Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – AC Milán

3:0

konec (0:0)

03.05.2015, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.44 4.65 7.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je tedy u konce, domácí ve druhé půli definitivně protrhli tu, do té doby neprostupnou obranu AC a udeřili hned třikrát za šest minut! Nejprve se prosadil Marek Hamšík, který svoji ranou zpoza vápna rozpoutal doslova erupci nadšení, uvolnění domácí potom přidali podobným způsobem i další dva góly a naprosto bezzubé AC zaslouženě odjelo s nulou v kolonce vstřelených branek. Rossoneri tak jen podtrhli strašnou sezónu, naopak domácí se vrátili do boje o Ligu Mistrů. Ode mne je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám pěkný start do nového týdne. (22:40:25)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Nakonec ještě vzruch přinesl Mertens a jeho podařená střela, kterou parádním robinsonádou vytáhl mimo dnešní milánský hrdina, Diego López. Ani on ale na drtivé prohře nic nezměnil.

90+1

Sudí nastavuje dvě minuty, které začne AC se svým přímákem po faulu na Pazziniho.

90

Nic se neděje, týmy si jenom střídají míč a nemají se k tomu, aby výrazně narušily tento běh věcí.

88

Neapol drží míč na vlastní půlce, už se jen čeká na to, jestli přijde nějaká chyba nebo se jen tak dohraje.

86

AC už je dohrává s cílem nedostat žádný další gól, Neapol se o to ani moc nesnaží a dá se čekat, že zápas skončí takto.

84

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Gianfilippo Felicioli.

84

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází David López, přichází Ivan Strinić.

83

Mertens to zkusil, jeho střela ale za mnoho nestála a skončila nad bránou.

82

Gabbiadini vybojoval faul kousek před vápnem, asi přijde střela a dost možná čtvrtý gól v síti hostů.

81

Poli se hezky uvolnil u postranní čáry, dostal se ale sotva za půlku a proti přesile o míč přišel. AC to dnes vůbec nejde.

79

Penaltu teď chtěl po Alexově zákroku Mertens, tomu pádu ale hodně přidal a sudí se tak rozhodl, že pískat vůbec nebude. Asi to tak bylo správně.

Manolo GABBIADINI - 3:0

76

Neapol právě vstřelila branku!
Když se to sype, tak se to sype, to už Inzaghi a celé AC jistě ví. Celý zápas obrana držela a najednou přišel takový kolaps – tři góly během šesti minut! Do zakončení se po Mertensově pobídce znovu dostal Higuaín, López ho sice famózně vychytal, vyrazil míč ale pouze do dobíhajícího MANOLA GABBIADINIHO, který odrazem o své tělo dopravil míč do brány!

Gonzalo HIGUAÍN - 2:0

74

Neapol právě vstřelila branku!
Tak nakonec argentinský útočník tu smůlu přeci jen prolomil! Dries Mertens dostal míč do vápna, potom ho krásně poslal pod sebe, kde Manolo Gabbiadini pustil nesobecky pod sebe a GONZALO HIGUAÍN celou akci zakončil prudkou ránou mimo dosah zoufalého Lópeze! Už je v podstatě hotovo!

73

Stále ale hrají euforicky se předvádějící domácí, kteří jsou na konci a Rossoneri se bude velice složitě odpovídat. O vítězi je už z půlky jasno.

Marek HAMŠÍK - 1:0

70

Neapol právě vstřelila branku!
Tak tohle je správný kapitán! Obrovská euforie vypukla na stadionu San Paolo! K MARKU HAKMŠÍKOVI se totiž odrazil centrovaný míč, slovenský záložník si počkal a poté ho dělovkou uklidil o bližší tyč do brány! López byl naprosto ale naprosto bezmocný!

69

Do odraženého míče se opřel dnešní smolař, Gonzalo Higuaín, a ten skončil hodně vysoko na tribuně! Dnes mu prostě štěstí nepřeje, uvidíme, jestli to zlomí.

68

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Dries Mertens.

66

Na dlouhý míč za obranu si nabíhal Pazzini, nebezpečné to ale moc nebylo, protože k míči měl daleko blíže Andújar a zastavil ho tak.

