být před střídačkami ošetřován, protože ho postihla křeč v levém stehně.

72

S přibývajícími minutami už dochází síly také hráčům Göteborgu, navzdory tomu ale mají stále územní převahu.

71

Oba dva týmy využily dvě možnosti střídání a především na straně Llandudna je otázkou, zda to něčemu pomůže.

70

Střídání v týmu Llandudno Town FC: ze hřiště odchází Lewis Buckley, přichází John Owen.

70

Do konce utkání zbývá odehrát dvacet minut a zatím se stále hraje bez karet.

69

Fanoušci Göteborgu odměnili nepřesný pokus Liama Dawsona posměškem, který se hodně nosí v anglické Barclays Premier League. Samozřejmě ale také i v ostatních soutěžích.

68

Střídající Liam Dawson se postavil k rozehrání volného přímého kopu a podařilo se mu obstřelit zeď, jeho následná střela ovšem zamířila nad levý horní roh brány.

67

Hosté jsou nyní pod velkým tlakem, to ostatně ale platí o drtivé většině dnešního utkání. Fanouškům Llandudna by určitě udělalo radost, kdyby se jeho hráčům podařilo vstřelit alespoň čestný gól.

66

Søren Rieks se pokusil z první na levé straně šestnáctky propálit brankáře Davea Robertse mezi nohama, brankář Llandudna ovšem vytáhl skvělý zákrok a pravou nohou míč vyrazil!

65

Střídání v týmu IFK Göteborg: ze hřiště odchází Mikael Boman, přichází Tobias Hysén.

64

Možná je to jen můj osobní dojem, ale hráči Llandudna už toho mají plné zuby a jen stěží se snaží vytáhnout nohy z hlubokého bahna.

63

Göteborg se pokusil o krásnou kolmou přihrávku do šestnáctky, která málem vyšla, nakonec ale byla příliš prudká a brankář Dave Roberts sebral míč ze země.

62

Kapitán Göteborgu Mattias Bjärsmyr se pokusil zapsat mezi střelce dnešního zápasu daleko nosnou přízemní střelou, ta ovšem byla nepřesná a zamířila vedle levé tyče. Brankář Dave Roberts měl vše pod kontrolou a jeho pokus jistil.

61

Hluchou pasáž hry protrhl Søren Rieks, který se po přetaženém centru z pravého křídla dostal k hlavičce, ta ovšem zamířila vedle levého horního rohu brány.

60

Hra se přelévá v pravidelných intervalech ze strany na stranu, jenže ani jeden tým se není schopen dostat do zakončení.

59

Lee Thomas brousil v prvním poločase pravou lajnu a mohl vstřelit gól, jeho přízemní střela ale z pravé strany šestnáctky zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče.

58

Lee Thomas musel při střídání přeběhnout celou šířku hřiště a při odchodu z trávníku si vysloužil potlesk fanoušků Llandudna, který jim vzápětí stejným způsobem vrátil.

57

Střídání v týmu Llandudno Town FC: ze hřiště odchází Lee Thomas, přichází Liam Dawson.

56

Llandudno zatím po přestávce rezignuje směrem do ofenzivy a snaží se především o to, aby už ve zbytku utkání neinkasovalo.

55

Martin Smedberg se během utkání dostal pouze k jedné střele, zamířila ovšem mezi tři tyče.

54

Martin Smedberg odešel ze hřiště a do hry se tak dostal švedský talent Patrik Karlsson Lagemyr, kterému je teprve devatenáct let.

53

Střídání v týmu IFK Göteborg: ze hřiště odchází Martin Smedberg, přichází Patrik Karlsson Lagemyr.

52

Göteborg v rychlém sledu rozehrál dva rohové kopy, ani po jednom se ale do zakončení nedostal, i když ve druhém případě k ohrožení brány Llandudna příliš nescházelo, přetažený centr ovšem ani jeden z trojice domácích hráčů na bránu usměrnit nedokázal.

51

Mads Albæk se dostal k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl k pohotovému voleji, který těsně nad zemí mířil k levé tyči, jenže jeden z obránců do něj vložil koleno, od něhož se míč odrazil těsně nad břevno a na rohový kop.

