Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Manchester United

1:0

konec (0:0)

02.11.2014, 14:30 • Etihad Stadium, Manchester • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.02 3.65 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Citizens rozehráli rohový kop nakrátko a Fernandinho posadil dobrý centr na hlavu Yaya Toureho, jehož následná hlavička skončila těsně nad břevnem!

89

Yaya Toure sebral míč Patricku McNairovi a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní technické střele, která těsně minula pravou tyč!

85

Marouane Fellaini mohl vyrovnat, když se uprostřed šestnáctky dostal k hlavičce, která prolétla těsně nad břevnem!

84

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Fernandinho.

82

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Robin van Persie, přichází James Wilson.

79

Žlutou kartu dostává Fernando (Manchester City).

77

Žlutou kartu dostává Pablo Zabaleta (Manchester City).

77

Wayne Rooney předvedl skvělou práci a poté na pravé straně šestnáctky našel Angela Di Mariu, jehož následnou přízemní střelu vytáhl Joe Hart fantastickým zákrokem mimo!

75

Na Etihad Stadium zazvonila za zády Davida de Gei tyč! Jesus Navas vypálil po přihrávce Yaya Toureho a jeho střela orazítkovala pravou tyč.

72

Angel Di Maria vymyslel geniální přihrávku na Marouaneho Fellainiho, který se ocital v obrovské šanci, u míče byl ale jako první Joe Hart.

71

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Edin Džeko.

71

Robin van Persie blízko vyrovnání! Nizozemský útočník pronikl po pravé straně do šestnáctky přes Martina Demichelise a poté z úhlu napřáhl k nebezpečné přízemní střele, kterou Joe Hart dokázal na přední tyči vyrazit na rohový kop.

70

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází James Milner, přichází Samir Nasri.

68

Stefan Jovetič se pokusil pojistit vedení Manchesteru City technickou střelou pravačkou zpoza šestnáctky, která směřovala přesně do pravého horního rohu, David de Gea ale dokázal jeho pokus zneškodnit!

Sergio AGÜERO - 1:0

63

Manchester City právě vstřelil branku!
SERGIO AGÜERO posílá Manchester City do vedení a otevírá skóre dnešního manchesterského derby!! Yaya Toure našel na levé straně šestnáctky nabíhajícího Gaela Clichyho, který vrátil míč pod sebe na z druhé vlny nabíhajícího Sergio Agüera. Argentinský útočník se poté opřel levačkou do míče a střelou z první zamířil pod břevno.

60

Žlutou kartu dostává Martín Demichelis (Manchester City).

56

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcos Rojo, přichází Patrick McNair.

50

Pablo Zabaleta se na pravé straně šestnáctky skvěle položil do míče a jeho následná střela halfvolejem skončila těsně nad břevnem!

43

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Michael Carrick.

40

Sám faulovaný James Milner rozehrál standardní situaci a Vincentu Kompanymu scházely na vzdálenější tyči centimetry k tomu, aby míč dopravil do brány!

39

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Chris Smalling (Manchester United).

32

Žlutou kartu dostává Chris Smalling (Manchester United).

31

Angel Di Maria našel na zadní tyči Marouaneho Fellainiho, jeho zakončení ale bylo příliš slabé a Joe Hart ukryl míč ve své náruči.

28

Žlutou kartu dostává Daley Blind (Manchester United).

21

Fernando využil prostoru na levém křídle a poté krásným centrem šajtlí našel v šestnáctce nabíhajícího Sergia Agüera, který se parádně položil do jeho pasu, David de Gea byl ale opět připraven a připsal si další skvělý zákrok!

21

Jesus Navas v šanci! Pablo Zabaleta našel na pravé straně šestnáctky Jesuse Navase, který z úhlu napřáhl ke tvrdé střele, David de Gea ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit.

8

Sergio Agüero v úvodní šanci zápasu! Argentinský útočník dostal dobrou přihrávku do šestnáctky a z levé strany napřáhl ke tvrdé střele z úhlu, kterou David de Gea dokázal skvělým zákrokem vyrazit.

Manchester City – Manchester United

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Agüero (Clichy)

Karty:   60. Demichelis (MAC), 77. Zabaleta (MAC), 79. Fernando (MAC) – 28. Blind (MAN), 32. Smalling (MAN)   39. Smalling (MAN)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:5.

Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy – Navas, Y. Touré, Fernando, Milner (70. Nasri) – Agüero (84. Fernandinho), Jovetić (71. Džeko).
Náhradníci: Caballero – Sagna, Sinclair, Boyata, Nasri, Fernandinho, Džeko.

Manchester United: de Gea – A. Valencia, Smalling, Rojo (56. McNair), Shaw – Fellaini, Blind, Januzaj (43. Carrick) – Di María – van Persie (82. Wilson), Rooney (C).
Náhradníci: Lindegaard – McNair, Mata, Carrick, A. Herrera, D. Fletcher, Wilson.

Rozhodčí: Michael Oliver. Asistenti: S. Child, S. Burt. Čtvrtý rozhodčí: K. Friend

Diváci: 45358