65

Žlutou kartu dostává Raúl Albiol (SSC Neapol).

64

Pazzni velice šikovně získal míč u postranní čáry, hosté se moc nemají k tomu, aby vhodili následný aut. Jsou si moc dobře vědomi toho, že jsou pod tlakem, ze kterého se jen tak nevymaní.

62

Stále hrají agilní domácí, kteří si už i tvoří šance, teď ale fauloval Britos kousek před půlkou a další akce se tak odloží.

61

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Salvatore Bocchetti, přichází Daniele Bonera.

59

Tohle bude domácí hodně mrzet! Za Diegem Lópezem totiž zvonila tyč, před bránu totiž poslal parádní přízemní míč José Callejón, Paletta ve snaze skluzem ten míč odklidit napálil konstrukci vlastní brány! Velké štěstí pro hosty!

58

Domácí to chtěli vykombinovat až "do kuchyně", jenže už to bylo až příliš a Insigne se dopustil ve snaze dostat se zpět k míči faulu.

57

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mattia Destro, přichází Giampaolo Pazzini.

56

Po hezké kličce do středu se dostal ke střele Lorenzo Insigne, jeho rána se ale stočila špatným směrem a skončila hodně nad.

55

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Manolo Gabbiadini.

55

Higuaín parádně vymotal skoro celou obranu AC, nakonec ale o míč proti přesile přišel a bude tu pouze aut pro hosty.

53

Do obrovské šance se dostal Callejón, který ale v době zakončení byl sám před Lópezem ve velkém úhlu a jeho střela šla pouze rovnoběžně s brankovou čárou!

52

AC se ještě pořádně nedostal do vápna, na druhé straně musel po Maggiově centru zasahovat López, nakonec to asi nestihl před čárou a bude se tak kopat roh.

50

Po Insigneho centru se dostal do vápna Callejón, jenže jeho sklepnutí bylo velice špatně a našlo pouze náruč gólmana Lópeze! Ten si poradil a z další akce získala Neapol roh.

49

Opět tu byl dlouhý nákop, který mířil na Hamšíka, k tomu se ale vysunul Bocchetti a celkem jistě zasáhl, když míč odehrál do autu.

48

Stále jsou domácí tím týmem, který je o hodně lepší a diktuje tempo hry. AC se ale zase zvládá bránit a zatím tak odolává.

46

Opět hodně ostrý začátek pro domácí celek, Higuaín pronikl do vápna, poslal míč pod sebe a Hamšík jen těsně promáchl! Následně se ještě dostal k zakončení Callejón, ten ale trefil pouze beka, který mu tak zabránil v jasné gólové šanci!

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 21:48.
Poločas je u konce, domácí nedokázali využit velice brzkého vyloučení De Sciglia, Higuaín nejenže neproměnil penaltu, navíc se do žádné další tutové šance nedostal a Neapol se tak technicky vzato prosadit ani nemohla. Naproti tomu AC hraje poctivě odzadu a dokonce mohlo i skórovat, jenže Bonaventurovi radost zkazila tyč! Domácí se ale budou muset hodně zlepšit, jestli budou chtít využít své početní převahy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta, Bocchetti míč opět poslal na roh, který ale dobře zahraný nebyl a AC dohraje na půlce.

45

Opět se před bránu cpal Higuaín, tentokrát nepřetlačil Alexe, donutil ho ale alespoň k tomu, aby míč poslal na roh.

44

Opět to zavánělo před bránou hostujícího celku, ke střele se po akci před vápnem dostal Higuaín, jenže tomu dnes není přáno a svoji střelu podebral a posla ji nad.

43

Ke střele se dostal Marek Hamšík, který po kličce do středu ale bránu výrazně minul, protože ještě musel obstřelovat před sebou stojícího obránce.

42

Jorginho hodně akrobaticky vybojoval míč u postranní čáry a nakonec ho za cenu vlastního sebeobětování stihl na hrací ploše.

40

Po náběhu za obranu to zkusil z první Insigne, střelu placírkou mu ale hrubě nesedla a nakonec doklouzala daleko vedle Lópezovy vzdálenější tyče.

