Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Everton FC – West Ham United

2:1

konec (1:0)

22.11.2014, 16:00 • Goodison Park, Liverpool • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.63 4.05 5.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Eto'o se uvolnil ve vápně a probojoval se ke střele, avšak ve stoprocentní příležitosti branku těsně minul.

89

Zraněného Naismitha nahradil Atsu.

82

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Morgan Amalfitano, přichází Ricardo Vaz Tê.

80

Hrací plochu opustil Barkley, kterého nahradil Bešić.

76

V Goodison Parku mohl být vyrovnáno, když se ve vápně k odraženému balonu dostal Collins, ale výtečně ho vychytal Howard.

74

Rozhodčí nezapomněl a za předchozí faul udělil žlutou kartu. Nicméně tady měl vytáhnout spíše červenou, protože Collins fauloval protihráče, který šel sám na branku, což byla stoprocentní šance.

Leon OSMAN - 2:1

74

Everton právě vstřelil branku!
LEON OSMAN oslavuje svůj 400. start v Evertonu vedoucím gólem! Naismith skvěle vyboloval balon a okamžitě se mu nabídl Lukaku, který mohl postupovat sám na branku, avšak fauloval ho Collins. Nicméně k míči se dostal Eto'o, který pak skvěle přihrál před branku, kde LEON OSMAN pohodlně překonal Adriána.

71

Na levém křídle se rozběhl Jarvis, který obehrál svého protihráče a poté se dostal ke střele, avšak ta byla nepřesná a trefila pouze boční síť.

68

Standardní situaci si vzal na starost Zárate a poslal před branku zajímavý míč, který Reid sklepl do lepší pozice, ve které byl Amalfitano, jenž těsně minul levou tyč!

66

Dohráno má Mirallas, kterého vystřídal Eto'o.

60

Také Tomkins byl potrestán žlutou kartou.

59

Na hřišti jsme mohli vidět menší potyčku, při které Mirallas trefil svého protihráče do obličeje a vyfasoval žlutou kartu.

Mauro ZÁRATE - 1:1

56

West Ham právě vstřelil branku!
MAURO ZÁRATE dostal od svého spoluhráče přesnou přihrávku, navedl si míč na levačku a poté skvěle vystřelil. Jeho pokus zaplaval krásně do branky a brankář Howard byl proti této střele bezmocný. Nicméně vypadalo to, že podíl na gólu měla i teč Jagielky.

51

Hosté provedli dvojí střídání: hrací plochu opustili Cole a Noble, místo kterých si zahrají Zárate a Jarvis.

41

Rozhodčí teď rozdal hned dvě žluté karty, tu první vyfasoval Reid za určité připomínky a druhou McCarthy, který velmi nebezpečně fauloval.

37

Lukaku se radoval ze své druhé branky, ale úplně zbytečně, protože rozhodčí gól neuznal. Útočník Evertonu se totiž zapomněl v ofsajdu.

35

Carroll teď zahodil snad i gól. Jenkinson se dostal s balonem do pokutového území a poté přihrával před branku, kde Cole přenechal balon Carrollovi, ale ten ve velmi zajímavé pozici branku přestřelil.

Romelu LUKAKU - 1:0

26

Everton právě vstřelil branku!
Barkley se probojoval ke střele, ale Reid jeho pokus zablokoval. Nicméně k odraženému míči se dostal ROMELU LUKAKU, který se prudkou ránou nemýlil a poslal Everton do vedení. Adrián to měl velmi složité, protože se soustředil na pokus Barkleyho a pak už se vracel ztěžka.

23

Naismith byl znovu v šanci, ale brankář Adrián zůstal stoprocentní a nohou balon vyrazil do bezpečí.

19

Coleman připravil skvělou pozici pro Naismitha, ale ten ve stoprocentní šanci selhal a z velmi zajímavé blízkosti branku přestřelil.

2

Barkley vymyslel skvělou přihrávku pro Mirallase, který měl před sebou pouze brankáře Adriána, ale ten rychle vystartoval a skluzem odehrál balon do bezpečí. Nicméně všechno vzrušení bylo zbytečné, protože Mirallas se zapomněl v ofsajdu.

Everton FC – West Ham United

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 26. R. Lukaku, 74. Osman (Eto'o) – 56. Zárate (Amalfitano)

Karty:   41. McCarthy (EVE), 59. Mirallas (EVE) – 41. Reid (WHU), 60. Tomkins (WHU), 74. Collins (WHU)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:9.

Everton FC: Howard – Distin, Jagielka (C), Hibbert, Coleman – Barkley (80. Bešić), Osman – Naismith (89. Atsu), Mirallas (66. Eto'o), McCarthy – R. Lukaku.
Náhradníci: Robles – Browning, Garbutt, Bešić, Ledson, Eto'o, Atsu.

West Ham United: Adrián – Reid, Tomkins, Cresswell, Collins – Noble (51. Jarvis), Amalfitano (82. Vaz Tê), Jenkinson, Nolan (C) – Carroll, Cole (51. Zárate).
Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Demel, Jarvis, Zárate, Vaz Tê, Lleget.

Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Scholes