Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FK Bokelj – Vojvodina Novi Sad

1:1

konec (1:1)

30.06.2016, 17:30 • Stadion pod Malim brdom, Petrovac (kapacita: 1 500 míst) • 1. předkolo • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 4.8 3.64 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

K touto utkání je to ode mě vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u on-line přenosu z právě začínajícího zápasu Beroe Stara Zagora – Radnik Bijeljina! Prozatím tedy na shledanou! (19:26:27)
Utkání prvního předkola Evropské ligy mezi Bokeljem a Vojvodinou je tedy u konce. V druhém poločase byli velmi blízko rozhodující brance hosté, kteří v 84. minutě trefili tyč, ale nakonec musíme konstatovat, že zápas končí remízou 1:1. To znamená výhodnější postavení do odvety především pro Vojvodinu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Také hráči Vojvodiny se prezentovali rychlejším přechodem do úspěchu. Ani hosté se ale nedostali ke střele a utkání tak pomalu míří ke svému konci.

90+1

Velmi rychlý přesun sil na útočnou polovinu teď předvedl Bokelj. K ničemu dalšímu se ale domácí nedostali.

90

Hlavní rozhodčí Alejandro Hernandez nad rámec řádné hrací doby nastavuje tři minuty.

88

Ke střele se dostal Macanović. Jeho projektil ale Marka Kordiće příliš neprověřil, neboť letěl vysoko nad.

87

K rozehrání volného kopu se postavil Mladenović, ale ten poslal míč daleko za brankovou čáru. Tohle se moc nepovedlo.

86

Puškarić nedovolena atakoval Pajović a Bokelj je odměněn zajímavou standardní situací.

85

Opět se Vojvodina dostala až do blízkosti šestnáctky, nicméně tentokrát zaskřípala souhra a míč si to namířil vedle brány.

84

Tak to byla obrovská šance, která mohla rozhodnout! Hostující Aleksandar Paločević vyslal jedovatou střelu, která se zastavila na tyči Mijatovićovy svatyně!

83

Ofenzívu Bokelje ale zastavuje naprosto zbytečný faul, po kterém navíc Dejan Djenić (BKJ) dostává kartónek žluté barvy.

82

Vojvodina se ne a ne prodrat blíže k bráně. Naopak aktivnějšími začínají být domácí, pro které je remíza 1:1 nepříznivá.

80

Jenže volný kop se hostům vůbec nepovedl. Míč se velmi rychle ocitl až u defenzivních hráčů Vojvodiny.

79

Nedovolený zákrok Mladenoviće přináší Vojvodině zajímavou standardní situaci. Rozehrávat se bude z levé strany zhruba třicet metrů od brány.

77

Rovněž hosté se prezentovali zajímavou akcí, ale ani v jejich případě územní posun neznamenal nějakou zajímavější šanci.

76

Střídání v týmu FK Bokelj: ze hřiště odchází Dejan Pepić, přichází Lazar Pajović.

75

Utkání se nám blíží do samotného závěru. Na pravé straně se teď zajímavým prúnikem prezentovali domácí, ale k zakončení tato akce nevedla.

74

Nikola Ašćerić se ocitl na trávníku a po souboji s Bogdanovićem bude potřebovat ošetřit. Chvíli se tak nebude hrát.

72

Střídání v týmu FK Bokelj: ze hřiště odchází Jovan Vučinić, přichází Luka Maraš.

71

Darko Puškarić poslal na trávník Djeniće a dostává žlutou kartu. Jedná se o prvního potrestaného hráče Vojvodiny.

70

Střídání v týmu FK Vojvodina Novi Sad: ze hřiště odchází Siniša Babić, přichází Nikola Ašćerić.

68

Malbašić se dostal k zajímavému zakončení, ale nakonec je mu odmáván a odpískán ofsajd. Nutno říci, že se jednalo o velmi těsnou záležitost.