39

Tak tohle mohlo být pořádně nepříjemné pro domácí tým! K centru se totiž ze stran do stal Boccheti, na míč si nejvýše naskočil Bonaventura a parádní hlavičkou otřel míč o tyč Andújarovy brány!

38

Na zem se položil Maggio a míč odehrál skluzem do autu, to ovšem neřeší problém domácích v ofenzivě. Tam jsou naprosto bezzubí.

36

Stále nic kloudného před bránou AC, Destro ale z kontru nevybojoval vůbec nic, protože po nepřehledném souboji mu sudí nepřisoudili ani roh.

34

I nadále Neapol okupuje polovinu svého soka a i nadále to vůbec k ničemu není. AC hraje, co se týče obrany, velice povedená zápas a vyjma penalty domácím nic nedovolilo.

32

Destro pěkně vybojoval míč na vlastní polovině, jeho práce ale byl k ničemu, protože Honda o něj přišel. Ani Neapol ale nic nepředvedla.

30

Stále hrají bleděmodří, obrana AC ale vzdoruje a Jorginho se dopustil útočného faulu. Nevypadá to, že by domácím červená karta nějak pomohla.

29

Po delší době opět hráli domácí na útočné půlce, Callejón s Britosem to nakonec vykombinovali, ovšem centr Insigneho skončil pouze na horní síti.

27

Situace se opakovala, Bonaventura opět poslal centr do vápna, tentokrát už to ale tak dobré nebylo a obrana Neapole si v naprostém klidu poradila.

25

Hosté měli přímák z dobré pozice, Bonaventura kroutil míč velice pěkně před bránu, nejvýše ale vyskočil Hamšík a míč odehrál na roh!

24

Opět se snaží domácí celek hru spíše zklidnit, zásluhou Davida Lópeze se to ale moc nepovedlo, protože subtilní Španěl poslal míč ve snaze přihrát pouze do autu.

22

Jeho míč byl ale hodně přetažený a Callejón s ním mnoho nenadělal, nakonec po souboji s Bocchettim skončil balón v autu a vhazuje AC.

21

Znovu hrál Insigne, křižoval ho Poli, který skutečně supluje místo pravého beka a malého Itala fauloval. Bylo to kousek stranou od vápna, přímák je tak ideální možností na centr, míč si bere právě Insigne.

20

Po Hamšíkově vysunutí se dostal k centru z brankové čáry Callejón, Insigne měl poté možnost zakončit z voleje, míč ale netrefil a velkou šanci tak doslova "promáchl".

19

Hra se hodně uklidnila, nesledujeme žádný intenzivní fotbal. Domácí jsou stále lepší, žádnou šanci to ale nepřináší, AC totiž velice pozorně brání.

17

Maggio byl mírně zatažen za dres asi 10 metrů před vápnem, sudí faul pískl a Neapol rychle rozehrála. Poté ale míč ztratila a sám Maggio musel fauloval van Ginkela, obě situace se obešly bez karty.

16

Už se hraje dál, Bonaventura musel za čáru a Inzaghu mu tam udílí nějaké pokyny. López vykopl od brány a Neapol ihned získala po souboji míč.

15

Z dálky to zkusil Gonzalo Higuaín, který ale nemířil táhlou ránou vůbec přesně a míč končí někde na tribuně. Na zemi mezitím zůstal Bonaventura, který se srazil s Davidem Lópezem. Určitě ale bude v pořádku, protože už je skoro na nohou.

14

Další pokus o dlouhý balón za obranu AC, tentokrát v podání Jorginha, opět přesný nebyl. Domácí záložník tak pouze nabídl možnost odkopu gólmanovi Lópezovi.

13

Abych AC nekřivdil, nakonec se po hezké individuální akci dostal ke střele Bonaventura, jeho rána ze střední vzdálenosti ovšem mířila pouze doprostřed brány a Andújar ji lapil.

12

Teď ale sledujeme zdlouhavou rozehrávku hostů, kteří opravdu nemají byť jen jediný důvod spěchat a taky to tak vypadá.

