Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Slavia Praha

konec

10.09.2014, 16:00 • David Mencl (@davidmencl)

S pohledem na nový dres Slavie se s vámi loučím a věřím, že si najdete v neděli cestu na první domácí zápas sešívaných v sezóně. (16:40:10)
Tisková konference skončila.
Vladimír Pitter: "Rozpočet na sezónu se pohybuje kolem 95 miliónů korun. Vše se ale bude odvíjet od výsledku v extralize."
Ladislav Lubina: "Důležité je, abychom vstoupili do sezóny co nejlépe. Samozžejmě bychom byli rádi, kdybychom měli po dvou víkendových kolech šest bodů. Bude to ale těžké, každý chce vyhrávat."
Vladimír Pitter na otázku ohledně snížení vstupného: "Snížení vstupného je práce hlavně marketingového oddělení. Věříme, že fanoušci přijdou do O2 Areny ve větším počtu, než v loňské sezóně."
Tomáš Vlasák: "Jsem rád, že můžu být zase v klubu, ve kterém jsem hokejově vyrostl. Budu se snažit odvádět co nejlepší výkony."
Jaroslav Bednář: "Přestože jsem kapitánem, nic se v kabině měnit nebude. Není ani důvod, aby se něco měnilo."
Ladislav Lubina o sportovních cílech: "Budeme se snažit hrát pohledný hokej, abychom přilákali co nejvíce fanoušků. Menším problémem pro nás jsou kvóty pro mladé hráče. My teď bohužel nemáme nikoho do osmnácti let na takové úrovni, aby mohli hrát za áčko."
Ladislav Lubina: "Druhé období byla už samotná příprava na sezónu. Celé předsezónní období absolvovalo celkem 22 útočníků, což mě samotného překvapilo. Měli jsme několik hráčů na zkoušku. Každý měl možnost se ukázat, nakonec jsme se rozhodli pro Weismanna a Vase."
Ladislav Lubina: "Předsoutěžní období jsme měli rozdělené na dvě období. V první jsme se snažili nabrat kondici na ledě a nabruslit co nejvíce kilometrů. Toto období skončilo turnajem ve Švýcarsku. Samotný turnaj hodnotím velmi dobře, protože ty čtyři dny, které jsme byli pohromadě pomohli atmosféře v týmu. Navíc se nám tam dařilo i herně."
Ladislav Lubina hovoří ohledně přípravy: "Letní příprava trvala asi dva měsíce, zůčastnilo se jí 27 hráčů. Trochu jsme do pozadí dali přípravu síly, naopak jsme se soustředili hlavně na oběhové funkce. Také jsme do přípravy zařadili kolečkové brusle, což bylo pozitivní, protože to hodně pomáhá sportu, který děláme."
Vladimír Pitter: Jsme rádi, že jsme prodloužili smlouvu s naším generálním partnerem, kterým je Bestsport Arena. Nově se jmenuje O2 Arena, subjekt je to ale stejný.
Slavia připravila pro fanoušky menší překvapení. Ceny lístků oproti minulé sezóně výrazně zlevnily, nejlevnější vstupenky fanoušci pořídí již od 100 Kč (pro fanklub 70 Kč).

Tisková konference právě začala.
Učástníky dnešní tiskové konference budou Vladimír Pitter (člen představenstva), Ladislav Lubina (trenér A-týmu), Jaroslav Bednář (kapitán A-týmu) a Tomáš Vlasák (asistent kapitána A-týmu).
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:00.

Tisková konference HC Slavia Praha

konec