50

Domácí se vzápětí dostali k další střele, ta ovšem zpoza šestnáctky přes tříčlenný blok neprošla.

49

Gustav Engvall se prodral na hranici šestnáctky přes dva protihráče a poté dokázal vypálit, přestože neměl míč úplně pod kontrolou, jeho následná střela ovšem po zemi zamířila zhruba tři metry vedle levé tyče.

48

Göteborg loni dokráčel do třetího předkola a v letošním ročníku UEFA Europa League by vzhledem k nabraným zkušenostem určitě rád postoupil až do hlavní fáze soutěže.

47

Oba celky vstoupily do druhého poločasu ve stejném složení, jako v úvodu zápasu. I když změna by možná hostům mohla pomoci.

46

Hráči obou celků se vrátili zpět na hřiště a Llandudno Town rozehrál druhý poločas, do kterého v úvodním zápase prvního předkola UEFA Europa League vstupuje s tříbrankovým mankem.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:30.
Premiérová účast v UEFA Europa League v podání Llandudna po úvodních pětačtyřiceti minutách vypadá na pořádný výprask. Göteborg dostaly na koně dvě slepené branky, které vstřelili po úvodních deseti minutách Gustav Engvall a Søren Rieks. V dalším průběhu utkání v dresu valešského klubu orazítkoval břevno Danny Hughes, jehož na opačné straně napodobil střelou z ostrého úhlu Søren Rieks. Další a zatím poslední gól padl deset minut před přestávkou, když se z dorážky prosadil pohodlně obránce Emil Salomonsson. Skóre po prvním poločase. IFK Göteborg 3 Llandudno Town FC 0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Göteborg trochu polevil a Llandudno se toho snaží ještě před poločasem využít. Pro nezaujatého diváka bohužel zatím marně.

43

Lewis Buckley krásně vypálil z blízkosti hranice šestnáctky a jeho střela jen o vlásek minula levý horní roh brány!

42

Hosté to v závěru prvního poločasu zkouší, svatyně Göteborgu ovšem odolává.

41

Nechybělo mnoho a valešský klub se mohl nakopnout k nějakému ofenzivnějšímu snažení, gól se mu ovšem těsně před přestávkou vstřelit nepodařilo.

40

Lee Thomas se dostal na pravé straně šestnáctky z ničeho nic k přízemní střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!

39

Göteborg má vývoj utkání pevně ve své moci a s blížící se přestávkou se nabízí otázka, zda domácí ještě jednou skórují nebo ne.

38

Llandudno se po drtivou většinu prvního poločasu brání, ale také už dvakrát nebezpečně vystrčilo růžky.

37

Göteborg dominuje a Llandudno si koleduje o pořádný výprask, na druhou stranu je potřeba říci, že je to jeho premiérové vystoupení na evropské scéně.

36

36. Emil SALOMONSSON - 3:0

36

Göteborg právě vstřelil branku! EMIL SALOMONSSON se dostal na značce pokutového kopu po skvělém zákroku brankáře Robertse k dorážce a zvyšuje na 3:0!! Po přetaženém centru Martina Smedberga se dostal na vzdálenější levé tyči k pohotovému voleji Mikael Boman, jehož pokus Roberts dokázal skvělým reflexivním zákrokem vyrazit, jenže pouze na kopačku Emila Salomonssona, který míč přízemní střelou dorazil do prázdné brány.

35

Danny Hughes na pravé straně vlastní poloviny hřiště zbytečně přišel o míč a ve snaze ho získat zpět fauloval. Hráčem, který se ocitl proti pravidlům na hřišti byl Mikael Boman.

34

Søren Rieks hraje skvělý zápas a po několikáté v zápase se pokusil vypálit zpoza šestnáctky, tentokrát ale zamířil pouze do náruče připraveného brankáře Robertse.

33

Na druhou stranu je potřeba říci, že během posledních zhruba pěti minut se daří hráčům valešského klubu tříštit útoky Göteborgu a odvracet centry ze stran.

32

V dresu hostujícího Llandudna jsou aktivní především krajní záložníci Lee Thomas a Jamie Reed, jenže ani jeden z nich se není schopen uvolnit v souboji jeden na jednoho.