66

Vojvodina opět přebírá iniciativu a stále častěji se tlačí dopředu. Favorit by si domů jistě velmi rád přivezl náskok a ne "jen" remízu.

65

Svůj první rohový kop zápasu si vypracovala také Vojvodina a Vladimir Kovačević se prodral k hlavičce. Mijatović byl včas tam, kde měl být.

64

Střídání v týmu FK Bokelj: ze hřiště odchází Danilo Tomić, přichází Dejan Kotorac.

62

Po delší době se Vojvodina vymanila z defenzívy a rychle po rozehrání volného kopu se hosté dostali ke střele. Velmi slibnou šanci však spálil Trujić, který trefil jen dobře postaveného Mijatoviće.

60

Z rohového kopu Bokelje nebylo vůbec nic, ale poměrně záhy po "standardce" se ke střele dostal Djenić! Marko Kordić v pohodě zasahuje.

59

Na konci 59. minuty se do zajímavé pozice dostali domácí, kteří nakonec vybojovali aspoň rohový kop. První standardní situace tohoto typu v dnešním utkání.

59

Střídání v týmu FK Vojvodina Novi Sad: ze hřiště odchází Dušan Jovančić, přichází Aleksandar Paločević.
Střídání v týmu FK Vojvodina Novi Sad: ze hřiště odchází N. Kovačević., přichází Dusan Mićić.

57

Hra se hodě rychle přesouvá ze strany na stranu a v druhém poločase jsme již viděli i zajímavé šance. Dá se říct, že branka je v posledních chvílích na spadnutí.

56

Na druhé straně se musel předvést brankář Mijatović! Tvrdou ránu Antiće ale zastavit dokázal a podržel tak domácí celek.

55

Místo hostů se ale ke střele dostali znovu domácí. Vučinićův pokus však skončil zablokován a od jednoho z domácích se míč odrazil vedle brány.

54

Rychle postupujícího Jovančiće zastavuje Dejan Pepić (BKJ), který je druhým hráčem, jenž obdrží žlutou kartu.

53

Nyní už se ale domácí prodrali až k zakončení! Aleksandar Macanović dostal výbornou přihrávku, ocitl se v gólové šanci, ale v rozhodujícím momentu mu míč sjel z kopačky!

52

Po zbytečné ztrátě se Vojvodina musela velmi rychle vracet. Bleskový protiútok Bokelje ale nebyl moc povedený a neskončil střelou.

50

Stále jsou hosté výrazně aktivnějšími aktéry tohoto utkání. Jejich další souhru na útočné polovině však nyní zastavila nepřesnost.

48

Je tady první žlutá karta zápasu. Dostává ji domácí Dejan Ognjanović (BKJ).

48

A okamžitě na začátku druhé půle registrujeme zakončení. Postaral se o něj Nikola Trujić, jenž se dokázal uvolnit, ale z výborné pozice minul!

47

Domácí se zatím prakticky nedostali k míči. Vojvodina Novi Sad má dobrý nástup do druhého poločasu.

46

Do druhého poločasu vstoupila výkopem Vojvodina, která se samozřejmě okamžitě snaží prodrat dopředu.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:32.
První poločas utkání je za námi a týmy jdou do kabin za vyrovnaného stavu. Domácí se sice po dobrém úvodu dostali do vedení, když se v páté minutě prosadil Dejan Djenić, ale již o minutu později se favorizovaná Vojvodina radovala z vyrovnání. Druhou branku zápasu vsítil kapitán srbského týmu, Dejan Meleg. Během první půle jsme dále zaznamenali velký počet nedovolených zákroků a tři nepřesná zakončení. Největší šanci pak ve 41. minutě spálil hostující Babić, který svůj tým mohl dostat do vedení, nicméně v tutovce naprosto selhal.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Ani s blížícím se koncem poločasu se domácí ne a ne dostat do blízkosti šestnáctky. Vojvodina je v defenzívě velmi pozorná.

