Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Swansea City

2:1

konec (1:1)

22.11.2014, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.35 5.45 8.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Jonjo Shelvey se drží za hlavu poté, co z volného přímého kopu napřáhl k velmi nebezpečné střele, která ve vzduchu nepříjemně zaplavala a zamířila těsně vedle levé tyče!

90+1

Žlutou kartu dostává Martín Demichelis (Manchester City).

90

Yaya Toure vypálil levačkou zpoza šestnáctky, jeho pokus ale směřoval pouze doprostřed brány, kde byl připravený Lukasz Fabianski!

89

Sergio Agüero mohl rozhodnout, když se na levé straně šestnáctky dokázal prosadit přes dva obránce a levačkou napřáhl ke střele, která těsně minula levý horní roh!

88

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Fernandinho, přichází Fernando.

86

Wilfried Bony našel v šestnáctce skvělou šajtlí z první Bafétimbiho Gomise, který uprostřed šestnáctky z první zakončil, jeho přízemní střela ale zamířila vedle pravé tyče!

83

Sergio Agüero mohl uprostřed šestnáctky pálit, místo toho ale roztáhl hru doprava na Jesuse Navase, který z úhlu napřáhl ke tvrdé střele, Lukasz Fabianski ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit!

80

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Gylfi Þór Sigurðsson, přichází Bafétimbi Gomis.

79

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Samir Nasri, přichází James Milner.

77

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Nathan Dyer, přichází Madou Barrow.

74

Gylfi Sigurdsson rozehrál standardní situaci a rozhodl se pro přímou střelu na bránu, která byla ve zdi tečována a poté zamířila těsně vedle levé tyče! Dobrý pokus.

70

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Frank Lampard.

67

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Thomas Carroll, přichází Jonjo Shelvey.

65

Stefan Jovetič napřáhl po zablokované střele Sergio Agüera zpoza šestnáctky k technické střele, která zhruba o metr minula pravý horní roh Fabianskiho brány.

Yaya TOURÉ - 2:1

62

Manchester City právě vstřelil branku!
YAYA TOURE se před pár sekundami neprosadil, nyní si to ale vynahradil a posílá Manchester City do vedení!! Citizens předvedli pohlednou kombinaci, na jejímž konci našel Fernandinho v šestnáctce povedenou patičkou Yaya Toureho a ten poslal míč neomylně za záda bezmocného Lukasze Fabianskiho.

61

Yaya Toure mohl poslat City do vedení a postarat se o obrat v zápase!! Záložník Pobřeží slonoviny napřáhl z hranice šestnáctky k nebezpečné přízemní střele, kterou Lukasz Fabianski dokázal z obtížemi vyrazit a před Agüerem odpálil míč do bezpečí Ashley Williams.

49

Na opačné straně napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné přízemní střele Sergio Agüero a jeho následný pokus jen o vlásek minul levou tyč!

48

Jefferson Montero mohl podruhé v zápase zaskočit Manchester City! Montero si na hranici šestnáctky skvěle narazil míč s Wilfriedem a poté z úhlu napřáhl ke střele, kterou Joe Hart dokázal vyrazit na rohový kop.

45+2

Stefan Jovetič se s tím nepáral a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, Lukasz Fabianski byl ale včas na zemi u své pravé tyče a připsal si další úspěšný zákrok!

45

Stefan Jovetič se dostal uprostřed šestnáctky po dobrém centru Pablo Zabalety z pravé strany k hlavičce, ta však směřovala pouze doprostřed brány, kde stál připravený Lukasz Fabianski.

40

Gael Clichy orazítkoval tyč! Už to vypadalo, že Sergio Agüero promarnil ideální čas pro přihrávku, argentinský útočník poté ale roztáhl hru na Gaela Clichyho, který z druhé vlny napřáhl k jedovaté táhlé střele, která orazítkovala vzdálenější pravou tyč. Lukasz Fabianski si na míč konečky prstů sáhl a nebýt jeho zákroku, zřejmě by Clichyho střela skončila gólem.

36

Sergio Agüero v šanci! Argentinský útočník dostal krásnou kolmou přihrávku na pravou stranu šestnáctky, z úhlu ale připraveného Lukasze Fabianskiho propálit nedokázal.

31

Žlutou kartu dostává Vincent Kompany (Manchester City).

24

Žlutou kartu dostává Kyle Bartley (Swansea City).

Stevan JOVETIČ - 1:1

19

Manchester City právě vstřelil branku!
STEFAN JOVETIČ vyrovnává na 1:1!! Jesus Navas se dostal na pravém křídle k centru, kterým našel před bránou Stefana Jovetiče a ten z blízkosti dorazil míč do sítě.

Wilfried BONY - 0:1

9

Swansea právě vstřelila branku!
BONY WILFRIED potvrzuje pověst skvělého střelce a posílá Swansea do vedení!! Nathan Dyer poslal do pokutového území parádní lob, kterým našel za obranou osamoceného a nikým neatakovaného Bonyho Wilfrieda, který si míč zpracoval a přízemní střelou zamířil k pravé tyči.

Manchester City – Swansea City

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Jovetić (Navas), 62. Y. Touré (Fernandinho) – 9. Bony (Dyer)

Karty:   31. Kompany (MAC), 90+1. Demichelis (MAC) – 24. Bartley (SWN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:3.

Manchester City: Hart – Zabaleta, Demichelis, Kompany (C), Clichy – Navas, Y. Touré, Fernandinho (88. Fernando), Nasri (79. Milner) – Jovetić (70. Lampard), Agüero.
Náhradníci: Caballero – Sagna, Mangala, Fernando, Milner, Lampard, Pozo.

Swansea City: Fabiański – Rangel, Williams (C), Bartley, Taylor – Ki Song-jung, Carroll (67. Shelvey) – Montero, G.Þ. Sigurðsson (80. Gomis), Dyer (77. Barrow) – Bony.
Náhradníci: Tremmel – Amat, Tiendalli, Britton, Shelvey, Gomis, Barrow.

Rozhodčí: Neil Swarbrick. Asistenti: S. Ledger, M. Salisbury. Čtvrtý rozhodčí: S. Stockbridge