Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Lokomotiv Moskva – Dynamo Moskva

4:2

konec (0:1)

02.11.2014, 11:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.95 3.1 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Roman PAVLJUČENKO - 4:2

85

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Maicon sklepl hlavou míč pro ROMANA PAVLJUČENKA, jenž ze své levačky vyslal dělovku, proti které byl Gabulov absolutně bez šance. PAVLJUČENKO to trefil opravdu výborně a za svůj nádherný gól sklidil pořádný aplaus.

Alan KASAJEV - 3:2

67

Lokomotiv právě vstřelil branku!
ALAN KASAJEV otáčí skóre a posílá Lokomotiv Moskva do vedení! KASAJEV obdržel přesnou přihrávku do vápna, kde ustál faul od protihráče a poté už se přesnou ránou nemýlil.

Alexandr SAMEDOV - 2:2

60

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Na centrovaný míč si ve velkém vápně vyskočil hlavičkující N'Doye, ale brankář Gabulov si připsal úspěšný zákrok a nebezpečnou střelu zneškodnil. Nicméně k odraženému balonu se dostal ještě jeden z domácích hráčů, který přihrál Fernandesovi, jenž pálil zblízka, ale i tentokrát byl Gabulov úspěšný. Pak se ještě k míči dostal ALEXANDR SAMEDOV a přesnou trefou z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 2:2.

Dame N'DOYE - 1:2

58

Lokomotiv právě vstřelil branku!
Skvělé místo před brankou si našel hlavičkující DAME N'DOYE, jenž se tvrdě opřel do míče a přesnou trefou nedal Gabulovovi šanci.

Balázs DZSUDZSÁK - 0:2

51

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Na pravém křídle se dobře uvolnil Ionov, jenž obdržel přihrávku a poté ze své kopačky vyslal nadýchaný centr, ke kterému se dostal BALÁZS DZSUDZSÁK a nekompromisně zakončil. DZSUDZSÁKOVA střela byla skvěle umístěna a pro brankáře nechytatelná.

Alexej IONOV - 0:1

37

Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
Pejčinović obdržel zpětnou přihrávku, ale nevyšel mu první kontakt s míčem a přišel o něj. Tohoto zaváhání využil ALEXEJ IONOV, jenž v souboji jeden na jednoho uspěl a přesnou trefou poslal balon za brankářova záda.

FK Lokomotiv Moskva – Dynamo Moskva

4:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 58. N'Doye (Kasajev), 60. Samedov, 67. Kasajev (Samedov), 85. Pavljučenko (Maicon) – 37. Ionov, 51. Dzsudzsák (Ionov)

Karty:   12. Michalik (LMO), 52. N'Doye (LMO) – 15. Douglas (DMO), 44. Igor Denisov (DMO), 45. Kokorin (DMO)

Neproměněná penalta: 41. Boussoufa (LMO), mimo

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 3:4.

FK Lokomotiv Moskva: Abajev – Janbajev, Ďurica, Michalik, Vitalij Denisov (82. Šiškin) – Boussoufa, Pejčinović – Samedov (C), Fernandes, Kasajev (75. Maicon) – N'Doye (75. Pavljučenko).
Náhradníci: Guilherme, Lobancev – Šiškin, Alexej Mirančuk, Tkačjov, Maicon, Pavljučenko, Niasse.

Dynamo Moskva: Gabulov – Hubočan, Samba, Douglas, Büttner – Igor Denisov (C), Jusupov (82. Kurányi) – Dzsudzsák (63. Vainqueur), Valbuena, Ionov (74. Žirkov) – Kokorin.
Náhradníci: Šunin, Berezovskij – Manolev, Kozlov, Rotenberg, Jarmoličkij, Zobnin, Žirkov, Tašajev, Vainqueur, Kurányi, Prudnikov.

Rozhodčí: Nikolajev – Drozdov, Demeško