45+1

Úvod nastaveného času je ale podobný dosavadnímu průběhu. Malbašić totiž sestřelil Bogdanoviće a může být rád, že nedostal žlutou kartu.

45

Vinou častého přerušování jsou nastaveny celkem tři minuty!

44

Domácí Bokelj je v posledních minutách naprosto ze hry. Prakticky žádnou akcí se nedostanou hlouběji na útočnou polovinu.

42

Vojvodina pokračuje v ofenzivním pojetí a vybojovala volný kop. Ten se však bude zahrávat téměř od půlící čáry.

41

Tak konečně registrujeme nějaký ten střelecký pokus. Postaral se o něj Siniša Babić, jenž se zničehonic zjevil ve velké gólovce, ale nepovedeným zakončením poslal míč nad bránu. To byla výborná šance!

39

Nyní už se ale opět pokračuje ve hře a po nepřesnosti v souhře domácích se k míči dostávají fotbalisté srbského manšaftu.

38

Dušan Jovančić navíc následně nedovoleně zastavil Mladenoviće a ten potřebuje ošetření. Na trávník vbíhá ošetřovatelský tým domácího celku.

37

Ofenzivní výpad po pravé straně táhla hostující dvojice Nikola Kovačević – Dušan Jovančić, ale ani v tomto případě akce nedospěla do zajímavého vyústění.

35

Domácí ztratili míč kousek od vlastní brány, ale Vojvodina nadějně vzhlížející akce nedokázala využít! Tohle by hosty mohlo mrzet.

34

Bokelj začíná vystrkovat růžky a v posledních chvílích se dostal do blízkosti pokutového území. Střela však stále nepřišla.

33

Na konci třiatřicáté minuty se další nepřesným útokem prezentovali i hosté. Tempo hry nám oproti samotnému začátku výrazně uvadlo.

31

Už už to vypadalo, že se Bokelj dostane až k zakončení, ale místo toho jsme viděli jen naprosto pokaženou přihrávku, která letěla mimo.

30

Jenže ani domácí se ne a ne dostat k dalšímu zakončení. I po půlhodině hry jsme na jedné střele na bránu v podání obou celků.

28

A po odfláknutém vhazování se k míči dostávají domácí, kteří se mohou pokoušet o zajímavější ofenzivní výpad.

27

Hned dvakrát během krátkého časového úseku se Vojvodině podařilo proniknout hlouběji na útočnou polovinu. Výsledkem je ale pouze zisk autového vhazování.

25

Tentokrát se sice hráči Bokelje dostali až na třicet metrů od Kordićovy brány, ale k zakončení se nikdo z ofenzivně laděných borců neprodral.

24

Domácí rozehráli volný kop, avšak nějaký výrazný územní posun ne a ne zaznamenat.

23

Novi Sad pokračuje ve výrazně aktivnějším projevu oproti domácím a v poslední akci se dostala i k zakončení. Malbašićova rána však byla zablokována a poté právě Malbašić fauloval.

21

Stále sledujeme utkání s poměrně velkým množstvím nedovolených zákroků. Proti pravidlům se nyní provinil Puškarić, jenž zastavil postupujícího Tomiće.

20

Jednomu z hostujících hráčů byl odpískán útočný faul, ale Vojvodina se rychle dostala k míči a bleskovou akci zastavil až správně signalizovaný ofsajd.

19

Na obou stranách nyní kombinace postrádá více přesnosti. Nepovedenou ofenzívou se záhy po Vojvodině prezentovali i hráči Bokelje.

17

Bokelj měl k dispozici vhazování v hloubi útočné poloviny, což vedlo k nadějnému útoku. Nepřesností se ale domácí připravili o šanci.

16

Jenže do šance se po bleskovém útoku tlačila Vojvodina. Finální přihrávka však byla značně nepřesná a namířila si to vedle brány.

14

Opět se faulem prezentoval hostující hráč. Souboj s Nikolou Kovačevićem Djenić totiž neustál a následuje tak další volný kop.

