Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

MOL Fehérvár FC – FC Zaria Balti

3:0

konec (1:0)

30.06.2016, 18:00 • Puskás Akadémia Pancho Aréna, Felcsút • 1. předkolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.21 5.75 12.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Videoton FC Fehérvár v dnešním utkání porazil FC Zaria Balti 3:0!

Favorizovaný Videoton vstoupil do utkání lépe a již v osmnácté minutě se dostal do vedení zásluhou Krisztiana Geresiho. Videoton pokračoval v povedeném výkonu, avšak i Balti se postupně dostávalo do hry. Ve druhé polovině prvního poločasu se zapotil také brankář Kovácsik, který musel řešit několik ran soupeře, avšak všechny situace zvládl.

Hned na začátku druhého poločasu dostal druhou žlutou hostující Picusciac. Hostům však oslabení nemuselo až tak vadit, to kdyby Mihaliov netrefil břevno! Videoton následně ukázal svou kvalitu a byl lepším týmem. V závěru utkání se dokázal dvakrát prosadit Robert Feczesin, který přiblížil svůj tým k postupu! (19:56:12)

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. Robert FECZESIN - 3:0

90+4

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
Hrdinou závěru dnešního utkání je ROBERT FECZESIN, který jako střídající hráč přidává již druhou branku v dnešním zápase. Pátkai operoval s míčem ve středu hřiště, následnou krásnou přihrávkou oslovil Feczesina, který poslal míč přesně k tyči!

90+3

Hlavní rozhodčí o minutu později uděluje tentokrát žlutou kartu, tu dostává domácí Feczesin!

90+2

Hostující Suvorov teď předvedl hodně ostrý zákrok v souboji s Bódim, za který dostává střídající hráč rovnou červenou kartu! Balti tak bude dohrávat v devíti hráčích v poli!

90

Domácí celek byl velmi blízko vstřelení třetí branky, avšak Bódi trefil pouze brankovou konstrukci!

88

88. Robert FECZESIN - 2:0

88

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
A domácí celek se také v závěru utkání dočkal druhé branky! Na útočné polovině odvedl výbornou práci Nego, který poslal z pravé strany krásný centr, ten přílétl přímo na hlavu ROBERTA FECZESINA, který dostává svůj tým do dvoubrankového vedení!

86

Videoton je v posledních minutách velmi aktivní, neboť se ještě pokouší proti oslabenému soupeři navýšit skóre. O to se pokoušel Feczesin, avšak jeho střela byla zablokována!

84

Střídání v týmu Videoton FC Fehérvár: ze hřiště odchází Geresi, přichází Kovács.

83

Domácí Pátkai je ve druhém poločase velmi aktivní. Maďarský záložník si udělal prostor a nebezpečně vypálil, brankář Pascenco však jeho střelu dokázal lapit!

81

Střídání v týmu FC Zaria Balti: ze hřiště odchází Onica, přichází Rata.

78

Obránce Golovatenco byl napadán Pátkaiem při rozehrávce, nicméně si dokázal poradit. Domácí hráč následně fauloval a hra je přerušena!

76

Moldavský tým si vybojoval možnost rohového kopu, kterého se zhostil střídající Suvorov. Jeho centr však nenadělal domácí obraně žádné problémy.

74

Videoton pokračuje v aktivním výkonu, nicméně by jistě rád zvýraznil své vedení. O to se pokoušel Pátkai, avšak jeho pokus nebyl příliš přesný.

72

Střídání v týmu FC Zaria Balti: ze hřiště odchází Grosu, přichází Suvorov.

72

Střídání v týmu Videoton FC Fehérvár: ze hřiště odchází Barczi, přichází Feczesin.

69

Střídání v týmu FC Zaria Balti: ze hřiště odchází Ovsennicov, přichází Boghiu.

67

Hostující Ovsennicov si nabíhal za obranu Videotonu, avšak si nepohlídal ofsajdovou linii, čehož si všiml pomezní rozhodčí a přerušil hru!

