Menu

Fotbal

Synot liga

AC Sparta Praha – SK Dynamo Č. Budějovice

4:0

konec (1:0)

22.11.2014, 17:00 • Generali Arena • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.16 7.9 24.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Poslední střídání zápasu připravil hostující kouč Urban, ze hry stahuje Benáta a nahrazuje jej Davidem Brunclíkem.

78

Na Vošahlíkův centr si naskočil Kalod a brankář Štěch musel rychle na zem, aby dokázal jeho hlavičku zlikvidovat a zároveň nepustit k dorážce dobíhajícího Horu.

76

Odpočinout si před těžkým soubojem s Neapolí míří také Marek Matějovský a další ligové minuty si na hřišti odbude mladík Patrik Schick.

74

O míč ale rychle přišli a po bleskovém sparťanském kontru zazmatkoval při vyběhnutí brankář Křížek, Lafata jej snadno oběhl, následně z ostrého úhlu ale nedokázal nasměrovat míč do odkryté branky.

70

Sparťané byli blízko páté brance! Lafata vybídl k dalšímu skórování Dočkala, ten ale nasměroval ránu ve skluzu pouze do tyče a střela dorážejícího Vacka je sražena mimo českobudějovickou svatyni!

69

Sparťanští fanoušci vyprovází potleskem ze hry také Ladislava Krejčího, do hry vběhl Tomáš Přikryl.

66

Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Zdeněk Linhart, přichází Michal Škoda.

62

Domácí poprvé střídají, Hušbauer přepouští místo ve středu pole Vackovi.

Bořek DOČKAL - 4:0

61

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané nadále baví fotbalem sebe i domácí fanoušky! BOŘEK DOČKAL vnikl do pokutového území prostřednictvím narážečky s Davidem Lafatou a po zpětném pasu svého spoluhráče už mu stačilo pouze trknout do míče hlavou! I při čtvrté brance domácích Křížek neměl sebemenší šanci zasáhnout.

55

Hosté poprvé vystřídali, Podstavka nahradil Richard Kalod.

54

Lafata už měl na kopačce hattrick, ovšem po Hušbauerově výzvě ze dvou metrů přestřelil budějovickou branku.

53

Hora vystihl chybu ve sparťanské rozehrávce, řítil se zcela osamocen vstříc Štěchovi a dokázal domácího brankáře také obejít, z úhlu ale poté netrefit odkrytou branku a střílel pouze do boční sítě.

David LAFATA - 3:0

52

Sparta právě vstřelila branku!
Obranná hradba hostů se v druhém poločase sype jako domeček z karet! Krejčí posadil svůj centr na naprosto osamoceného DAVIDA LAFATU a ten přesnou hlavičku zaokrouhluje počet svých letošních ligových tref na deset!

Bořek DOČKAL - 2:0

48

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané podruhé udeřili! Na Matějovského načechraný pas za hostující obranu si naběhl naprosto osamocený BOŘEK DOČKAL a špičkou kopačky jemně prodloužil míč za bezmocného brankáře Křížka!

35

Ale skutečně pouze na chvíli! Neboť nečekanou dálnici v budějovické obraně objevil Hušbauer, jeho prudkou ránu Křížek vyrazil pouze k Lafatovi, tomu ale před dorážkou do odkryté svatyně hosté stačili ukopnout míč na roh!

David LAFATA - 1:0

28

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané dobyli obrannou tvrz Budějovic! Krejčího centr k přední tyči prodloužil do sítě DAVID LAFATA a sparťanský kapitán otevírá skóre zápasu!

20

Teď už ale sparťané zahrozili pořádně nebezpečně, když se proti Křížkovi řítil z úhlu Krejčí, hostující brankář ale stačil včasným vyběhnutím zmenšit sokovi střelecký úhel a následnou ránu vyrazil k postranní čáře.

7

Po sparťanském kontru se zpoza pokutového území opřel do míče Bořek Dočkal a někdejší středopolař Liberce či norského Rosenborgu povedenou ránou jen těsně přestřelil hostující svatyni.

AC Sparta Praha – SK Dynamo Č. Budějovice

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 28. Lafata (Krejčí), 48. Dočkal (Matějovský), 52. Lafata (Krejčí), 61. Dočkal (Lafata)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 7:1.

AC Sparta Praha: Štěch – Kadeřábek, Brabec, Mario Holek, Nhamoinesu – Mareček – Dočkal, Hušbauer (62. Vacek), Matějovský (76. Schick), Krejčí (69. Přikryl) – Lafata (C).
Náhradníci: Vorel – Pamič, Švejdík, Kováč, Přikryl, Vacek, Schick.

SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Novák, Lengyel, Podstavek (55. Kalod), Funda – Vošahlík, Benát (89. Brunclík), Hála, Herzán (C), Hora – Linhart (66. Škoda).
Náhradníci: Fryšták – Hanzlík, Brunclík, Volešák, Škoda, Kalod, Vaněk.

Rozhodčí: Franěk – Pospíšil, Vlasjuk

Diváci: 7 451