Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Juventus FC

0:3

konec (0:1)

22.11.2014, 20:45 • Martin Doležal

Tipsport: 3.95 3.26 2.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Paul POGBA - 0:3

64

Juventus právě vstřelil branku!
O vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Krásná akce hostů končí totiž další brankou. Pereyra poslal míč k hranici vápna na kopačku PAULA POGBY. Ten se obtočil kolem vlastní osy, naběhl si blíže do pokutového území, kde si přehodil míč z pravé nohy na levou a rychlým projektilem poslal balón pod vybíhajícího brankáře.

Carlos TÉVEZ - 0:2

55

Juventus právě vstřelil branku!
CARLOS TEVÉZ přidává druhý gól hostů, když se propracoval ke střele na středu velkého vápna, kde pravačkou usměrnil míč přesně mířenou ranou k pravé tyči.

25

Juventus právě vstřelil branku!
A právě z protiútoku jde Stará dáma do vedení. Tevéz získal míč, zamířil s ním na útočnou polovinu, kde výborným pasem našel na středu šestnáctky PAULA POGBU, který z první usměrnil balón po zemi k bližší tyči.

S. S. Lazio – Juventus FC

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 25. Pogba (Tévez), 55. Tévez (Pereyra), 64. Pogba (Pereyra)

Karty:   49. Basta (LAZ), 75. Lulić (LAZ) – 37. Padoin (JUV), 51. Lichtsteiner (JUV), 67. Bonucci (JUV)   71. Padoin (JUV)

S. S. Lazio: Marchetti – Basta (88. Cavanda), de Vrij, Cana, Braafheid – Parolo, Biglia, Lulić – Candreva, Klose (58. Djordjević), Keita.
Náhradníci: Berisha, Strakosha – Konko, Radu, Cavanda, Anderson, Ederson, González, Onazi, Ledesma, Djordjević.

Juventus FC: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin – Pereyra (72. Mattiello), Pirlo (77. Vidal), Marchisio – Tévez, Pogba, Llorente (61. Morata).
Náhradníci: Storari, Rubinho – Rômulo, Vidal, Mattiello, Coman, Giovinco, Morata.

Rozhodčí: Damato – Padovan, Bianchi