Menu

Hokej

Liga mistryň

S.K. Karviná - ženy – HK Poprad

6:2

konec (3:0, 2:0, 1:2)

07.12.2014, 10:00 • Nižnij Novgorod • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Karolína KOVÁŘOVÁ - 6:2

59:20

Karviná právě vstřelila branku!
Poslední slovo patří přeci jen Karviné, která tak stylově zakončuje turnaj! Slezanky se zabydlely v útočném pásmu a na modré čáře napálila ideální přiťuknutí vší silou z mohutného nápřahu KAROLÍNA KOVÁŘOVÁ, po čemž puk zapadl přesně k levé tyčce brankářky Lambertové! Asistence: Aneta Lédlová, Dominika Lásková.

59:14

A teď to platí dvojnásob. Poprad měl na ledě příliš mnoho hráček, dvě minuty odsedí Lenka Krajňáková (POP).

57:36

Gabriela Krivjanská (POP) – 2 minuty – hákování.

56:52

Tohle byla hezká akce! Renáta Kytková v levém kruhu našla zadovkou Kateřinu Solničkovou, jež mířila dobře nad beton, ale brankářka Lambertová skvěle zasáhla lapačkou!

52:44

Poměr sil na ledě se vyrovná, potom začne Popradu přesilovka. Na lavici hanby je za vražení na hrazení vykázána Kateřina Solničková (KNZ).

Neuznaná branka Popradu

51:24

Ještě že tak! I když kotouč propadl gólmance Bečevové od betonů po střele od modré čáry za záda, nakonec gól neplatí. Místo toho usedá na lavici hanby Martina Staronová (POP) za nedovolené bránění.

50:52

Teď měla Karviná i pořádnou porci štěstí! Popradské útočnice dorážely z bezprostřední blízkosti na brankářku Bečevovou, která ale v pozici ležmo všechny projektily zlikvidovala!

49:28

Katka Kaplanová (KNZ) – 2 minuty – podražení.

44:25

Slovenky opět pořádně zatlačily defenzivu S.K. do úzkých a brankářka Bečevová musela hasit požár po střele z bezprostřední blízkosti!

Kristína OBERCIANOVÁ - 5:2

43:17

Poprad právě vstřelil branku!
Bohužel, Slovenky snižují už na tříbrankový rozdíl! Poprad se usadil v útočném pásmu a z mírného úhlu na pravé straně vypálila po ledě bekhendem KRISTINA OBERCIANOVÁ, ale gólmanka Bečevová si vybrala slabší chvilku, když jí kotouč projel mezi betony a strážkyně karvinského brankoviště si vzápětí po pádu na led sama srazila puk do brány! Bez asistence.

Kristína OBERCIANOVÁ - 5:1

41:13

Poprad právě vstřelil branku!
To je velká škoda, brankářka Bečevová čisté konto neudrží! Lenka Krajňáková našla zpoza brány před brankovištěm Blanku Šulíkovou, jíž sjel puk z hole, ale nakonec to bylo pro slovenský tým dobře, protože zblízka tak mohla dorážet do odkryté brány KRISTINA OBERCIANOVÁ! Asistence: Blanka Šulíková, Lenka Krajňáková.

38:32

Kateřina Solničková (KNZ) – 2 minuty – nedovolené bránění.

38:26

Tohle byla tutovka jako hrom! Karviná nádhernou kombinací vyšachovala popradskou defenzivu a zblízka mohla skórovat Kateřina Solničková, ale ztroskotala na betonech Lambertové!

Aneta LÉDLOVÁ - 5:0

36:11

Karviná právě vstřelila branku!
Tak tohle byla překrásná branka a brankářka Lambertová loví puk smutně ze své sítě popáté! Gólmanka Kateřina Bečevová předložila puk do jízdy ANETĚ LÉDLOVÉ, jež předvedla naprosto úchvatné sólo, když se prokličkovala z pravého křídle kolem několika protihráček až před bránu a z dobré střelecké pozice skóroval přesně k tyčce! Asistence: Kateřina Bečevová.

35:04

Karviná se teď ocitla v dobré šanci, brankářka Lambertová měla i pořádný kus štěstí, že po střele zblízka neskončil puk za jejími zády!

34:22

Karviná špatně střídala a pyká za příliš mnoho hráček na ledě. Trest odsedí Kateřina Solničková (KNZ).

32:42

Tohle byla šance jako hrom! Poprad si opět nepohlídal nebezpečný předbrankový prostor, ze kterého Karviná vyprodukovala několik nepříjemných střel!

30:00

Teď měla brankářka Lambertová a celý její tým obrovské štěstí! Hned několik hráček Karviné se probilo před bránou k puku a snažily se přidat pátý gól, ale nepovedlo se jim došťouchat hrací předmět do sítě!

28:40

Dominika Lásková se prosmýkla až do předbrankového prostoru, ale trefila jen betony gólmanky Lambertové. Při odjezdu na střídačku jen nechápavě kroutí hlavou. Z dorážky neuspěla ani Aneta Lédlová!