65

Videoton oslabené Balti v posledních minutách jednoznačně přehrává. K dalšímu zakončení se dostal Suljić, jehož střela však mířila mimo tři tyče.

62

Aktivní Bódi se nyní ocitl v další velké šanci, nicméně jeho střelu dokázal vyrazit Pascenco, který tak udržel svůj tým ve hře!

59

Maďarský celek vybojoval další zajímavou standardní situaci, které se zhostil Bódi, jehož centr však neznamenal pro hostující obranu žádné nebezpečí.

56

Balti teď mělo velkou smůlu! Útočník Mihaliov rozehrával nebezpečnou standardní situaci, kterou kopl velmi dobře, avšak trefil pouze brankovou konstrukci!

55

Hostující Ovsennicov si naběhl na levou stranu, kde se pokoušel přejít přes Nega, to se mu nepodařilo, neboť domácí hráč fauloval. Nego dostává žlutou kartu!

53

To je velká komplikace pro hostující celek! Picusciac dostává hned na začátku druhého poločasu druhou žlutou kartu a míří předčasně do sprch. Balti tak bude dohrávat v oslabení!

49

Videoton se hned poté dostal opět k míči, avšak Viníciuse nedovoleným zákrokem zastavil Mihaliov.

48

Maďarský celek hned na začátku druhého poločasu vybojoval rohový kop, kterého se zhostil záložník Bódi. Na jeho centr si naskočil Suljić, avšak mířil mimo tři tyče.

46

Začal druhý poločas.
Favorizovaný Videoton vstoupil do utkání lépe a již v osmnácté minutě se dostal do vedení zásluhou Krisztiana Geresiho. Videoton pokračoval v povedeném výkonu, avšak i Balti se postupně dostávalo do hry. Ve druhé polovině prvního poločasu se zapotil také brankář Kovácsik, který musel řešit několik ran soupeře, avšak všechny situace zvládl.

Druhý poločas začne přibližně v 19:01.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

V závěru prvního poločasu ještě fauloval Ovsennicov v souboji s brankářem Kovácsikem!

42

Aktivní Bódi se na pravé straně nestíhal v souboji s Ţîgîrlaş, kterého fauloval, avšak domácí záložník žlutou kartu neobdržel.

41

Maďarský celek pokračoval v tlaku na útočné polovině. Nejdříve pálil Simon, jehož rána však byla zablokována. Následná střela Suljiće zase mířila mimo tři tyče!

40

Videoton se usadil na útočné polovině a dostal svého soupeře pod tlak. Domácí záložník vystřelil ze střední vzdálenosti, avšak Pascenco dokázal zasáhnout!

37

V posledních minutách je k vidění velké množství nedovolených zákroků. Tentokrát fauloval Bódi, který nedovoleným způsobem zastavil Onicu.

35

O minutu později musel rozdhočí sahat do kapsičky pro žlutou kartu znovu! Tentokrát ji obdržel obránce Novicov!

34

První žlutou kartu dnešního duelu obdržel hostující útočník Picusciac, který se prezentoval ostrým faulem v souboji s Fejesem.

32

Fejes ve středu hřiště fauloval hostujícího Grosu. Balti velmi rychle rozehrálo a hostující Mihaliov se pokoušel ohrozit branku Kovácsika – neúspěšně, neboť jeho pokus mířil nad branku.

30

Videoton se dokázal usadit na útočné polovině a o další střelecký pokus se postaral Geresi. Pokus domácího forvarda byl však zablokován!

29

Po delší době se do střelecké pozice dostal také domácí celek. Ohrozit branku Pascenca chtěl domácí záložník Bódi, avšak branku Balti minul.

27

Hostující celek se probojoval k zajímavé standardní situaci, kterou rozehrál Mihaliov. Jeho následná střela mířila mezi tři tyče, avšak Kovácsik byl na svém místě!

