Menu

Fotbal

Italská Serie A

Atalanta Bergamo – AS Řím

1:2

konec (1:2)

22.11.2014, 18:00 • Stadio Atleti Azzurri D'Italia

Tipsport: 4.95 3.45 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Pozor, a další žlutá pro Boakye, což znamená i červenou kartu a vyloučení! Záložník Atalanty si dnešní utkání za rámeček nedá.

90+5

Boakye fauloval jednoho z hostujících hráčů a dostává žlutou kartu.

85

Keita po tří minutách pobytu na trávníku hned inkasuje žlutou kartu za faul na Raimondiho.

82

AS naposledy střídá, Ljajićovo místo zaujme Keita.

80

Somma nyní inkasoval žlutý kartónek za protesty směrem k rozhodčímu.

75

Čtvrt hodiny před koncem Atalanta podruhé střídá. Ze hry byl stažen Gómez a Denis, šanci ukázat své umění naopak dostanou Boakye s Bianchim.

70

V 70. minutě mohlo být vyrovnáno! Moralez se hned přes dva protihráče dostal k míči v pokutovém území a ocitl se s míčem sám před bránou, kterou ale o centimetry netrefil!

69

Atalanta poprvé střídá, Baselliho nahrazuje Grassi.

63

Domácí se dostali do přečíslení a Astori tak musel zatáhnout za záchrannou brzdu a poslat Raimondiho k zemi. Za to také o chvilku později inkasoval žlutou kartu.

58

Druhá změna v hostující sestavě: Iturbeho nahrazuje Florenzi.

50

Astori fauloval Denise a dostává žlutou kartu.

48

První střídání zápasu obstaral hostující trenér, který místo Torosidise poslal na hrací plochu Sommu.

Radja NAINGGOLAN - 1:2

42

AS Řím právě vstřelil branku!
Svěřenci Rudiho Garcíi v závěru poločasu otáčí výsledek utkání! RADJA NAINGGOLAN sehrál parádní akci s Ljajićem, když mu přistrčil balon do běhu, ten mu jej poté vrátil a prvně zmiňovaný nakonec zakončil přesně k pravé tyči!

32

Moralez mohl přidat druhý gól, když obral o balon jednoho z hostujících obránců a mířil zprava sám na bránu! Sportiella však tentokrát neprostřelil!

Adem LJAJIć - 1:1

23

AS Řím právě vstřelil branku!
Máme vyrovnáno! ADEM LJAJIĆ přesně mířenou střelou k pravé tyči překonal Sportiella!

19

A rozhodčí Massa našel viníka útrap hostujícího záložníka. Toho fauloval střelec úvodní branky Moralez, za což tedy vidí žlutou kartu.

14

Carmona potrestán žlutou kartou za faul na Iturbeho.

šance domácích

10

Obrovská šance domácích! Gómez zleva centroval do vápna, kde balon vyboxoval hostující brankář – to ale pouze na hranici vápna k Basellimu, jenž tak měl před sebou odkrytou bránu. Trefil však jen břevno!

3

Naingollan dostává dnes jako první žlutou kartu poté, co tvrdě zajel do Moraleze.

Maximiliano MORALEZ - 1:0

1

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tak to je neuvěřitelné, po necelé minutě se Atalanta může radovat z vedení! Raimondi se ve vápně dostal k míči přes Cola, naservíroval balon MAXIMILIANU MORALEZOVI a ten ranou z první o břevno poslal míč za De Sanctisova záda!

Atalanta Bergamo – AS Řím

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 1. Moralez (Raimondi) – 23. Ljajić (Pjanić), 42. Nainggolan (Ljajić)

Karty:   14. Carmona (ABC), 19. Moralez (ABC), 90+5. Boakye (ABC) – 3. Nainggolan (ASR), 50. Astori (ASR), 63. Astori (ASR), 80. Somma (ASR), 85. S. Keita (ASR)   90+5. Boakye (ABC)

Atalanta Bergamo: Sportiello – Stendardo, Bellini (C), Cherubin, Dramé – Baselli (69. Grassi), Raimondi, Carmona, Moralez – Gómez (75. Bianchi), Denis (75. Boakye).
Náhradníci: Avramov – Del Grosso, Scaloni, Biava, Zappacosta, D'Alessandro, Spinazzola, Molina, Bianchi, Grassi, Boakye.

AS Řím: De Sanctis – Torosidis (48. Somma), Manolas, Astori, Cole – Pjanić, De Rossi (C), Nainggolan – Ljajić (82. S. Keita), Iturbe (58. Florenzi), Destro.
Náhradníci: Skorupski – Holebas, Calabresi, Somma, Strootman, S. Keita, Florenzi, Uçan, Emanuelson, Borriello, Gervinho, A. Sanabria.

Rozhodčí: Massa – Di Fiore, La Rocca – Cariolato