26:17

Slovenky teď pořádně zaměstnaly brankářku Bečevovou střelami z různých pozic útočného pásma a vypadalo to, že za českou gólmanku chytala i tyčka!

25:32

Aneta Lédlová ukázala rychlé nohy a šikovné ruce, když si vybruslila zpoza brány a snažila se puk trefit z mírného úhlu na pravé straně do brány, ale minula o kousek vzdálenější tyčku!

24:31

Anna Zíková (KNZ) neměla jinou možnost než zabránit gólové šanci podražením. Předtím zblízka nebezpečně pálila jedna z hráček Popradu, ale gólmanka Bečevová ji skvěle vychytala.

Sára SADILKOVÁ - 4:0

23:17

Karviná právě vstřelila branku!
Ledová sprcha pro soubor ze Slovenska, který byl od úvodního vhazování prostřední části lepší! Aneta Lédlová si několikrát vyměnila kotouč se SÁRAOU SADILKOVOU, a i když zblízka trefila jen betony gólmanky Lambertové, její spoluhráčka doklepla puk z několika kroků do úplně prázdné brány! Francouzská brankářka se hodně zlobí na své spoluhráčky! Asistence: Aneta Lédlová, Markéta Výtisková.

15:33

Slibnou šanci teď Karviná nedokázala využít! Aneta Lédlová mezi kruhy postrčila puk do jízdy kapitánce Kytkové, jež si sjela před brankoviště a bekhendem nechala vyniknout gólmanku Lambertovou!

13:12

Karviná se i nadále drží na dostřel brankářky Lambertové. Ta měla teď velké štěstí, že před ní úplně osamocená protihráčka netrefila puk ideálně!

Vendula PŘIBYLOVÁ - 3:0

12:22

Karviná právě vstřelila branku!
Tak to byla rychlostí, další parádní kombinace v podání Slezanek a je to už 3:0! Klára Hudečková přebrala puk v rohu pásma a poslala kus černé gumy mezi kruhy na připravenou VENDULU PŘIBYLOVOU, jež tvrdou ranou z první propálila přesouvající se gólmanku Lambertovou! Asistence: Klára Hudečková, Kateřina Solničková.

12:12

Alexandra Gaborčíková (POP) – 2 minuty – hákování.

10:27

Seda Demirová (POP) vyloučena na 2 minuty za hákování.

Aneta LÉDLOVÁ - 2:0

09:51

Karviná právě vstřelila branku!
Slezanky nakonec přesilovku využívají a radují se z dvoubrankového náskoku, vstup do utkání jim vyšel opravdu na jedničku podtrženou! Renáta Kytková tvrdě vypálila z okraje pravého kruhu a brankářka Lambertová vyrazila puk jen před sebe, odkud přispěchala s pohotovou dorážkou do odkrytého koutu brány ANETA LÉDLOVÁ! Asistence: Renáta Kytková.

08:05

Anna Dzurňáková (POP) – 2 minuty – krosček.

Vendule PŘIBYLOVÁ - 1:0

03:42

Karviná právě vstřelila branku!
Výborně, Karviná jde do vedení po velmi povedené akci! Kateřina Solničková našla od modré čáry mezi kruhy Dominiku Láskovou, která se elegantní kličkou uvolnila a naservírovala lahůdkový pas před brankoviště úplně volné VENDULE PŘIBYLOVÉ, jež bez přípravy zasunula puk mezi betony gólmanky Lambertové! Asistence: Dominika Lásková, Kateřina Solničková.

03:08

Tohle byla dobrá pozice, ale Kateřina Solničková po nahrávce před brankovištěm netrefila puk ve vyložené gólové pozici ideálně!

S.K. Karviná - ženy – HK Poprad

6:2

konec (3:0, 2:0, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Přibylová (Lásková, Solničková), 10. Lédlová (Kytková), 13. Přibylová (Hudečková, Solničková), 24. Sadilková (Lédlová, Výtisková), 37. Lédlová (Bečevová), 60. Kovářová (Lédlová, Lásková) – 42. Obercianová (Šulíková, Krajňáková), 44. Obercianová

S.K. Karviná - ženy: Bečevová (46. – 48. Dvořáková) – Kovářová "A", Zíková, Walicová, Hudečková, Výtisková, Brotánková – Gápová "A", Kaplanová, Bukolská – Lásková, Solničková, Přibylová – Lédlová, Kytková "C", Sadilková.

HK Poprad: Lambertová (Štefaniaková) – Országhová "A", Raková "C", Krivjanská, Gaborčíková, Čarnooká, Kováčiková – Gorecká, Dzurňáková "A", Staronová – Obercianová, Šulíková, Krajňáková – Drdáková, Kováčiková, Demirová – Korenková.

Rozhodčí: Kaisa Ketonenová (FIN), Marie Picavetová (FRA) – Irina Mogilniková (KAZ), Olga Steinbergová (RUS)

Průběh zápasu
1. třetina
03:42
08:05
09:51
10:27
12:12
12:22
Po 1. třetině
2. třetina
23:17
24:31
34:22
36:11
38:32
Po 2. třetině
3. třetina
41:13
43:17
49:28
51:24
52:44
57:36
59:14
59:20
Konec