Menu

Hokej

NHL

New Jersey Devils – Boston Bruins

2:3

po prodl. (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)

28.02.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • Petr Kašpárek

Tipsport: 2.7 3.5 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

SPOONER - 2:3

62:46

Bruins právě vstřelili branku!
V následném protiútoku udeřil Boston a o majiteli druhého bodu je rozhodnuto! Lucic sebral puk v obranném pásmu a křižným pasem nahrál Krugovi. Ten zastavil kotouč pro Pastrňáka, jenž místo střely přihrál doleva RYANU SPOONEROVI, ten vystřelil přes Larssona a Schneider, který počítal s ranou Pastrňáka, se nestihl včas přesunout ke své pravé tyči. Asistence: David Pastrňák, Torey Krug.

59:56

Nechybělo moc a prodloužení by se nekonalo! Mike Cammalleri zaútočil do rozevřené obrany, střelu k zadní tyči ale skvělým zákrokem pravým betonem zlikvidoval Svedberg.

58:08

Hrdinou Bostonu se mohl stát David Pastrňák, kolem něho na pravém kruhu nikdo nebyl, ale střelu příklepem Schneider vyrazil betonem!

TOOTOO - 2:2

48:06

Devils právě vstřelili branku!
K velké radosti nezvykle plných tribun Prudentinal Center je srovnáno! Mike Cammalleri získal puk na modré čáře, odpoutal se od pomalejšího Cháry a chytrou zadovkou vyzval ke střele JORDINA TOOTOOA, který z osy hřiště trefil odkrytou část branky a z bitkaře se stává jedním z nejproduktivnějších hráčů New Jersey.. Asistence: Mike Cammalleri.

ZAJAC - 1:2

45:57

Devils právě vstřelili branku!
Ďáblové se konečně dočkali a je sníženo! Josefson z pravé strany přihrál do blízkosti branky Henriqueovi, jeho pokus z bezprostřední blízkosti Svedberg betonem vyrazil k TRAVISI ZAJACOVI, před kterým se zjevila odkrytá branka, kterou neměl problém trefit. Asistence: Adam Henrique, Jacob Josefson.

45:06

Devils můžou zdramatizovat zápas v přesilové hře, za hákování míří na tresntou lavici Chris Kelly.

PASTRŇÁK - 0:2

41:40

Bruins právě vstřelili branku!
Boston odskakuje do dvoubranového vedení! Po smithově přihrávce pálil DAVID PASTRŃÁK do brankáře Devils, ten však puk pouze vyrazil zpět na českou osmaosmdesátku, která z dorážky vystřelila přesně k tyči a Kellym tísněný Schneider neměl jak zakročitl. Asistence: Reilly Smith, Niklas Svedberg.

39:34

Mark Fraser dostává dvě minuty za podražení Patrice Bergerona.

38:22

Ouu, to je škody! Martin Havlát si najel na Larssonovu přihrávku do jízdy, krásně se prosmýkl mezi obránci, ovšem kvůli dobrému postavení Svedberga byl donucený objet branku, za kterou bohužel pro domácí najel na brankářovu hokejku a v pádu nedokázal zasunout do odkryté klece.

33:31

Giontu při přechodu do útoku podrazil Dougie Hamilton, který si odsedí menší trest.

32:34

Tootoo nejprve tvrdě narazil na mantinel McQuiaida a pak vykouzlil přihrávku před branku, kde si ale Cammalleri vylámal zuby na Svedbergovi, jenž puk vykopl levým betonem!

14:15

Jordin Tootoo vyhodil z obranné třetiny kotouč mezi diváky a dostává menší trest za neoddiskutovatelné zdržování hry.

PAILLE - 0:1

08:39

Bruins právě vstřelili branku!
Jako první se prosazují Bruins! Larsson byl kvůli Soderbergovi pod tlakem a vyhodil puk jen na Erikssona, který zleva okamžitě přihrál mezi kruhy DANIELU PAILLEMU, jenž zasunul puk za přesunujícího se Schneidera. Asistence: Loui Eriksson.

05:03

Gelinas trestuhodně ztratil kotouč, který Pastrňák posunul za sebe Lucice, jehož střelu však Schneider zlikvidoval!

New Jersey Devils – Boston Bruins

2:3

po prodl. (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Zajac (Henrique, Josefson), 49. Tootoo (Cammalleri) – 9. Paille (Eriksson), 42. Pastrňák (Smith, Svedberg), 63. Spooner (Pastrňák, Krug)

New Jersey Devils: Schneider (Clemensen) – Larsson, Greene, Židlický, Merrill, Gelinas, Fraser – Bernier, Eliáš, Henrique – Tootoo, Zajac, Cammalleri – Gionta, Gomez, Ruutu – Havlát, Josefson, Zubrus.

Boston Bruins: Svedberg (J. Smith) – Hamilton, Chára, McQuaid, Krug, Bartkowski, Seidenberg – R. Smith, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Spooner, Lucic – Eriksson, Soderberg, Paille – Ferlin, Kelly, Caron.

Rozhodčí: Joannette, Kimmerly – Barton, Cherrey

Diváci: 16 592

Průběh zápasu
1. třetina
08:39
14:15
Po 1. třetině
2. třetina
33:31
39:34
Po 2. třetině
3. třetina
41:40
45:06
45:57
48:06
Po 3. třetině
Prodloužení
62:46
po prodl.