Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

Piráti Chomutov – HC Litvínov

2:4

konec (0:0, 0:1, 2:3)

25.10.2014, 12:00 • SD ARÉNA • Libor Kult (@@LiborKult)

56:18

Bečvář dostal v situaci dva na jednoho puk a vystřelil nad.

51:35

Piráti mají šanci snížit. Hostující Klika (LIT) dostává dvě minuty za podražení.

51:16

Litvínov právě vstřelil branku!
Hosté vedou znovu o dva góly. Piráti si vynutili tlak, ale Litvínov se z něj vymanil a rychlý výpad do týlu soupeře zakončil přesnou ranou MARTIN HAVELKA. Asistence: Kristian Reichel, David Drašar.

47:41

Litvínov právě vstřelil branku!
Radost Pirátů vydržela jen chviličku. KRISTIAN REICHEL vlétl po pravé straně do pásma, jeho rána se otřela o tyčku a skončila v síti chomutovské branky. Asistence: David Drašar.

47:21

Piráti právě vstřelili branku!
A máme vyrovnáno. Sklíba neudržel Běhulovu ránu, vyražený puk si našel JOSEF RINDOŠ a rychlou kličkou nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Tomáš Běhula.

41:40

Piráti právě vstřelili branku!
Tak přece jen nás ještě čeká napínavý zápas. FRANTIŠEK WÁGNER převzal na útočné modré čáře Grögerovu přihrávku a z levého kruhu bombou na vzdálenější tyč překonal Sklíbu. Asistence: Zdeněk Gröger.

40:31

Litvínov právě vstřelil branku!
Tak přelom druhé a třetí třetiny je pro domácí zkázonosný. Puk se po pěkné kombinaci dostal po ose Bečvář-Jícha před branku k JANU BÁRDOŠOVI, který neměl problém překonat přesouvajícího se Zvědělíka. Asistence: Josef Jícha, Jan Bečvář.

19:34

Litvínov právě vstřelil branku!
Když už to vypadalo, že Piráti dlouho oslabení zvládnou, šest vteřin před jeho skončením hosté otevírají skóre zápasu. Březákovo nahození od modré tečoval před brankou JOSEF JÍCHA a Zvědělík neměl šanci na změnu směru kotouče reagovat. Asistence: Jakub Březák, Jan Bečvář.

19:22

Drašar vypálil v dobré pozici do Zvědělíka.

35:40

Výsledkem potyčky je litvínovská přesilovka. Hostující Havelka dostává dvě minuty za držení protihráče, domácí Adam Novák vyfasoval dvě minuty a desetiminutový osobní trest za úder do oblasti hlavy a krku. Chomutovský Toman dostává navíc dvě plus dvě minuty za hrubost. Piráti tak budou hrát tři vteřiny ve třech a poté čtyři minuty ve čtyřech.

35:40

Tak nyní se delší dobu hrát nebude. Důrazný souboj u mantinelu přehnal jeden z domácích hráčů, což vyvolalo několik potyček. Rozhodčí nyní rozdělí tresty.

35:37

Havelka u levé tyče nepřekonal ležícího Zvědělíka.

35:12

Reichel se proháčkoval do zakončení, ale Zvědělík si ránu do horního rohu nad lapačku pohlídal.

33:43

Domácí Hřebíček dostává dvě minuty za podražení.

29:06

Po nepřesnostech ve středním pásmu se Litvínov dostal do přečíslení dva na jednoho, které Bečvář vyřešil ránou do zadního mantinelu. Od něj se puk odrazil před chomutovskou brankou, kde slabě dorážel další z litvínovských hráčů.

24:51

Sám před Zvědělíkem se ocitl Reichel, ale nedal a z ostrého úhlu poté vystřelil vysoko nad a do bočního mantinelu.

21:17

Brzek to z levého kruhu zkoušel mezi ruku a tělo Zvědělíka, který si s jeho pokusem poradil.

19:36

Rindoš našel z pravé strany od brankové čáry křížnou přihrávkou Svobodu, který však sám před Sklíbou nezvedl puk dostatečně vysoko a trefil jen lapačku hostujícího brankáře.

18:06

Lidák udržel na modré čáře puk, který si našel Matyáš Svoboda. Ten popojel mezi kruhy, ale mířil jen doprostřed branky, kde stál připravený Sklíba.

12:14

Drašar se před brankou Pirátů nešikovně natahoval po vysokém puku a srazil protihráče před sebou, což rozhodčí ohodnotil dvěma minutami za krosček.

7:15

Reichel pálil z prostoru mezi kruhy nad, následně se puk odrazil do brankoviště Pirátů, kde jej nikdo z litvínovských hráčů nedorazil do branky.

06:17

Chomutovský Toman dostává dvě minuty za faul kolenem u mantinelu.

03:47

Havelka se objevil mezi kruhy, ovšem ještě před střelou jej zpacifikoval jeden z obránců Pirátů. Kotouč, který ze souboje vypadl si našel Bečvář, který střílel z pravé strany. Zvědělík zasáhl vyrážečkou a puk dopadl na horní síťku jeho branky.

01:56

Šilar pálil z otočky mezi kruhy a jen těsně minul levou tyč Sklíbovy branky.

Piráti Chomutov – HC Litvínov

2:4

konec (0:0, 0:1, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Wágner (Gröger), 48. Rindoš (T. Běhula) – 20. Jícha (Březák, Bečvář), 41. Bárdoš (Jícha, Bečvář), 48. Reichel (Drašar), 52. Havelka (Reichel, Drašar)

Piráti Chomutov: Zvědělík (Khůn) – Lidák, Hlaváček, O. Dvořák, T. Běhula, Gröger, D. Novák,. A. Novák, Hajič – Toman, Polák, Lyszczarczyk, Palička, M. Svoboda, Rindoš. Jindra, Hřebíček, Dejmek, D. Šilar, Wágner, Adámek

HC Litvínov: Sklíba (Kovařík) – Balász, Brejžek, Macháč, Šíp, Urbánek, Brzek, Březáč – Klika, Vébr, Leitner, Drašar, Jícha, Bečvář, Havelka, Reichel, Bárdoš

Rozhodčí: Petružálek – Schopf, Tichý

Průběh zápasu
1. třetina
06:17
12:14
Po 1. třetině
2. třetina
33:43
35:40
19:34
Po 2. třetině
3. třetina
40:31
41:40
47:21
47:41
51:16
51:35
Konec