13

Bokelj zahrával volný kop ze zajímavé pozice, nicméně míč si to velmi rychle po navázání hry namířil až za brankovou čáru. Následuje odkop v podání Marka Kordiće.

12

Domácí celek se po delší době ocitl až u Kordićovy svatyně a Dejan Pepić se prezentoval solidní ranou. Ta však letěla mimo tři tyče.

10

Další nedovolený zákrok jednoho z domácích fotbalistů. Tentokrát se na trávníku ocitá Nikola Trujić.

9

Po tvrdším souboji mezi Macanovićem a Vladimirem Kovačevićem je přímým kopem odměněn druhý zmíněný. Rozehrávat tak bude Vojvodina.

8

Po parádním úvodu zápasu se ani jeden z týmů nedostává blíže k bráně. Větší držení má však stále Vojvodina Novi Sad.

6

Vojvodina právě vstřelila branku!
Jenže favorizovaní hosté okamžitě reagují a v šesté minutě máme vyrovnáno! Po pěkné individuální akci se prosazuje kapitán Vojvodiny, DEJAN MELEG.

5

Bokelj právě vstřelil branku!
Tak to je hodně překvapující úvod zápasu! Dejan Ognjanović našel přesnou přihrávkou DEJANA DJENIĆE, jenž si našel trochu prostoru a nechytatelnou střelou překonal Kordiće v bráně Vojvodiny.

3

Registrujeme první nedovolený zákrok zápasu. Trujić se provinil v souboji s Mirkem Todorovićem, kterého důrazně poslal na trávník.

2

Samotný úvod nám nenabídl nic převratného. Oba celky se sice zatím jen rozkoukávají, ale aktivnějším týmem je hostující Vojvodina.

1

Utkání právě začalo.
Hezký čtvrtek! Vítám vás u on-line přenosu z utkání prvního předkola Evropské ligy. Již za pět minut začne utkání mezi FK Bokelj a Vojvodinou Novi Sad. Favoritem utkání bude hostující tým, ale neznámý Bokelj rozhodně může překvapit. Přeji ničím nerušený fotbalový zážitek.
Úvodní sestavy:

FK Bokelj: Mijatović – Mladenović, Ognjanović (C), M. Todorović, Bogdanović – Tomić, Zlatičanin – Macanović, Vučinić, Pepić – Djenić
Náhradníci: I. Todorović – Šimura, Pajović, Kotorac, Nikezić, L. Maraš, Pržica

FK Vojvodina Novi Sad: M. Kordić – Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić – N. Kovačević – Jovančić, Meleg (C) – Malbašić, Trujić, Babić
Náhradníci: Perić – Mićić, Ašćerić, Paločević, Lakićević, Zličić, Stamenić

Rozhodčí: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (vš. ESP).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

FK VOJVODINA NOVI SAD

Oproti domácím jsou hosté přeci jenom o něco málo známější a budou samozřejmě favoritem tohoto dvojzápasu. Stejně jako Bokelj si Vojvodina zajistila postup do prvního předkola Evropské ligy především díky dobrému závěru ligy a nakonec si mohla dovolit i zaváhání v posledním kole, ve kterém podlehla druhému Partizanu. Díky prohře Radnički s Cervenou Zvezdou si totiž Vojvodina udržela čtvrté místo srbské ligy a podruhé za sebou bude bojovat o účast v hlavní fázi Evropské ligy. Rovněž Vojvodina se spoléhá na ofenzívu, která se v počtu branek zařadila hned za suverénní Cervenou Zvezdu a Partizan. V dosud posledním utkání se Vojvodina předvedla na hřišti slovinského Aluminij, které "vypráskala" v poměru 0:5!
FK BOKELJ