31

Ze zápasu uplynula půlhodiny a obrázek zůstává neměnný, Göteborg se snaží útočit, zatímco Llandudno se pokouší vyrážet do protiútoku a poctivě bránit.

30

Fanoušci Göteborgu jsou dosavadním průběhem zápasu spokojeni a dávají to hlasitými pokřiky najevo.

29

Llandudno se po dlouhé odmlce pokusilo založit útok dlouhým nákopem vpřed, ten však Jamie Reed ze vzduchu a v běhu nedokázal zpracovat a míč skončil v zámezí.

28

Zatím se hraje pohledný a útočný fotbal, zejména tedy z domácí strany, a hlavní rozhodčí zatím neudělil žádnou kartu.

27

Gustav Engvall předvedl uvnitř pokutového území pohotové zpracovaní a ze vzduchu se poté pokusil vypálit, střela mu ale vůbec nesedla a svezla se mu po nártu.

26

Mikael Boman se sice na levé straně šestnáctky ke střele mezi tři tyče nedostal, přesto si vysloužil ovace fanoušků Göteborgu.

25

Na orazítkované brankové konstrukce to máme vyrovnané 1:1, skóre však výrazně vyznívá pro domácí hráče švédského celku.

24

Göteborg mohl vést už 3:0, ale stejně jako na opačné straně Alvbågeovi, i Robertsovi pomohlo břevno.

23

Dánský záložník Søren Rieks mohl přidat druhý gól, když se na levé straně šestnáctky naznačením střely zbavil dvou protihráčů a jeho následný pokus z úhlu orazítkoval břevno, od kterého se míč odrazil nad!

22

Göteborg se po krátké odmlce dostal opět k míči a už střádá útočné pikle. Levá strana obrany Llandudna hodně hoří.

21

A znovu Thomas, ani tentokrát ale akce hostujícího záložníka nic kloudného nepřinesla.

20

Thomas se snažil dvakrát prosadit po pravém křídle, v blízkosti brankové čáry ovšem ani v jednom případě neuspěl.

19

Llandudno se snaží útočit, ale Göteborg zatím skvěle brání.

18

Göteborg na levém křídle vybojoval rohový kop, po jeho rozehrání ovšem žádné nebezpečí nepřišlo.

17

Na druhou stranu ovšem nelze říci, že by Llandudno po dvou slepených gólech totálně propadlo, naopak orazítkovalo břevno a poté prověřilo pozornost domácího brankáře.

16

Úvodní čtvrthodina je za námi a Göteborg zatím s přehledem potvrzuje roli papírového favorita.

15

Vzápětí to zkoušel zpoza šestnáctky také Lewis Buckley, jeho střela ale pro změnu zamířila pouze doprostřed brány, kde ji v náruči v pohodě ukryl připravený brankář Alvbåge.

14

Danny Hughes mohl rychle odpovědět, ale jeho střela ze střední vzdálenosti orazítkovala břevno, od kterého se míč odrazil vedle pravé tyče do zámezí!

13

Göteborg během necelých dvou minut ukázal svou sílu a vede nad nováčkem z Walesu rychle 2:0.

12

12. Søren RIEKS - 2:0

12

Göteborg právě vstřelil branku! Než se hosté stačili oklepat z inkasovaného gólu, lovili míč ze své sítě znovu, tentokrát po obrovské chybě Mike Williamse, který si tak dlouho zahrával u postranní čáry s ohněm, až o míč přišel a dokonale toho využil SOREN RIEKS!! Mike Williams přišel o míč a po parádní přihrávce pod sebe od Gustava Engvalla domácí Søren Rieks zamířil přesně mezi nohy padajícího brankáře Robertse.

11

11. Gustav ENGVALL - 1:0

11

Göteborg právě vstřelil branku! GUSTAV ENGVALL po deseti minutách hry práskl do míče a nádhernou přízemní střelou otevírá skóre dnešního zápasu!! Gustav Engvall ve středu hřiště využil skvělého přiťuknutí Mikaela Bomana a nádhernou přízemní střelou zpoza šestnáctky zamířil přesně k pravé tyči.

10

Martin Smedberg krásně odcentroval od pravé postranní čáry a na přední tyči našel hlavičkujícího Mikaela Bomana, jehož pokus zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče!

