Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

AS Monaco – SM Caen

2:2

konec (1:0)

22.11.2014, 20:00 • Stade Louis II., Monaco • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 1.64 3.84 5.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Florian Raspentino se snažil zdržet rozehrávku domácích a za toto chování dostal žlutou kartu.

90

Budou se nastavovat čtyři minuty.

90

Míč je sice v síti Monaka, gól však pro Privatovo ofsajdové postavení neplatí! Bylo to ale vskutku těsné a domácím se teď zajisté ulevilo.

89

Poslední změna domácích barev, odešel Bernardo Silva, na poslední minuty nastoupil Anthony Martial.

80

Hosté střídají, pomalým krokem odchází Mathieu Duhamel, místo něj nastoupil Sloan Privat.

João MOUTINHO - 2:2

75

Monaco právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno. Monaco vymyslelo akci na pravém křídle, Ferreira-Carrasco se hezky uvolnil, posunul na střed na nabíhajícího JOÃO MOUTINHA a ten pohotovou přízemní střelou překonal Vercoutra – 2:2!

74

Střídání Caen, Bengali-Fodé Koitu nahradil Jordan Adéoti.

73

K přímému kopu se postavil Ferreira-Carrasco, nádherně překonal zeď, jenže trefil tyč Vercoutreho branky! Ten se za míčem pouze podíval, na ránu nezvládl vůbec reagovat.

72

Je tu velice zajímavý přímý kop pro domácí barvy, vzdálenost k brance je asi 25 metrů. Damien Da Silva navíc za faul obdržel žlutou kartu.

71

Druhá změna domácích barev, odchází nešťastník Geoffrey Kondogbia, místo něj nastoupil João Moutinho.

68

Tohle bylo velmi těsné! Berbatov si naskočil na centr z levé strany, přesně hlavičkoval, ale Vercoutre na brankové čáře vyrazil! Berbatov reklamoval, že zásah přišel pozdě, pokračuje se ale ve hře!

Šance Berbatova

66

Neuvěřitelné, co teď zahodil Berbatov. Traoré posunul na Silvu, který obratem naservíroval přihrávku bulharskému šutérovi, jenže ten nedokázal zblízka překonat gólmana, neboť jeho poměrně slabou střelu srazila obrana na roh.

62

Změnu udělal i domácí trenér, stáhl Valere Germaina a místo něj nasadil Lacina Traorého.

62

Hosté vystřídali, Herve Bazile odešel, místo něj nastoupil Lenny Nangis.

Geoffrey KONDOGBIA - 1:2

59

Caen právě vstřelilo branku!
Už to vypadalo, že se domácí po rohu ubránili, jenže Pierre poslal do vápna lehký oblouček, gólman Subašić si nekřikl a GEOFFREY KONDOGBIA. který chtěl míč odvrátit, jej hlavičkou naopak dokonale přehodil...

Bengali-Fodé KOITA - 1:1

50

Caen právě vstřelilo branku!
No a je srovnáno. Caen se vymanilo z tlaku, Bazile potáhl po levé straně, přihrál na BENGALI-FODÉ KOITEHO, ten se s míčem bleskurychle uvolnil a tvrdou ranou překvapil Subašiće, když mu pověsil míč do horního koutu brány.

45

Bude se nastavovat jedna minuta.

45

No a málem jsme viděli gól do šatny. Zprava přišel centr na zcela volného Raspentina, jeho hlavička ale skončila těsně nad!

38

Tohle byla opravdu prováhaná šance domácích. Berbatov dostal pěknou přihrávku na levou stranu, sám mohl zakončit, rozhodl se ale pro přihrávku. Jenže jeho placírka skončila mimo dosah jeho spoluhráčů.

21

Na druhé straně se ale roh kopal a před hlavičkujícím Germainem musel gólman Vercoutre rychle na zem, aby křížný pokus vyrazil!

9

Obrovská šance domácích na navýšení náskoku. Silva se dostal s míčem do vápna a rozhodl se pro razantní střelu po zemi. Vercoutre jeho pokus vykopl!

Emmanuel IMOROU - 1:0

5

Monaco právě vstřelilo branku!
Tak to je pro hosty velice nešťastný začátek utkání Kondogbia posunul na Berbatova, jeho pokus by zřejmě i tak skončil v brance, to se už ale nedozvíme, neboť EMMANUEL IMOROU ve snaze míč odkopnout, jej napálil přesně do sítě...

AS Monaco – SM Caen

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Imorou (vla.), 75. Moutinho (Ferreira-Carrasco) – 50. Koita (Bazile), 59. Kondogbia (vla.)

Karty:   72. Da Silva (CEN), 90+4. Raspentino (CEN)

AS Monaco: Subašič – F. Tavares, Abdennour, Carvalho, Echiejile – Kondogbia (71. Moutinho), Toulalan (C), Silva (89. Martial) – Germain (62. Traoré), Berbatov, Ferreira-Carrasco.
Náhradníci: Stekelenburg – Wallace, A. Diallo, Moutinho, Ocampos, Martial, Traoré.

SM Caen: Vercoutre – Calvé, Da Silva, Pierre, Imorou – Raspentino, Kanté, Féret (C), Bazile (62. Nangis) – Duhamel (80. Privat), Koita (74. Adéoti).
Náhradníci: Perquis – Yahia, Raineau, Adéoti, Saez, Privat, Nangis.

Rozhodčí: Sébastien Moreira – Cyril Saint-Cricq Lompre, Husseyin Ocak