Celek z černohorského města Kotor v poslední sezóně zaznamenal dosud největší úspěch ve své historii, když skončil na čtvrtém místě nejvyšší černohorské ligy a postoupil tak do prvního předkola Evropské ligy. Bokelj si zajistil postup především v poslední fázi sezóny, když vyhrál šest z devíti utkání a vypracoval si tak potřebný náskok před pátou Sutjeskou. Nic na postupu do druhého nejprestižnějšího evropského poháru nezměnila ani prohra v posledním kole se zachraňující se Iskrou. Černohorský tým se v poslední sezóně prezentoval především ofenzivnějším fotbalem. Ve 33 zápasech totiž 48krát skóroval a stal se čtvrtým nejgólovějším týmem ligy.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

FK Bokelj – Vojvodina Novi Sad

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 5. Djenić – 6. Meleg

Karty:   48. Ognjanović (BKJ), 54. Pepić (BKJ), 83. Djenić (BKJ) – 71. Puškarić (VJV)

Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:13.

FK Bokelj: Mijatović – Mladenović, Ognjanović (C), M. Todorović, Bogdanović – Tomić (64.Kotorac), Zlatičanin – Macanović, Vučinić (72.Maraš), Pepić (76.Pajović) – Djenić
Náhradníci: I. Todorović – Šimura, Pajović, Kotorac, Nikezić, Maraš, Pržica

Vojvodina Novi Sad: M. Kordić – Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić – N. Kovačević (59.Mićić) – Jovančić (59.Paločević) Meleg (C) – Malbašić, Trujić, Babić (70.Ašćerić)
Náhradníci: Perić – Mićić, Ašćerić, Paločević, Lakićević, Zličić, Stamenić

Rozhodčí: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, José Naranjo (vš. ESP)

Odveta: Vojvodina - Bokelj 5:0

Evropská liga (předkola)

Dila Gori – Širak 16:00 1:0

Aktobe – MTK Budapešť 16:00 1:1

Admira – Myjava 17:00 1:1

Ventspils – Víkingur 17:00 2:0

UE Santa Coloma – Loko Záhřeb 17:00 1:3

Bokelj – Vojvodina 17:30 1:1

Fehérvár – Zaria Balti 18:00 3:0

Levadia Tallinn – HB Tórshavn 18:00 1:1

Balzan – Neftçi Baku 18:00 0:2

FK Sloboda – Beitar Jerusalém 18:00 0:0

Dinamo Minsk – Jūrmala 18:00 2:1

Atlantas – Helsinki 18:00 0:2

FC Banants – Omonia Nikósie 18:00 0:1

Riteriai – Kalju 18:00 2:1

Slavia Sofia – Zagłębie 18:30 1:0

AIK Stockholm – Bala Town 18:30 2:0

Europa – Pjunik 18:30 2:0

Göteborg – Llandudno Town 18:30 5:0

Qäbälä – Samtredia 19:00 5:1

Midtjylland – FK Sūduva 19:00 1:0

Zim. Kišiněv – Čichura 19:00 0:1

Differdange – Cliftonville 19:00 1:1

Kukësi – Rudar 19:00 1:1

Larnaka – Folgore 19:00 3:0

Vaduz – FK Sileks 19:00 3:1

Odd – Mariehamn 19:00 2:0

Široki Brijeg – Birkirkara 19:00 1:1

M. Tel-Aviv – ND Gorica 19:15 3:0

Beroe – FK Radnik 19:30 0:0

KF Teuta – Kajrat 20:00 0:1

Domžale – Lusitans 20:00 3:1

Runavík – Soligorsk 20:00 0:2

Connah's Quay – Stabæk 20:15 0:0

Trnava – Hibernians 20:15 3:0

La Fiorita – Debrecín 20:30 0:5

Čukarički – Ordabasy 20:30 3:0

Linfield – Cork City 20:45 0:1

Aberdeen – Fola 20:45 3:1

Hearts – Infonet Tallinn 21:00 2:1

Škendija – Cracovia 21:00 2:0

Shamrock – RoPS Rovaniemi 21:00 0:2

Reykjavík – Glenavon 21:15 2:1

Breidablik – Jelgava 21:15 2:3

Valur – Brøndby 23:00 1:4