Menu

Hokej

Play-off KHL

Ak Bars Kazaň – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:2

po prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)

28.02.2015, 15:00 • TatNeft Arena • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.45 4.8 6.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Oscar MÖLLER - 3:2

61:26

Kazaň vstřelila branku!
Tohle byl dost nešťastný gól pro hostující mužstvo. Kosticyn při střelbě z pravého kruhu zlomil hokejku a puk se najednou odrazil od zadního mantinelu ke druhé tyčce se štěstím na OSCARA MÖLLERA, který uklidil do prázdné sítě. Asistence: Sergej Kosticyn.

58:55

Tak pozor! Gusev (JEK) zvedl hokejku vysoko do obličeje Möllerovi, který má pořádnou tržnou ránu ve tváři. Obdržel trest 2 + 2 minuty.

54:30

Něstěrov to nemyslel zle, snažil se Nilssona roztáhnout v brance, aby mu mohl puk usměrnit mezi betony. Nepovedlo se, stav zůstává nezměněný.

54:30

Tohle byla velká možnost pro Avtomobilist! Megalinskij vyslal Něstěrova, který už už zakončoval nad vyjetého Nilssona, ale byl nakonec podražený. Pojede se trestné střílení.

51:35

Azevedo moc hezky vypálil a Kovář netušil, kam se puk odrazil. U druhé tyčky byl přitom Vrána, který se nakonec k dorážce nedostal. Kdyby ano, zakončoval by do prázdné svatyně.

41:53

Hosté se budou muset bránit ve čtyřech hráčích, a to trošku zbytečně. Trest totiž zní příliš mnoho hráčů na ledě.

39:25

Hostům závěr této třetiny daleko lépe vychází. Míchají pukem v úptočném pásmu, ostřelují Nilssona. Nakonec lepistöeho pokus zvládl Nilsson. Domácí jsou ale nyní pod obrovským tlakem, už to není ten ustrašený Avtomobilist z prvního dějství.

34:29

Megalinskij to udělal velmi chytře. Na modré čáře nezpanikařil, objel ležícího protihráče a z dobré pozice vypálil. Jeho pokus skončil těsně mimo.

30:37

Nilsson (KAZ) vložil hůl do jízdy svému protihráči, který přes ní přepadl, a rozhodčí museli pískat podražení. Trest za domácího brankáře odsedí Obuchov.

25:46

Vrána nyní pořádně motal hlavy svým protihráčům. Nakonec Kosticyn našel zadovkou parádním způsobem Mirnova, jenž však odkrytou svatyni netrefil.

Anatolij GOLYŠEV - 2:2

22:41

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté z ničeho nic vyrovnali stav. Z celkem náhodné akce se prosadil ANATOLIJ GOLYŠEV, který si najel před brankoviště a do branky usměrnil z první přihrávku z pravé strany od Garejeva. Asistence: Arťom Garejev, Sergej Jemelin.

21:39

Kazaň zase na soupeře vlétla dost zostra! Varnakov číhal před brankou, Kovář vyrazil puk jen před sebe, ale nikdo z domácích nakonec nedokázal touš doklepnout do poloprázdné branky.

Igor MIRNOV - 2:1

18:56

Kazaň vstřelila branku!
Parádní akce domácího celku, díky níž otáčejí vedení na svou stranu. Vrána přihrál puk na modrou čáru na Rylova, ten svou střílenou přihrávku vyslal směrem dopředu a před Kovářem puk lehce do šibenice tečoval najíždějící si IGOR MIRNOV. Asistence: Jakov Rylov, Petr Vrána.

17:48

Zacharčukova rána nadělala pořádně starosti Kovářovi! Český gólman měl velké štěstí, že se k dorážce nikdo nedostal.

17:41

Domácí si zahrají také svou první početní výhodu. Podražení se nyní dopustil Metljuk (JEK).

15:48

Tohle byla moc povedená individuální akce! Svitov objel branku, dokázal si skvěle podržet puk, nakonec ovšem bekhendem na Kováře nevyzrál.

Alexander SVITOV - 1:1

07:48

Kazaň vstřelila branku!
Tak to je blesková odpověď domácího celku na úvodní branku soupeře. Vše sice museli přezkoumat rozhodčí, ale puk tečovaný bruslí nakonec podle nich skončil za brankovou čárou dle regulí hokejových pravidel. Branka je nakonec připsána ALEXANDEROVI SVITOVOVI. Asistence: Arťom Lukojanov.

Tobias VIKLUND - 0:1

07:21

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté nakonec využili hned svou první přesilovou hru. Simakov z levé strany přihrál skrz celé brankoviště přesně na hůl TOBIASOVI VIKLUNDOVI, který zacílil bez problémů za Nilssona, jenž se nestačil přemístit. Asistence: Alexej Simakov, Anton Lazarev.

05:57

Azevedo (KZN) je prvním potrestaným hráčem tohoto utkání. Dopustil se sekání.

01:08

Tohle byla rozhodně dobrá možnost pro AK Bars! Möller dostal u levé tyčky přihrávku z druhé strany a ostře vypálil na Kováře, nicméně ten mezi třemi tyčemi zasáhl.

Ak Bars Kazaň – Avtomobilist Jekatěrinburg

3:2

po prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Svitov (Lukojanov), 19. Mirnov (Rylov, Vrána), 62. Möller (Kosticyn) – 8. Viklund (Simakov, Lazarev), 23. Golyšev (Garejev, Jemelin)

Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Rylov, Děnisov, Brookbank, Zacharčuk, Pajgin, Musin – Varnakov, Azevedo, Möller – Kolcov, Svitov, Lukojanov – Mirnov, Vrána, Kosticyn – Obuchov, Tkačev, Gluchov

Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Žuravlev, Trjamkin, Lepistö, Viklund, Megalinskij, Antonov, Gusev, Metljuk – Klimenko, Jemelejev, Palushaj – Simakov, Rybakov, Lazarev – Něstěrov, Lewandowski, Michnov – Garejev, Jemelin, Golyšev

Rozhodčí: Bukin, Sergejev – Birin, Golovljov

Průběh zápasu
1. třetina
05:57
07:21
07:48
17:41
18:56
Po 1. třetině
2. třetina
22:41
30:37
Po 2. třetině
3. třetina
41:53
58:55
Po 3. třetině
Prodloužení
61:26
po prodl.