Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Řecko – Bosna a Hercegovina

0:0

konec (0:0)

12.10.2012, 20:45 • Karaiskakis, Pireus • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Unibet.com: 2.15 3.15 3.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Další zákrok na Samarase už sudí Damato nenechal bez povšimnutí a Ibričič je adresátem žlutého napomenutí.

81

Domácí do závěrečné desetiminutovky výrazně posilují ofenzivu, Maniatise nahrazuje útočník Kostas Mitroglou.

79

Co více chtějí Řekové ke skórování? Bosenská obrana zcela zapomněla na Salpingidise, jenž se po vtipném Fortounisově obloučku objevil naprosto osamocený před Begovičem, ale brankář anglického Stoke City předvedl famózní zákrok a udržel hosty v blízkosti bodového zisku!

75

Ještě před standardní situací hosté dvakrát střídali, Ibričič se Stevanovičem nahradili Medunjanina a právě hříšníka ze situace před malou chvílí, Luliče.

74

Hosté si před pokutovým územím celkem úspěšně hledali střelecký prostor, jejich snahu uťal až jednoznačně žlutým faulem Lulič na Tziolise, jenž si kolem něj posunul míč a Lulič už nestačil svůj skluz zastavit.

67

Zatímco je nešťastník Malezas odnášen na nosítkách, tak řečtí fanoušci bouřlivě vítají na trávníku jednoho z hrdinů zlaté cesty za triumfem na evropském šampionátu 2004 Karagounise.

57

Portugalský kouč řeckého celku Fernando Santos připravil první střídání. Ze hry stahuje Theofanise Gekase, na jehož místo vběhl Dimitris Salpingidis.

41

Misimovič perfektní přihrávkou uvolnil na hranici pokutového území Luliče, proti jehož přízemní ráně k tyči předvedl hbitý zákrok Karnezis a dokázal obrovskou šanci záložníka Lazia Řím zlikvidovat!

34

Gekas byl v pokutovém území podkopnutý Zahirovičem a poté běžel sudímu Damatovi rázně vysvětlit, že dle jeho názoru byl jasně faulovaný, Italova píšťalka ale zůstala němá. Řekům to nakonec vadit moc nemuselo, protože od Gekase se míč odrazil k volnému Torossidisovi, jehož pumelice z úhlu se odrazila od břevna bosenské branky!

24

Mimořádná šance hostů! V těžké pozici předvedl parádní centr Lulič, míč v pokutovém území propadl ke zcela osamocenému Misimovičovi, jenž měl dostatek času si míč zpracovat a posunout na pravačku, tvrdou ránou poté i překonal Begoviče, ale z brankové čáry vyhlavičkoval míč skvělým zákrokem Maniatis a pouze jemu mohou Řekové děkovat za nulu na kontě inkasovaných branek!

22

Džeko si plnil obranné povinnosti v pozici defenzivního záložníka, avšak Fortounise obral o míč pouze pomocí nedovoleného skluzu zezadu a zcela ve fotbalovém duchu je i hostující hvězda žlutým hříšníkem.

17

U útočného rohového praporku vletěl Samaras do souboje se Spahiče po svém, tedy velmi nebojácně. Ostrým skluzem se projel po pravé noze protihráče a italský sudí Damato ze své kapsy poprvé dnes vytahuje žlutý kartónek.

6

Po několika sekundách domácí znovu atakovali soupeřovu branku, Gekas se ale provinil útočným faulem proti Begovičovi a je pískáno v neprospěch Řeků.

5

Naprosto neuvěřitelnou minelu předvedl Theofanis Gekas! Samaras se tradičně silou lvího bojovníka probil přes Vranješe, směřoval s Gekasem takřka už zcela osamocen vstříc brankáři Begovičovi, hrot skotského Celticu před Begovičem ještě vylepšil pozici přesnou přihrávkou Gekasovi před prázdnou bosenskou branku a někdejší bundesligový kanonýr k velkému šoku řeckých fanoušků nasměroval míč pouze do tyče odkryté svatyně hostů!

Řecko – Bosna a Hercegovina

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   17. Samaras (GRE) - 22. Džeko (BSN), 74. Lulič (BSN), 89. Ibričič (BSN)

Řecko: Karnezis - Torossidis, Papapasthopoulos, Maniatis, Spyropoulos - Tziolis, Malezas, Katsouranis - Gekas, Fortounis - Samaras

Bosna a Hercegovina: Begovič - Mujdža, Spahič, Vranješ - Medunjanin, Zahirovič, Lulič, Misimovič, Salihovič - Ibiševič, Džeko

Rozhodčí: Damato - Di Fiore, Maggiani (vš. Itálie)