25

Moldavský celek je po vstřelené brance jednoznačně aktivnější. Tentokrát se nedovoleným zákrokem prezentoval Bódi, který poslal k zemi Ovsennicova.

22

Hostující Balti vybojoval další rohový kop, jehož exekuce se ujal opět Mihaliov. Jeho centr však nenadělal pro domácí obranu žádné problémy.

21

Do zakončení se dostal hostující Golovatenco, avšak jeho pokus dokázal brankář Kovácsik lapit a udržel svůj tým ve vedení.

20

Balti se po obdržené brance pokoušela o rychlou odpověď, hosté vybojovali pouze dva rohové kopy, kterých se ujal Mihaliov, avšak branku Kovácsika hosté neohrozili.

18

18. Krisztian GERESI - 1:0

18

Videoton Fehérvár právě vstřelil branku!
Maďarský celek potvrzuje roli favorizovaného celku a dostává se po necelých dvaceti minutách do vedení! Domácí KRISZTIAN GERESI vystihl nepřesnou přihrávku jednoho z hostujících hráčů a dokázal procedit míč pod brankářem Pascencem až do sítě!

15

Nedovolených zákroků v posledních minutách přibývá. Tentokrát si pomohl nedovoleně Barczi v souboji s hostujícím Onicou.

13

Domácí Suljić nestíhal v souboji s Ovsennicovem, a tak musel použít zákrok za hranicí pravidel, což postřehl hlavní rozhodčí tohoto zápasu a hra je přerušena.

11

Moldavský celek se dostával do dalšího útoku, avšak ten zastavil pomezní sudí, který správně viděl nabíhajícího Grosa v ofsajdu.

10

Poprvé v zápase se dostalo do zajímavého útoku také Balti. Na konci celé akce byl Ovsennicov, jehož střelu však dokázal domácí Kovácsik lapit.

9

Videoton vybojoval další rohový kop, kterého se opět ujal Bódi. Jeho centr našel ve vápně Pátkaie, jehož následný střelecký pokus byl však zablokován.

7

Videoton je zatím jednoznačně aktivnějším týmem. Úvodní střelu dnešního duelu vyslal Geresi, jehož pokus však nemířil tři tyče.

1

Hned v první minutě vybojoval domácí celek rohový kop, kterého se ujal Bódi, avšak branku Balti domácí hráči nedokázali ohrozit.

1

Hlavní rozhodčí Jorgji z Albánie právě zahájil dnešní utkání.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Videoton FC Fehérvár: Kovácsik – Nego, Paulo Vinícius, Fejes, Szolnoki – Simon, Pátkai – Suljić, Bódi, Barczi – Geresi
Náhradníci: Horváth – Pölöskei, Feczesin, Kovács, Sejben, Filipe Oliveira, Stopira

FC Zaria Balti: Pascenco – Ţîgîrlaş, Novicov, Golovatenco, Erhan – Gómez, Onica (C) – Grosu, Ovsennicov – Picusciac, Mihaliov
Náhradníci: Livsit, Rata, Boghiu, Rogac, Suvorov, Gulceac, Chačaturov

Rozhodčí: Jorgji, Barushi, Avdo (vš. ALB).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Fotografie z předzápasového rozcvičení domácího celku

Příjemný čtvrteční podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Evropská liga se po krátké pauze opět vrací na scénu a startuje zápasy prvního předkola. My se společně zaměříme na souboj Videotonu FC Fehérvár s FC Zaria Balti. Úvodní výkop je naplánován v 18:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
VIDEOTON FC FEHÉRVÁR
Videoton v loňském ročníku maďarské OTP Bank Ligy nedokázal obhájit ligový titul, a tak na tento celek čeká "pouze" kvalifikace Evropské ligy. Fehérvár se totiž umítil až na druhý pozici za mistrovským Ferencvarosem, který měl k dispozici luxusní, dvaceti jedna bodový náskok. Videoton má však jistě velké ambice a rád by proklouzl do skupinové fáze druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže.
FC ZARIA BALTI
Moldavský klub obsadil v loňském ročníku "Divizia Nationala" čtvrté místo. Postup do kvalifikace evropské ligy si zajistil až vítězstvím v ligovém poháru. Balti sehrálo před dnešním zápase přípravný duel s Krasnodarem, kterému podlehlo 0:1.

