Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

1. FSV Mohuč 05 – Hamburger SV

1:2

konec (0:1)

03.05.2015, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.72 3.95 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je u konce a výhru z něj uzmuli hráči HSV, od kterých jsem to tedy určitě nečekal. Mainz zvládl ve druhé půli srovnat běh zápasu a když už to vypadalo, že celý zápas otočí, přišel velký šok v podobě branky na druhé straně, velice důležitý gól totiž vsítil sváteční střelec Kacar. Nakonec se musel ještě do kabin pakovat Brosinski, kterého celkem přísně vyloučil sudí Sippel. Hamburk tak udělal velký krok k záchraně, domácí situace se naopak moc nemění, letos to není ani na sestup ani na poháry. Ode mne je to pro tento zápas vše, já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek neděle. (17:23:59)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Čas už skoro žádný není, domácí dnes skoro jistě prohrají a nic na tom nezmění a ani poslední nákop Kariuse, který byl odvrácen.

90+2

Allagui šel hodně tvrdě do souboje s Westermannem, sudí tento zákrok z frustrace oceňuje naprosto jasnou žlutou kartou.

90+1

Už běží nastavený čas, sudí se rozhodl přidat tři minuty. Velká mela se strhla u laviček po faulu na van der Vaarta, sudí ale nakonec kartu nechává v kapsičce.

89

Po chybě středové řady domácího celku šel do brejku Lasogga, který ještě vyslal Rudnevse, jenž byl v souboji rameno na rameno složen Brosinskim! Sudí to ovšem posoudil jako faul a logicky tak tahá i červenou kartu, domácí budou usilovat o vyrovnání v deseti.

Giray KACAR - 1:2

87

Hamburg právě vstřelil branku!
Znovu mě HSV vyvedlo z omylu, když jsem si myslel, že se po tom vyrovnání sesype! Po rohovém kopu se míč dostal ke GOJKU KACAROVI, který sice napoprvé promáchl, když ale dostal druhou šanci, tak už zamířil přesně ke vzdálenější tyči a svým prvním gólem v sezóně překonal marně se natahujícího Kariuse!

85

Teď se pro změnu u míče déle ohřálo HSV, dlouhý nákop na Rudnevse ale šanci neměl a došel si pro něj Karius.

83

Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Ivica Olić, přichází Artjoms Rudņevs.

83

Geis zahrál ten přímák parádně! Míč směřoval přímo k tyči, Adler se ale natáhl a už poněkolikáté dnes svůj tým zachránil, když míč vytáhl na roh!

82

Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Julian Baumgartlinger, přichází Sami Allagui.

81

Kacar kousek před vápnem nezastihl Malliho kličku a nezbylo mu nic jiného, než ho prostě podkopnout. To také udělal a vidí za to žlutou.

80

De Blasis ve vzduchu loktem trefil Westermann, sudí neváhá a kromě přímáku ještě dává mladému hráči domácích žlutou.

78

Domácím bod nestačí a chtějí tři, teď jsou na koni a pořádně zamáčkli hostující tým, který najednou nestíhá.

77

Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Ivo Iličevič, přichází Zoltán Stieber.

Yunus MALLI - 1:1

76

Mainz právě vstřelil branku!
Parádní akce! Nakonec Mainz prolomil obranu hostů a bylo to ve velkém stylu! Za obranu dostal míč Jairo, ten ještě z brankové čáry poslal míč pod sebe, kde ho parádně mezi nohama přepustil De Blasis a YUNUS MALLI už měl práci snadnou, s penaltového puntíku totiž prostě jen propálil vše, co mu stálo v cestě!

75

Mainz opět pouze bezvýsledně drží míč, nedá se říci, že by se HSV mělo čeho bát. Hosté zatím brání parádně.

1. FSV Mohuč 05 – Hamburger SV

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 76. Mallı (Jairo) – 37. Baumgartlinger (vla.), 87. Kacar (Jansen)

Karty:   46. Bungert (MAI), 53. Baumgartlinger (MAI), 80. De Blasis (MAI), 90+2. Allagui (MAI) – 50. Olić (HAM), 81. Kacar (HAM)   89. Brosinski (MAI)

1. FSV Mohuč 05: Karius – Brosinski, Bungert, Bell, Bengtsson – Geis, Baumgartlinger (82. Allagui) – Jairo, Ku (71. De Blasis), Soto (33. Mallı) – Okazaki.
Náhradníci: Kapino – Noveski, Moritz, Allagui, Mallı, De Blasis, Díaz.

Hamburger SV: Adler – Westermann, Djourou, Rajković, Ostrzolek – Kacar, van der Vaart – N. Müller (39. Jansen), Iličevič (77. Stieber), Olić (83. Rudņevs) – Lasogga.
Náhradníci: Brunst-Zöllner – Diekmeier, Jansen, Rudņevs, Stieber, Holtby, Jiráček.