Menu

Fotbal

Evropská liga

GNK Dinamo Záhřeb – Celtic Glasgow

4:3

konec (2:2)

11.12.2014, 19:00 • Stadion Maksimir • Jan Franek (@JanFranek12)

Tipsport: 1.9 3.6 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Josip PIVARIć - 4:3

81

Celtic právě vstřelil branku!
A hosté se rázem dostávají do hry. Jeden z hostujících hráčů poslal do vápna skvělý centr, který si trochu nešťasntě srazil do vlastní sítě JOSIP PIVARIČ.

Marko PJACA - 4:2

51

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
MARKO PJACA dostal dobrou přihrávku a zhruba z nějakých 25. metrů vyslal krásnou střelu na branku. Jeho míč zaplul k pravé tyči a domácí už jdou do vedení o dva góly. Pjaca tak zkompletoval hattrick.

Marcelo BROZOVIć - 3:2

49

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
Antolič našel na vápně volného MARCELA BROZOVIČE, jenž se odhodlal ke střele, jeho rána z hranice pokutového území končí v brance. Gordon neměl žádnou šanci.

Marko PJACA - 2:2

40

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
Tak to je neskutečný!! MARKO PJACA skvělým napadáním obral o míč rozehrávajícího soupeře a poté již neměl problém poslat míč za záda golmana. Stav zápasu je tak opět srovnaný.

Stefan ŠćEPOVIć - 1:2

30

Celtic právě vstřelil branku!
A znova skvěle rozehraná standardní situace. Kris Commons trefil z přímého kopu pouze břevno branky soupeře. Míč se odrazil od břevna k Niru Bitonovi, jenž hlavou prodloužil až k STEFANU SČEPOVIČOVI, jenž z otočky propálil bezmocného Eduarda.

Kris COMMONS - 1:1

24

Celtic právě vstřelil branku!
Po odraženém balonu byl ve vápně nejdůraznější KRIS COMMONS, jenž vyhrál osobní souboj s jedním z obránců soupeře a hlavičkou poslal míč k levé tyčce Eduardovy branky.

Marko PJACA - 1:0

14

Dinamo Záhřeb právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla opravdu krásná přihrávka od Ademiho, jenž šajtlí našel ve vápně volného MARKA PJACA, jenž už neměl problém poslat míč z velké blízkosti do brány. Krásná akce domácích!

GNK Dinamo Záhřeb – Celtic Glasgow

4:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 14. Pjaca (Ademi), 40. Pjaca, 49. Brozović (Antolić), 51. Pjaca – 24. Commons (van Dijk), 30. Šćepović (Biton), 81. Pivarić (vla.)

Karty:   36. Izaguirre (CEL)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 3:5.

GNK Dinamo Záhřeb: Eduardo – Pinto, Sigali, Taravel (12. Šimunić), Pivarić – Hilal (82. Fernándes), Brozović, Ademi, Antolić (C), Pjaca – Henríquez (66. Čop).
Náhradníci: Mikulič Mikulič – Čop, Fernándes, dos Santos, Machado, Šimunić, Vukojevič.

Celtic Glasgow: C. Gordon – Matthews (56. Fisher), Ambrose, van Dijk (C), Izaguirre – C. McGregor (62. Henderson), Biton, Commons, Johansen, Wakaso (77. Stokes) – Šćepović.
Náhradníci: Załuska – O´Connell, Henderson, Fisher, Tonev, Stokes, Griffiths.

Rozhodčí: Mažeika – Šimkus, Kazlauskas