MOL Fehérvár FC – FC Zaria Balti

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 18. Geresi, 88. Feczesin, 90+4. Feczesin

Karty:   55. Nego (VID), 90+3. Feczesin (VID) – 34. Picusciac (ZRA)   53. Picusciac (ZRA)   90+2. Suvorov (ZRA)

Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 18:15.

MOL Fehérvár FC: Kovácsik – Nego, Paulo Vinícius, Fejes, Szolnoki – Simon, Pátkai – Suljić, Bódi, Barczi (72. Feczesin) – Geresi (84. Kovacs)
Náhradníci: Horváth – Pölöskei, Feczesin, Kovács, Sejben, Filipe Oliveira, Stopira

FC Zaria Balti: Pascenco – Ţîgîrlaş, Novicov, Golovatenco, Erhan – Gómez, Onica (C) (81. Rata) – Grosu (72. Suvorov), Ovsennicov (69. Boghiu) – Picusciac, Mihaliov
Náhradníci: Livsit, Rata, Boghiu, Rogac, Suvorov, Gulceac, Chačaturov

Rozhodčí: Jorgji, Barushi, Avdo (vš. ALB)

Odveta: Zaria Balti - Fehérvár 2:0

Evropská liga (předkola)

Dila Gori – Širak 16:00 1:0

Aktobe – MTK Budapešť 16:00 1:1

Admira – Myjava 17:00 1:1

Ventspils – Víkingur 17:00 2:0

UE Santa Coloma – Loko Záhřeb 17:00 1:3

Bokelj – Vojvodina 17:30 1:1

Fehérvár – Zaria Balti 18:00 3:0

Levadia Tallinn – HB Tórshavn 18:00 1:1

Balzan – Neftçi Baku 18:00 0:2

FK Sloboda – Beitar Jerusalém 18:00 0:0

Dinamo Minsk – Jūrmala 18:00 2:1

Atlantas – Helsinki 18:00 0:2

FC Banants – Omonia Nikósie 18:00 0:1

Riteriai – Kalju 18:00 2:1

Slavia Sofia – Zagłębie 18:30 1:0

AIK Stockholm – Bala Town 18:30 2:0

Europa – Pjunik 18:30 2:0

Göteborg – Llandudno Town 18:30 5:0

Qäbälä – Samtredia 19:00 5:1

Midtjylland – FK Sūduva 19:00 1:0

Zim. Kišiněv – Čichura 19:00 0:1

Differdange – Cliftonville 19:00 1:1

Kukësi – Rudar 19:00 1:1

Larnaka – Folgore 19:00 3:0

Vaduz – FK Sileks 19:00 3:1

Odd – Mariehamn 19:00 2:0

Široki Brijeg – Birkirkara 19:00 1:1

M. Tel-Aviv – ND Gorica 19:15 3:0

Beroe – FK Radnik 19:30 0:0

KF Teuta – Kajrat 20:00 0:1

Domžale – Lusitans 20:00 3:1

Runavík – Soligorsk 20:00 0:2

Connah's Quay – Stabæk 20:15 0:0

Trnava – Hibernians 20:15 3:0

La Fiorita – Debrecín 20:30 0:5

Čukarički – Ordabasy 20:30 3:0

Linfield – Cork City 20:45 0:1

Aberdeen – Fola 20:45 3:1

Hearts – Infonet Tallinn 21:00 2:1

Škendija – Cracovia 21:00 2:0

Shamrock – RoPS Rovaniemi 21:00 0:2

Reykjavík – Glenavon 21:15 2:1

Breidablik – Jelgava 21:15 2:3

Valur – Brøndby 23:00 1:4