Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Zápy – SK Viktorie Jirny

1:4

konec (0:3)

03.05.2015, 17:00 • SK Zápy • Martin Holzknecht (@MartinHolzk)

U některého z dalších on-line přenosů na viděnou. (19:07:30)
Dvě stě padesát fanoušků, kteří na zápský stadion dorazili, se mohli bavit spíše v prvním poločase. K žalu většiny z nich se ale domácí celek trápil – v obraně chyboval, v ofenzivě byl až na výjimky bezzubý. Příznivci červeno-bílých ale svým favoritům nijak výrazně nepomohli, v první půli byl slyšet jen gólman Bojčuk se svými taktickými pokyny. Na vině bylo pochopitelně skóre, po čtvrthodině hry a brankách Havierníka a Pokorného prohrávaly Zápy už 0:2 a oba góly jdou na vrub nedůslednosti a chybám v defenzivě. I tak ale domácí hráli aktivně, výrazně je zlomila až třetí branka z kopačky Tomáše Dubského.

Po poločase jsme byli svědky proměny na hřišti a okamžitého snížení na 1:3 díky Doležalově přesnému zásahu hlavou. O jedenáct minut později přišel poslední hřebíček do rakve SK Zápy. O poslední branku zápasu se postaral viktorián Jiří Stehlík. Zbývajících třicet minut nepřineslo žádnou výraznější fotbalovou podívanou, o to více faulů na obou stranách. Jirny trpělivě čekaly na závěrečný hvizd. Střelecké pokusy domácího kapitána Martina Kovaříka i hlavičky jeho spoluhráčů končily pohříchu mimo svůj kýžený cíl. Jirny si po zásluze odvážejí tři body.

Nejlepší hráč podle Onlajny.com: Lukáš Dvořák (JIR)
SK Zápy prohrály s SK Viktorií Jirny 1:4.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Zápy se valí dopředu, ale v útoku se marně hledají.

90

Rozhodčí nastaví dvě minuty.

89

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Ducheček, přichází Poráčanin. Střídání hostujících gólmanů, Ducheček nikam nespěchá.

89

Kovařík mířil nad branku Duchečka.

89

Zápy budou zahrávat přímý kop z hranice velkého vápna.

88

Střídání v týmu SK Viktorie Jirny: ze hřiště odchází Havierník, přichází Pešina.

86

Ojedinělá fotbalová situace. Po sérii přerušení se ke střele dostal domácí kapitán Martin Kovařík. Mířil ale nepřesně.

83

Střídání v týmu SK Viktorie Jirny: ze hřiště odchází Nečas, přichází Skuček.

78

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Svoboda, přichází Baloun.

78

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Duben, přichází Jemelík.

78

Žlutou kartu vidí i Petr Putz.

77

Nádech domácího útoku! Opět standardní situace, přesněji volný přímý kop. Tečovaný míč ale modrá obrana vyrazila v cestě do sítě.

75

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Dvořák, přichází Nevařil.

74

Závar před domácí brankou. Zápy asi minutu bojovaly, ale stále se jim nedařilo poslat balón do bezpečí. Nic nebezpečnějšího než střela zcela mimo jejich branku se však nekonalo.

72

A další žlutý trest pro Zápy. Petru Pavlíkovi se nelíbil verdikt sudího a tento názor si nenechal pro sebe. Za pikantní slovník tak vidí kartu.

SK Zápy – SK Viktorie Jirny

1:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 46. Doležal – 3. Havierník, 14. Pokorný, 37. Dubský, 57. Stehlík

Karty:   42. Duben (ZAP), 48. Hakl (ZAP), 65. Svoboda (ZAP), 70. M. (ZAP), 72. Pavlík (ZAP), 78. Putz (ZAP) – 27. Parys (JIR)

SK Zápy: Bojčuk – Doležal M., Hakl, Snop, Kalivoda, Kovařík (C), Lukashov, Putz, Duben, Svoboda, Pavlík. Trenér: Michal Mašek
Náhradníci: Jemelík, Baloun, Petržilka, Glasnovič, Jelínek, Doležal I.

SK Viktorie Jirny: Ducheček – Parys, Šimek, Stehlík, Havierník, Dubský, Dvořák, Besta, Nečas, Pávek, Pokorný (C). Trenér: Josef Jícha
Náhradníci: Skuček, Nevařil, Pešina, Tokar, Poráčanin

Rozhodčí: Kalenda – Koval, Hurych

Diváci: 250