9

Llandudno rozjelo krásnou kombinační akci na levé straně hřiště, jenže Marc Williams se ocitl v ofsajdu.

8

Jednalo se spíše o lob, než o střelu. Každopádně Göteborg dává během úvodních minut jasně najevo, že na svém hřišti chce být dnes svým pánem.

7

Domácí útočník Mikael Boman se dostal na levé straně šestnáctky v těžké pozici a obležení dvou protihráčů do zakončení, to mu ale vůbec nesedlo a jeho střela nestřela levačkou zamířila vedle levého horního rohu brány.

6

Před hráči švédského celku se na pravé straně otevřel prostor, jenže následná kolmá přihrávka byla příliš prudká a zamířila do území nikoho.

5

Göteborgu většinu svých akcí táhne v úvodu zápasu po levém křídle, nyní se ale snaží roztáhnout obranu Llandudna přenesením hry vpravo.

4

Domácí fotbalisté rozjeli pěknou kombinační akci po levé straně hřiště, jenže finální přihrávka do šestnáctky byla příliš vysoká a útočník Göteborgu navíc zřejmě zahrál rukou, hra ovšem pokračovala dále a Llandudno se ubránilo.

3

Každý předpokládá výhru Göteborgu, velšský celek ale určitě necestoval na sever Evropy, aby prodal svou kůži lacino.

2

Llandudno vstupuje do své první sezóny v UEFA Europa League a zatím se mu daří poměrně dobře bránit, ale nejen to, nyní se i snaží útočit po pravém křídle, což je pro vývoj zápasu jen a jen dobře.

1

Právě Gustav Engvall se postaral o první vzrušení, když během úvodní minuty po levém křídle pronikl mezi dvěma hráči do pokutového území, jenže si míč příliš předkopl a skončil i s ním v zámezí.

1

Hlavní rozhodčí Martin Lundby dal právě pokyn k zahájení zápasu, který obstaral domácí Gustav Engvall.

1

Utkání právě začalo.
Fanoušci Göteborgu zpívají chorál svého týmu, zatímco hráči obou celků už jsou již připraveni v tunelu stadionu Gamla Ullevi ve švéském Gothenburgu. V hledišti panuje fantastická atmosféra.
Úvodní sestavy:

IFK Göteborg: Alvbåge – Salomonsson, Bjärsmyr (C), Rogne, Aleesami – Smedberg, Albæk, Eriksson, Rieks – Boman, Engvall. (rozestavení 4-4-2)
Náhradníci: Dahlberg, Hysén, Jónsson, Sköld, Pettersson, Karlsson Lagemyr, Nordström. Trenér: Jörgen Lennartsson (SWE).

Llandudno Town FC: Roberts – Taylor, Shaw, Mike Williams, Joyce – Thomas, Hughes, Dix (C), Reed – Marc Williams, Buckley. (rozestavení (4-4-2)
Náhradníci: Rutter, Peate, Evans, Owen, Riley, Dawson, Tierney. Alan Morgan (WAL).

Rozhodčí: Martin Lundby. Asistenti: Reidar Gundersen, Geir Isaksen. Čtvrtý rozhodčí: Tom Harald Hagen (všichni NOR).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Llandudno Town FC:

Llandudno Town FC čeká ve čtvrtek historický okamžik, když se proti Göteborgu poprvé představí na evropské scéně. Na úspěch velšský klub nečekal příliš dlouho, vezme-li v potaz, že byl založen v roce 1988, tedy před 28 lety. Llandudno Town během své mladé historie ve Walesu získalo celkem jedenáct trofejí.
IFK Göteborg:

IFK Göteborg je dvojnásobným šampiónem Poháru UEFA, který dvakrát dobyl v 90. letech v rozmezí pěti let. Co se týče domácí švédské ligy, Göteborg je osmnácti násobným mistrem a v loňském ročníku skončil na druhém místě. Nejvyššího vítězství švédský tým dosáhl 10. května 1925, kdy smetl na domácím hřišti 9:1 tamní IK Sleipner. Tým vedený Jörgenem Lennartssonem loni dokráčel do třetího předkola, ve kterém vypadl s portugalským klubem Belenenses.
Llandudno Town čeká premiérové vystoupení na evropské scéně a los prvního předkola UEFA Europa League k dvojnasobnému vítězi velšské ligy ze 40. let nebyl příliš milosrdný. Ve čtvrtek večer zavítá na hřiště švédského Göterborgu, který vyhrál Pohár UEFA v letech 1982 a 1987. Utkáním ze stadionu Gamla Ullevi Vás s velkým potěšením provede Tomáš Reiner.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

