Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – FK Senica

3:1

konec (2:1)

22.11.2014, 17:30 • Petra Beblavá sk

Tipsport: 1.7 3.4 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

76

Trenčín dal gól!
Simon vysunul JAIRA, ktorý si nabehol medzi Mazáňom a Pavlíkom. Aj keď Šulla vybehol, útočiaci hráč loptu nadvihol, a tá sa dokotúľala do siete. O zápase je zrejme v tejto chvíli rozhodnuté.

33

Senica dala gól!
Kóňa poslal presnú prihrávku na pravú stranu na Hlohovského, ktorý centroval na ľavú stranu JURAJOVI PIROSKOVI, ktorý volejom vymietol pavučinu v pravom hornom rohu Šemrincovej brány. Stav stretnutia je 2:1.

24

Trenčín dal gól!
Domáci sa dostali do brejkovej situácie, Guba síce stratil loptu, no späť ju vybojoval Jairo, ktorý poslal loptu na hranicu šestnástky, kde si HARIS HAJRADINOVIČ zakričal na Lawrenca a potom krásne trafil voľný priestor v hornej ľavej časti Šullovej svätyne.

13

Trenčín dal gól!
Filípkovi utiekol Jairo po ľavej strane, poslal loptu cez šestnástku a na pravej strane bol DÁVID GUBA, ktorý prekonal Šullu.

AS Trenčín – FK Senica

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. Guba (de Macedo da Silva), 24. Hajradinovič (de Macedo da Silva), 76. de Macedo da Silva (Simon) – 33. Piroska (Hlohovský)

Karty:   16. Rundič (TRE) – 47. Mazáň (SEN), 79. Pillár (SEN)

AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Rundič, Čögley (C), Lawrence – Mišák (66. Rabiu), Hajradinovič (89. Holúbek), Simon, Lobotka – de Macedo da Silva, Guba (78. Mondek).
Náhradníci: Zemanovič – Rabiu, Holúbek, Mondek, Opatovský, Bero, Vlček.

FK Senica: Šulla – Pavlík, Filípek, Pillár, Mazáň – Kóňa, Hlohovský, Hušek (78. Mráz), Kalabiška – Kosorin (90. Královič), Piroska (C) (69. Komara).
Náhradníci: Junas – Otrísal, Komara, Mráz, Malý, Gombala, Královič.

Diváci: 2712