Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – AC Milán

3:0

konec (0:0)

03.05.2015, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.44 4.65 7.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Manolo GABBIADINI - 3:0

76

Neapol právě vstřelila branku!
Když se to sype, tak se to sype, to už Inzaghi a celé AC jistě ví. Celý zápas obrana držela a najednou přišel takový kolaps – tři góly během šesti minut! Do zakončení se po Mertensově pobídce znovu dostal Higuaín, López ho sice famózně vychytal, vyrazil míč ale pouze do dobíhajícího MANOLA GABBIADINIHO, který odrazem o své tělo dopravil míč do brány!

Gonzalo HIGUAÍN - 2:0

74

Neapol právě vstřelila branku!
Tak nakonec argentinský útočník tu smůlu přeci jen prolomil! Dries Mertens dostal míč do vápna, potom ho krásně poslal pod sebe, kde Manolo Gabbiadini pustil nesobecky pod sebe a GONZALO HIGUAÍN celou akci zakončil prudkou ránou mimo dosah zoufalého Lópeze! Už je v podstatě hotovo!

Marek HAMŠÍK - 1:0

70

Neapol právě vstřelila branku!
Tak tohle je správný kapitán! Obrovská euforie vypukla na stadionu San Paolo! K MARKU HAKMŠÍKOVI se totiž odrazil centrovaný míč, slovenský záložník si počkal a poté ho dělovkou uklidil o bližší tyč do brány! López byl naprosto ale naprosto bezmocný!

SSC Neapol – AC Milán

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Hamšík, 74. Higuaín (Mertens), 76. Gabbiadini

Karty:   65. Albiol (NEA)   1. De Sciglio (ACM)

Neproměněná penalta: 4. Higuaín (NEA), brankář Diego López zneškodnil

SSC Neapol: Andújar – Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam – Jorginho (55. Gabbiadini), David López (84. Strinić) – Callejón, Hamšík (C), L. Insigne (68. Mertens) – Higuaín.
Náhradníci: Cabral, Colombo – Gargano, Inler, Mesto, Gabbiadini, Mertens, Henrique, Koulibaly, Strinić, Zapata.

AC Milán: Diego López – De Sciglio, Alex, Paletta, Bocchetti (61. Bonera) – Poli, N. de Jong, van Ginkel – Honda, Destro (57. Pazzini), Bonaventura (84. Felicioli).
Náhradníci: Donnarumma, Abbiati – Albertazzi, Zaccardo, Pazzini, Di Molfetta, Zapata, Cerci, Bonera, Felicioli, Gamarra.

Rozhodčí: Mazzoleni – Manganelli, Preti