Menu

Fotbal

Evropská liga

Apollon Limassol FC – Villarreal CF

0:2

konec (0:2)

11.12.2014, 19:00 • GSP Stadium, Nikósie • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 20.0 7.3 1.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (20:53:41)
Villareal si nakonec v pohodě dokráčel k vítězství. Apollon kladl odpor až v závěrečné čtvrthodince z několika šancí, několikrát zahrozil i český forvard Rezek, ale gól se mu nakonec vsítit nepodařilo, ostatně jako celému týmu. Hosté si díky této výhře zajistili postup do další fáze, se svým výkonem mohou být vlastně spokojení.

90+3

Konec zápasu.

90+1

Pouze o dvě minuty nastavuje druhý poločas rozhodčí Gumienny.

90

Tohle tedy Villareal mohl vyřešit daleko, daleko lépe! Gerard Moreno se v šestnáctce ocitl úplně sám a mohl vypálit, jenže balón se mu zamotal pod nohy. Nakonec se ještě snažil přihrávat doprava, tam ale našel jen protihráče.

89

Žluté ponorky kombinují na vlastní polovině, dopředu se jim už moc nechce. Tahle hra jim ale vlastně v tuto chvíli vyhovuje.

87

Pět minut i s nastavením zbývá do konce tohoto střetnutí. Pokud Apollon nějakým způsobem nezabere, dojde si Villareal pro vítězství i pro postup.

Rezkova příležitost

85

Rezek měl na kopačce snížení! Po dlouhém pasu se ocitl na zadní tyči úplně nehlídaný, zapomněl na něj Rukavina. Český útočník vypálil zase z celkem složitého úhlu a nakonec jeho pokus skončil jen mimo.

84

Villareal se snaží prosadit středem hřiště, daleko lépe mu to šlo ale po krajích. Jenže po nich už vůbec útoky vlastně nepodniká.

82

Gerard Moreno si nabíhal na hranici malého vápna, jenže přihrávku k němu nakonec neprošla. Dobře zasáhl Hidi, jenž balón odvrátil do bezpečí.

81

Rezek (APN) zatáhl za dres pronikajícího Rukavinu a také on si vysloužil žlutou kartu.

79

Jan Rezek se také dostal na zadní k tyči zakončení a prověřil připravenost gólmana Sergia Asenja! Dostal centr z pravé strany a prosadil se k zakončení, výraznější potíže však hostujícímu brankáři nepřidělal, neboť hlavičkoval z těžkého úhlu.

78

Hosté měli k dispozici dva rohové kopy. Jenže k ohrožení svatyně Hidiho se jednoduše nedostali.

76

Střídání v týmu Apollon Limassol FC: ze hřiště odchází Rachid Hamdani, přichází Charalampos Kyriakou.

závar před brankářem Sergiem Asenjem

75

A zase Sangoy nerozehrál standardku vůbec špatně! Poslal ostrý balón do šestnáctky, který Sergio Asenjo nezkrotil napoprvé. Kdyby byl například Thuram důraznější, možná by se dostal k dorážce. Tuhle situaci přežil Villareal se štěstím.

73

Na druhé straně se osmělil střídající Javier Espinosa, jenže ani on mezi tři tyče nezamířil. I když Hidiho jeho střela rovněž pořádně vystrašila.

Apollon Limassol FC – Villarreal CF

0:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 35. Moreno (Vietto), 40. Vietto (J. Costa)

Karty:   81. Rezek (APN) – 21. Rukavina (VLR), 69. Uche (VLR), 71. J. Costa (VLR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:5.

Apollon Limassol FC: Hidi – Mulder, Merkis, Charalambous, Vasiliou – Gullón, Hamdani (76. Kyriakou), Farley – Olinga (59. Sangoy), Thuram, Papoulis (66. Rezek).
Náhradníci: Vale – Rezek, Kyriakou, Sangoy, Wheeler, Abraham, Paulo.

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (46. Espinosa), Paulista, Dorado, J. Costa – Rukavina, Pina, B. Soriano (46. Trigueros), M. Gómez – Vietto (60. Uche), Moreno.
Náhradníci: Fernández – Trigueros, Espinosa, Čeryšev, Marín, J. dos Santos, Uche.

Rozhodčí: Gumienny – Bleyen, Cremers