Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Sunderland AFC

0:0

konec (0:0)

22.11.2014, 16:00 • King Power Stadium, Leicester • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.98 3.5 4.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Leonardo Ulloa, přichází Chris Wood.

86

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jordi Gómez, přichází Will Buckley.

85

De Laet (LEC) fauloval pronikajícího Wickhama a dostává taktéž žlutou kartu.

79

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jeff Schlupp, přichází Anthony Knockaert.

75

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Sebastian Larsson, přichází Liam Bridcutt.

72

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází David Nugent.

69

Černé kočky mohly otevřít účet! Fletcher vyrazil do útoku a dostal se za obranu po parádní pasu. Vypálil z velké dálky, jeho pokus po zemi ale nadělal Schmeichelovi velké potíže, a proto balón pro jistotu vyrazil do zámezí.

68

Fletcher (SUN) je dalším potrestaným hráčem. Dostal se do souboje s Wasilewskim, jeho pád ale Madley vyhodnotil jako simulování.

66

James a jeho další tutovka! Naběhl si středem hřiště, narazil si s výborně pracujícím Ulloou, a ocitl se vápně úplně sám. Jenže jeho střelu z voleje poslal jen do míst, kde stál připravený Pantilimon.

61

Cattermole (SUN) ostře zajel do svého protivníka a na hřišti vznikla velká mela. Leicesterským hráčům se jeho zákrok vůbec nelíbil.

54

Leicester navyšuje tlak! Sunderland neví, kam dřív skočit. Mahrez si ve vápně položil kličkou Browna a vypálil z úhlu. Na bližší tyči však zase parádně zasáhl Pantilimon.

53

Vardy (LEC) ostře zajel do svého soupeře a od Madleyho uviděl poprávu žlutou kartu.

51

Velká možnost pro Jamese! Ten se nyní drží za hlavu. Dokázal se prosmýknout středem hřiště až do vápna a z blízkosti levačkou vypálil. Nicméně jeho pokus mu dokázal vychytat Pantilimon.

42

Larsson (SUN) je prvním potrestaným hráčem žlutou kartou. Cambiassa přidržel za dres, takže se nemohl ničemu divit.

32

Mahrezova jedovka! Alžířan si narovnal balón na levačku a snažil se technicky překonat Pantilimona. Jeho pokus nakonec skončil těsně vedle vzdálenější tyčky.

30

Moc chytře rozehraná standardka! Larsson nezvolil centr do vápna, jak celá obrana Leicesteru předpokládala, ale přihrál ho doprava na Johnsona. Ten se zbavil jednoho soupeře a levačkou vypálil. S jeho skákavou střelou měl Schmeichel velké potíže.

23

Černé kočky si vytvořily největší šanci zápasu z ničeho nic! Hosté předvedli pěknou kombinaci, Johnson následně sťukl míč na hranici vápna nabíhajícímu si Fletcherovi, jehož z blízkosti fantasticky nohou vychytal Schmeichel.

13

Tutovka pro zatím dobře hrající Leicester! Ulloa sice proti přesile neměl šanci, takže o balón přišel, zabojoval však a posunul ho na Mahreze. Ten adresoval kolmici za obranu do vápna, kam si nabíhal Schlupp, jehož rána z úhlu narazila o boční síť.

6

Obrovská hrubice stopera Browna! Ten si nedokázal míč zpracovat po jednoudhcé přihrávce od svého spoluhráče Réveilléreho, takže ho snadno obral Vardy. Naštěstí proti němu dobře vystoupil brankář Pantilimon a vytlačil domácího útočníka do úhlu.

Leicester City – Sunderland AFC

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   53. Vardy (LEC), 85. De Laet (LEC) – 42. Larsson (SUN), 61. Cattermole (SUN), 68. S. Fletcher (SUN)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 9:5.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan, Wasilewski, Konchesky – Mahrez, Cambiasso, James, Schlupp (79. Knockaert) – Ulloa (88. Wood), Vardy (72. Nugent).
Náhradníci: Hamer – Moore, Drinkwater, King, Knockaert, Nugent, Wood.

Sunderland AFC: Pantilimon – Vergini, O'Shea, Brown, Réveillére – Johnson, Larsson (75. Bridcutt), Cattermole, Gómez (86. Buckley), Wickham – S. Fletcher.
Náhradníci: Mannone – Robson, Coates, Bridcutt, Rodwell, Buckley, Altidore.

Rozhodčí: Madley – Lennard, Ganfield

Diváci: 31.825