Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno

1:2

konec (0:1, 1:1, 0:0)

09.10.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 diváků) • 9. kolo • Daniel Ježek

Tipsport: 1.85 4.45 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:15

Hrubec je na střídačce, Oceláři hraji v šesti! Kometě se povedlo dostat kotouč do střední třetiny.

54:40

Oceláři jsou kompletní. V samotném závěru přesilovky mohl skórovat Hynek Zohorna, hostující forward ale z bezprostřední blízkosti napálil pouze přesunujícího se Hrubce!

52:52

Ve vlastním oslabení se do obrovské šance dostal Daniel Rákos! Hostující defenzíva ho nechala samotného před Čiliakem, Rákos ale po kličce nedokázal zasunout puk za hostujícího brakáře!

52:36

Domácí si komplikují situaci. Aron Chmielewski si počínal nedovoleně u hrazení, od sudích obdržel dvě minuty za podražení.

51:19

Neskutečné, co teď spálil Erik Hrňa! Nejlepší střelec loňského ročníku dostal ideální pas od Jakuba Klepiše, Hrňa ale z první trefil jen lapačku přesunujícího se Čiliaka!

49:57

Oceláři dostávají příležitost ke srovnání. Na trestnou lavici usedá Richard Stehlík, který se provinil sekáním.

34:44

Na druhé straně se po zaváhání Milana Doudery dostal do dobré šance Tomáš Vondráček. Hostující forward zvolil střelu na vzdálenější tyč, Hrubcův beton byl ale velmi rychlý!

Petr KUBOŠ - 1:2

27:56

Kometa právě vstřelila branku!
Tak to je velmi rychlá odpověď Komety! Hynek Zohorna vyhrál buly na PETRA KUBOŠE, který se nijak nerozpakoval a vypálil na Hrubce. Před třineckým gólmanem ještě do kotouče nechtěně šťouchl Jakub Klepiš, čímž překvapil bezmocného Hrubce! Asistence: Petr Kuboš.

Vladimír DRAVECKÝ - 1:1

27:03

Třinec právě vstřelil branku!
Drtivý tlak Ocelářů nakonec končí brankou! Minutu a půl se Kometa nedostala z vlastní třetiny, bránící čtveřice již byla velmi vyčerpaná. Aron Chmielewski zpomalil ránu Zbyňka Irgla z vrcholu kruhu pro vhazování, k volnému kotouči se dostal VLADIMÍR DRAVECKÝ, který poslal puk za bezmocného Čiliaka! Asistence: Aron Chmielewski, Zbyněk Irgl.

25:33

Ta ale bleskurychle končí. Na trestnou lavici odjíždí Tomáš Vondráček, který podrazil Milana Douderu.

David OSTŘÍŽEK - 0:1

19:41

Kometa právě vstřelila branku!
Nádherná akce celé přesilovkové pětice končí v třinecké síti! Kotouč se z levé strany dostal na pravou, Jan Hruška našel mezi kruhy stojícího DAVIDA OSTŘÍŽKA, který propálil bezmocného Hrubce! Asistence: Jan Hruška, Jozef Kováčik.

18:44

Utkání je čím dál víc nervóznější. Jiří Polanský oslabuje svůj tým zbytečným útočným faulem. Kometa dostává možnost přesilovky čtyř proti třem, která se za 21 vteřin promění v dvojnásobnou výhodu.

18:25

Nepříjemná střela Davida Noska byla před Čiliakem ještě tečována, hostující brankář měl co dělat, aby vytěsnil puk mimo brankovou výseč!

17:56

Dvojnásobná přesilovka domácích končí. Na trestnou lavici usedá Daniel Rákos, který se provinil nedovoleným bráněním. Za šest vteřin se do hry vrátí Kováčik, pokračovat tedy budeme ve čtyřech na obou stranách.

17:05

Domácí čeká dvojnásobná přesilovka. Jakub Klepiš byl Leošem Čermákem podražen na modré čáře, hosté se budou muset 57 vteřin bránit ve třech.

15:55

Ta sice žádnou velkou šanci nepřinesla, Slezané ale v následujících dvou minutách budou hrát s výhodou jednoho bruslaře v poli. Na trestnou lavici je poslán Jozef Kováčik, který je potrestán za vysokou hůl.

12:31

Další velká příležitost pro Kometu! Z ničeho nic se před Hrubcem ocitl osamocený Martin Dočekal, hostující forward ale z bezprostřední blízkosti minul!

11:44

Obrovská šance hostí! Tomáš Vondráček si nabruslil do ideální střelecké pozice, svou dělovkou ale trefil jen tyč Hrubcovy klece. Puk se poté odrazil k Tomáši Kaberlemu, který však z první nedokázal trefit odkrytou branku!

10:18

První plnohodnotná přesilovka pro Kometu. Na trestnou lavici usedá Aron Chmielewski, který se provinil podražením.

05:37

Přesilovka domácích je u konce. Nedovoleně si počínal Daniel Rákos, který si odsedí dvě minuty za vysokou hůl. Minutu a sedm vteřin budou oba týmy hrát ve čtyřech, pak začne zkrácená brněnská přesilovka.

04:44

Kometa chvíli držela útočnou třetinu, donutila Hrubce k několika zákrokům. Pak se ale za brněnskou obranu dostal Aron Chmielewski a Jozefu Kováčikovi nezbývalo nic jiného, než ho faulovat. Kováčik obdržel dvě minuty za podražení.

HC Oceláři Třinec – HC Kometa Brno

1:2

konec (0:1, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Dravecký (Chmielewski, Irgl) – 20. Ostřížek (Hruška, Kováčik), 28. Kuboš (Zohorna)

HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – M. Doudera, Klesla (C), L. Doudera, Nosek, Linhart, Roman, Foltýn, Adámek – Hrňa, Polanský (A), Irgl – Svačina, Klepiš, Chmielewski – Cienciala, Rákos, Dravecký – Rufer, Matuš, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.

HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle (A), Spang, Hanzlík, Kováčik, Stehlík, Kuboš, Ptáček – Ostřížek, Hruška (A), Němec – Káňa, H. Zohorna, Vondráček – Burian, Čermák (C), Dočekal – Raška, Koreis, R. Zohorna. Trenér: Alois Hadamczik.

Rozhodčí: Jan Hribik, Petr Úlehla – Přemysl Skopal, Karel Lukš

Průběh zápasu
1. třetina
04:44
05:37
10:18
15:55
17:05
17:56
18:44
19:41
Po 1. třetině
2. třetina
25:33
27:03
27:56
Po 2. třetině
3. třetina
49:57
52:36
Konec