Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – AC Milán

3:0

konec (0:0)

03.05.2015, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.44 4.65 7.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Nakonec ještě vzruch přinesl Mertens a jeho podařená střela, kterou parádním robinsonádou vytáhl mimo dnešní milánský hrdina, Diego López. Ani on ale na drtivé prohře nic nezměnil.

84

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Gianfilippo Felicioli.

84

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází David López, přichází Ivan Strinić.

Manolo GABBIADINI - 3:0

76

Neapol právě vstřelila branku!
Když se to sype, tak se to sype, to už Inzaghi a celé AC jistě ví. Celý zápas obrana držela a najednou přišel takový kolaps – tři góly během šesti minut! Do zakončení se po Mertensově pobídce znovu dostal Higuaín, López ho sice famózně vychytal, vyrazil míč ale pouze do dobíhajícího MANOLA GABBIADINIHO, který odrazem o své tělo dopravil míč do brány!

Gonzalo HIGUAÍN - 2:0

74

Neapol právě vstřelila branku!
Tak nakonec argentinský útočník tu smůlu přeci jen prolomil! Dries Mertens dostal míč do vápna, potom ho krásně poslal pod sebe, kde Manolo Gabbiadini pustil nesobecky pod sebe a GONZALO HIGUAÍN celou akci zakončil prudkou ránou mimo dosah zoufalého Lópeze! Už je v podstatě hotovo!

Marek HAMŠÍK - 1:0

70

Neapol právě vstřelila branku!
Tak tohle je správný kapitán! Obrovská euforie vypukla na stadionu San Paolo! K MARKU HAKMŠÍKOVI se totiž odrazil centrovaný míč, slovenský záložník si počkal a poté ho dělovkou uklidil o bližší tyč do brány! López byl naprosto ale naprosto bezmocný!

68

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Dries Mertens.

65

Žlutou kartu dostává Raúl Albiol (SSC Neapol).

61

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Salvatore Bocchetti, přichází Daniele Bonera.

59

Tohle bude domácí hodně mrzet! Za Diegem Lópezem totiž zvonila tyč, před bránu totiž poslal parádní přízemní míč José Callejón, Paletta ve snaze skluzem ten míč odklidit napálil konstrukci vlastní brány! Velké štěstí pro hosty!

57

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Giampaolo Pazzini.

55

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Manolo Gabbiadini.

53

Do obrovské šance se dostal Callejón, který ale v době zakončení byl sám před Lópezem ve velkém úhlu a jeho střela šla pouze rovnoběžně s brankovou čárou!

46

Opět hodně ostrý začátek pro domácí celek, Higuaín pronikl do vápna, poslal míč pod sebe a Hamšík jen těsně promáchl! Následně se ještě dostal k zakončení Callejón, ten ale trefil pouze beka, který mu tak zabránil v jasné gólové šanci!

39

Tak tohle mohlo být pořádně nepříjemné pro domácí tým! K centru se totiž ze stran do stal Boccheti, na míč si nejvýše naskočil Bonaventura a parádní hlavičkou otřel míč o tyč Andújarovy brány!

Neproměněná penalta

4

Gonzalo Higuaín ale selhal! Rozhodl se pálit k tyči, ale Diego López se parádně natáhl a střelu vyrazil do bezpečí!

Červená karta

1

Tak to je neuvěřitelné! Hamšík vnikl do vápna a před gólmanem Lópezem ho sejmul De Sciglio, sudí ukazuje nejen penaltu ale vylučuje hostujícího obránce!

SSC Neapol – AC Milán

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Hamšík, 74. Higuaín (Mertens), 76. Gabbiadini

Karty:   65. Albiol (NEA)   1. De Sciglio (ACM)

Neproměněná penalta: 4. Higuaín (NEA), brankář Diego López zneškodnil

SSC Neapol: Andújar – Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam – Jorginho (55. Gabbiadini), David López (84. Strinić) – Callejón, Hamšík (C), L. Insigne (68. Mertens) – Higuaín.
Náhradníci: Cabral, Colombo – Gargano, Inler, Mesto, Gabbiadini, Mertens, Henrique, Koulibaly, Strinić, Zapata.

AC Milán: Diego López – De Sciglio, Alex, Paletta, Bocchetti (61. Bonera) – Poli, N. de Jong, van Ginkel – Honda, Destro (57. Pazzini), Bonaventura (84. Felicioli).
Náhradníci: Donnarumma, Abbiati – Albertazzi, Zaccardo, Pazzini, Di Molfetta, Zapata, Cerci, Bonera, Felicioli, Gamarra.

Rozhodčí: Mazzoleni – Manganelli, Preti