11

Stále se hraje na polovině AC, které nejeví výraznější snahu o to, aby v deseti něco vymýšlelo. Je jen otázkou času, než přijde první větší šance Neapole ze hry.

10

De Jong získal míč na vlastní půlce, na kraj obrany se posunul místo De Sciglia, minimálně prozatím, Poli. Uvidíme, jestli to bude jen dočasné nebo takto bude vypadat finální formace.

8

Nakonec to byla alespoň střela, kterou vyslal po Destrově práci s míčem Honda, bránu sice svoji technickou ránou trefil, Andújar ale žádný větší problém neměl.

7

Další míč za obranu Rossoneri nebyl úspěšný, protože David López ho poslal pouze do autu. Možná nám tak něco předvedou i hosté...?

6

Zápas začal pěkne zostra, i nadále hraje podle očekávání domácí celek, který po červené kartě bude mít chvílemi až neuvěřitelnou převahu.

Neproměněná penalta

4

Gonzalo Higuaín ale selhal! Rozhodl se pálit k tyči, ale Diego López se parádně natáhl a střelu vyrazil do bezpečí!

3

Na penaltu jde Higuaín, s rozehrávkou se čeká, protože De Sciglio se moc nemá k tomu, aby opustil hřiště.

Červená karta

1

Tak to je neuvěřitelné! Hamšík vnikl do vápna a před gólmanem Lópezem ho sejmul De Sciglio, sudí ukazuje nejen penaltu ale vylučuje hostujícího obránce!

1

S míčem v moci začali domácí, kteří hrají v tradičních bleděmodrých dresech a už se derou dopředu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SSC Neapol: Andújar – Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam – Jorginho, David López – Callejón, Hamšík (C), L. Insigne – Higuaín.
Náhradníci: Cabral, Colombo – Gargano, Inler, Mesto, Gabbiadini, Mertens, Henrique, Koulibaly, Strinić, Zapata.

AC Milán: Diego López – De Sciglio, Alex, Paletta, Bocchetti – Poli, N. de Jong, van Ginkel – Honda, Destro, Bonaventura.
Náhradníci: Donnarumma, Abbiati – Albertazzi, Zaccardo, Pazzini, Di Molfetta, Zapata, Cerci, Bonera, Felicioli, Gamarra..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Neapol bojuje o Ligu Mistrů. kdežto slavné AC ztratilo už skoro všechny šance na jakékoliv pohárové umístění. Od obou týmů se čeká daleko více, než to, co zatím předváděli a otázkou je, jestli se těmto očekáváním alespoň jeden z nich přiblíží ve vzájemném souboji. Určitě nás čeká velice zajímavý zápas čtvrtého týmu s desátým, tak s námi buďte u toho!
Dobrý den, vítám Vás u šlágru tohoto kola italské Serie A, tedy u zápasu mezi SSC Neapolí a AC Milán" Textovým přenosem Vás bude provázet Ondřej Hradecký.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

SSC Neapol – AC Milán

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Hamšík, 74. Higuaín (Mertens), 76. Gabbiadini

Karty:   65. Albiol (NEA)   1. De Sciglio (ACM)

Neproměněná penalta: 4. Higuaín (NEA), brankář Diego López zneškodnil

SSC Neapol: Andújar – Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam – Jorginho (55. Gabbiadini), David López (84. Strinić) – Callejón, Hamšík (C), L. Insigne (68. Mertens) – Higuaín.
Náhradníci: Cabral, Colombo – Gargano, Inler, Mesto, Gabbiadini, Mertens, Henrique, Koulibaly, Strinić, Zapata.

AC Milán: Diego López – De Sciglio, Alex, Paletta, Bocchetti (61. Bonera) – Poli, N. de Jong, van Ginkel – Honda, Destro (57. Pazzini), Bonaventura (84. Felicioli).
Náhradníci: Donnarumma, Abbiati – Albertazzi, Zaccardo, Pazzini, Di Molfetta, Zapata, Cerci, Bonera, Felicioli, Gamarra.

Rozhodčí: Mazzoleni – Manganelli, Preti