IFK Göteborg – Llandudno Town FC

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 11. Engvall, 12. Rieks, 36. Salomonsson, 79. Hysén, 81. Hysén

Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:10.

IFK Göteborg: Alvbåge – Salomonsson, Bjärsmyr (C), Rogne, Aleesami – Smedberg (53. Karlsson Lagemyr), Albæk, Eriksson (76. Petterson), Rieks – Boman (65. Hysén, Engvall. (rozestavení 4-4-2)
Náhradníci: Dahlberg, Hysén, Jónsson, Sköld, Karlsson Lagemyr, Nordström. Trenér: Jörgen Lennartsson (SWE).

Llandudno Town FC: Roberts – Taylor, Shaw, Mike Williams, Joyce (77. Tierney) – Thomas (57. Dawson), Hughes, Dix (C), Reed – Marc Williams, Buckley (70. Owen). (rozestavení (4-4-2)
Náhradníci: Rutter, Peate, Evans, Riley, Alan Morgan (WAL).

Rozhodčí: Martin Lundby. Asistenti: Reidar Gundersen, Geir Isaksen. Čtvrtý rozhodčí: Tom Harald Hagen (všichni NOR)

Diváci: 6074

Odveta: Llandudno Town - Göteborg 1:2

Evropská liga (předkola)

Dila Gori – Širak 16:00 1:0

Aktobe – MTK Budapešť 16:00 1:1

Admira – Myjava 17:00 1:1

Ventspils – Víkingur 17:00 2:0

UE Santa Coloma – Loko Záhřeb 17:00 1:3

Bokelj – Vojvodina 17:30 1:1

Fehérvár – Zaria Balti 18:00 3:0

Levadia Tallinn – HB Tórshavn 18:00 1:1

Balzan – Neftçi Baku 18:00 0:2

FK Sloboda – Beitar Jerusalém 18:00 0:0

Dinamo Minsk – Jūrmala 18:00 2:1

Atlantas – Helsinki 18:00 0:2

FC Banants – Omonia Nikósie 18:00 0:1

Riteriai – Kalju 18:00 2:1

Slavia Sofia – Zagłębie 18:30 1:0

AIK Stockholm – Bala Town 18:30 2:0

Europa – Pjunik 18:30 2:0

Göteborg – Llandudno Town 18:30 5:0

Qäbälä – Samtredia 19:00 5:1

Midtjylland – FK Sūduva 19:00 1:0

Zim. Kišiněv – Čichura 19:00 0:1

Differdange – Cliftonville 19:00 1:1

Kukësi – Rudar 19:00 1:1

Larnaka – Folgore 19:00 3:0

Vaduz – FK Sileks 19:00 3:1

Odd – Mariehamn 19:00 2:0

Široki Brijeg – Birkirkara 19:00 1:1

M. Tel-Aviv – ND Gorica 19:15 3:0

Beroe – FK Radnik 19:30 0:0

KF Teuta – Kajrat 20:00 0:1

Domžale – Lusitans 20:00 3:1

Runavík – Soligorsk 20:00 0:2

Connah's Quay – Stabæk 20:15 0:0

Trnava – Hibernians 20:15 3:0

La Fiorita – Debrecín 20:30 0:5

Čukarički – Ordabasy 20:30 3:0

Linfield – Cork City 20:45 0:1

Aberdeen – Fola 20:45 3:1

Hearts – Infonet Tallinn 21:00 2:1

Škendija – Cracovia 21:00 2:0

Shamrock – RoPS Rovaniemi 21:00 0:2

Reykjavík – Glenavon 21:15 2:1

Breidablik – Jelgava 21:15 2:3

Valur – Brøndby 23:00 1:4