Menu

Hokej

1. liga (ČR)

HC Dukla Jihlava – HC Most

5:0

konec (1:0, 2:0, 2:0)

28.01.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tomáš Lysý (@tomaslysy86), Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.2 6.5 8.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Marek MELENOVSKÝ - 5:0

57:49

Dukla právě vstřelila branku!
Nyní už si to MAREK MELENOVSKÝ vynahradil i s úroky. Dostal totiž před branku přihrávku od Filipa Semana a ač byl faulován, vybruslil si ze svého pohledu k pravé tyči Horáka a trefil odkrytou část klece. Asistence: Filip Seman, Karol Korím.

57:31

Seman se na modré dostal k puku, upaloval na bránu, ale nevystřelil, nýbrž poslal kotouč na najíždějícího Melenovského, kterému při zakončení do prázdné branky sjel puk z hole.

56:38

Po střele Alinče z mezikruží se k dorážce před Rittichem dostával Slavíček, ale v nepřehledné situaci se mu kotouč za záda domácího gólmana nepodařilo dostrkat.

54:48

Až v závěru přesilovky Most zahrozil. Vít Budínský se dostal před brankou k puku a snažil se vytáhnout Ritticha u jeho levé tyče ven z branky. To se mu nepodařilo a gólman Dukly následně pohodlně zneškodnil jeho bekhend.

52:48

Most má poslední šanci, jak vymazat nulu z kolonky vstřelených gólů. Richard Diviš (JIH) je vyloučen na dvě minuty za sekání.

Na vyloučení: 4-6.

52:04

A hned z dalšího protiútoku šla dopředu Dukla. Melenovský si vyměnil puk se Semanen, který nenašel ve středu pásma prostor ke střele. Celá akce skončila ránou Šimka od modré, která byla před Horákem tečována, ale mostecký gólman jí i tak spolehlivě kryje.

48:43

Parádní zákrok nyní předvedl David Rittich proti neméně pohlednému uvolnění a následnému zakončení Martina Micala. Strážce domácí svatyně vykopl puk mířící do branky svým pravým betonem.

Karol KORÍM - 4:0

48:00

Dukla právě vstřelila branku!
Dvanáct minut před koncem je pravděpodobně rozhodnuto. Marek Melenovský našel na levém kruhu KAROLA KORÍMA, který vypálil a jeho střela šťastně zaplula až za záda Horáka. Slovenský bek ve službách Dukly má ze svého gólu opravdu velkou radost. Asistence: Matěj Zadražil, Marek Melenovský.

46:30

Síly na ledě se srovnají, protože v rohu za brankou Dukly krosčekoval Jan Alinč (MST) protihráče. Přesilová hra mosteckých hokejistů tak neměla dlouhého trvání.

Na vyloučení: 3-6.

45:38

Richard Diviš (JIH) je vyloučen na dvě minuty po tom, co zahákoval před branku se prodírajícího pardála Jana Alinče.

Na vyloučení: 3-5.

42:37

Richard Diviš byl blízko k tomu, aby sklepl puk do odkryté klece, ale nepodařilo se mu to. Jihlavskému útočníkovi a kmenovému hráči Olomouce nechybělo příliš mnoho.

34:52

Právě Jakub Matai (JIH) se nyní bude dívat na své spoluhráče jen z trestné lavice, neboť dostává dvě minuty za držení protihráče.

Na vyloučení: 2-5.

Ondřej MALEC - 3:0

34:16

Dukla právě vstřelila branku!
No jo, to byla akcička na zlatou helmu, panečku. Diviš našel rozjetého Mataie, který středem pásma zavezl kotouč před branku Horáka. Jakub Matai nezazmatkoval, podíval se, našel vedle sebe volného ONDŘEJE MALCE, který jen nastavil hokejku a puk se třepetal v síti bezmocného Horáka. Asistence: Jakub Matai, Richard Diviš.

Tomáš KALÁB - 2:0

32:37

Dukla právě vstřelila branku!
Říká se, že kdo nedá přesilovku pět na tři, nemůže vyhrát. Tohoto pořekadla se nyní Dukla nemusí bát, neboť TOMÁŠ KALÁB si sjel od modré blíže do středu pásma, vypálil a lapačka Horáka promáchla naprázdno. Jihlava tak vede o dvě branky.

32:02

Jihlava si zahraje dvojnásobnou početní převahu, dlouhou 86 vteřin. Marek Baránek (MST) si půjde odsedět dvě minuty za vysokou hůl.

Na vyloučení: 1-5.

31:30

Kamil Charousek (MST) za brankou zbytečně zahákoval soupeře a už míří na trestnou lavici.

Na vyloučení: 1-4.

30:24

David Rittich si vyjel z branky poroti nahození hostů a podél mantinelu vyhodil. U levého kruhu si na puk počkal Marek Baránek, který tvrdě vystřelil, jenže domácí gólman se stihl do své svatyně vrátit.

23:36

Ondřej Malec už napřahoval mezi kruhy k zakončení, když jej podrazil Jan Alinč (MST) a zkušený hostující hráč jde na dvě minuty z kola ven.

Na vyloučení: 1-3.

17:39

V souboji o puk podrazil za vlastní brankou Marek Baránek (MST) zcela zbytečně jednoho z hráčů Dukly a také on si odpočine. Dvě minuty pro mosteckého beka.

Na vyloučení: 1-2.

15:23

Přesilová hra pro Most. Jiří Dobrovolný (JIH) dostává dvě minuty za nesportovní chování – sevření puku.

Na vyloučení: 1-1.

11:15

Na ledě zůstává ležet kapitán hostí Zdeněk Tauš (MST), který ale ještě předtím fauloval a dostává dvě minuty za podražení.

Na vyloučení: 0-1.

Tomáš HARKABUS - 1:0

08:48

Dukla právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají do vedení. Na útočné modré udržel puk Denis Šimek, který jej nahodil před branku. Před Horákem přiťukl Zadražil puk pro TOMÁŠE HARKABUSE a ten zakončuje souhru nedávných hráčů karlovarské maladožky gólem. Asistence: Matěj Zadražil, Denis Šimek.

HC Dukla Jihlava – HC Most

5:0

konec (1:0, 2:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Harkabus (Zadražil, Šimek), 33. Kaláb, 35. Malec (Matai, Diviš), 48. Korím (Zadražil, Melenovský), 58. Melenovský (Seman, Korím)

HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Kaláb, Korím, Dobrovolný (C), Čáp, Šidlík, Mocek, Šimek – Březina, Melenovský, Seman – Malec, Diviš, Matai – Harkabus, Zadražil, Prokš – Matula, Kuřítko. Trenér: Petr Vlk.

HC Most: Horák (Chábr) – Kousalík, Charousek, Černý, Kříž, Procházka, Baránek, Kasal, Kokeš – Bojer, Alinč, Slavíček – Tauš, Smolka, Havlíček – Přeučil, Válek, Petruška – Nedrda, Budínský, Mical. Trenér: Václav Baďouček.

Rozhodčí: Kika – Poruba, Wesley

Průběh zápasu
1. třetina
08:48
11:15
15:23
17:39
Po 1. třetině
2. třetina
23:36
31:30
32:02
32:37
34:16
34:52
Po 2. třetině
3. třetina
45:38
46:30
48:00
52:48
57:49
Konec