Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Irsko – Německo

1:6

konec (0:2)

12.10.2012, 20:45 • Aviva Stadium, Dublin (IRL) • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Unibet.com: 7.25 4.5 1.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou utkání, ve kterém Němci potvrdili, proč patří mezi nejlepší týmy na světě. Výbornou hrou ve druhém poločase vybojovali další čtyři branky. Pro Iry je dnešní výsledek krutý, protože domácí se snažili, ale na Němce prostě neměli. Malou útěchou jim musí být branka Keogha z nastavení. Z mé strany je to pro dnešek vše. Přeji příjemně prožitý víkend! (22:40:47)

Konec zápasu.

90+2

Irsko právě vstřelilo branku!
Tak Irové se dočkávají alespoň jedné branky. Proti střele ANDREWA KEOGHA musel zasáhnout Neuer. Pro následný roh si došel domácí hráč, položil se do letícího míče a hlavou překonal Neuera - 1:6!

90+1

Němci se pokoušeli prosadit centrem z levé strany, ale ve vápně upadl po souboji Schürrle. Penalta by byla příliš krutá, ke střele se ovšem dostal Kroos a jeho dělovka zaplula do náručí Westwooda.

90

Italský sudí přidává dvě minuty.

89

Scénář hry se nemění. Irové se brání a Němci čekají na to, aby mohli opět udeřit a zasadit domácím sedmou ránu.

87

Irům standartka nevyšla a do brejku mohli jít Němci. Özil pelášil s míčem po levé straně, ale nakonec jeho centr skončil na hlavě O'Shey.

86

Irům se napadání vyplatilo. Dostali se k dlouhému centru a do souboje s Waltersem šel Badstuber (GER). Za faul si vykoledoval žlutou kartu.

85

Němci nepůjčí Irům míč. Neustále ho mají přilepený na kopačkách a trpělivě s ním kombinují.

83

Německo právě vstřelilo branku!
Velmi krutá rána pro Irsko. TOONI KROOS je na hřišti nějakých 35 minut a právě přidal druhou branku. Zhruba dvacet metrů od branky se napřáhl a překonal bezmocného Westwooda - 0:6!

82

Němci čekají na příležitost ke střele nebo ke kombinaci.

81

Útočný val Němců zatlačil bránící Iry blíže k brance. Domácím se nedaří dostat míč pryč na delší dobu. Dlouhý nákop Westwooda byl opět vrácen před vápno Irů.

80

Průběh hry se nemění. Německo drží míč na svých kopačkách a pomalu se posouvá blíže k brance Westwooda. Domácí již musejí koukat po hodinách. I když ani to možná nestíhají.

79

Tentokrát se hra přelila na pravou stranu, ze které přišla přihrávka na neobsazeného Boatenga. Krajní obránce Německa vyslal střelu k tyči, po té se musel natahovat Westwood - uspěl.

78

A přece se točí! Jako na kolotoči si musejí aktuálně připadat hráči Irska. Němci drží míč na svých kopačkách a aktivním pohybem trápí domácí obranu.

77

Další útočný výpad Němců zastavil obranný faul Longa, který snad stihl nejvíce faulů ze všech hráčů, přestože je na hřišti pětadvacet minut. Tentokrát uviděl žlutou kartu.

76

Následující útok Němců přerušil ofsajd Müllera. Na druhé straně se prodírali po pravé straně domácí hráči. Centr McCarthyho zaplul do rukavic Neuera.

75

Důkazem domácí bezmocnosti byla střela Andrewse. Hlavní pilíř domácí zálohy se dostal k míči na středu hřiště a zhruba ze třiceti metrů vystřelil. Jeho dělovka letěla vedle branky, ale bídná rozhodně nebyla.

74

Spolupráci mezi Schweinsteigerem a Schürrlem zakončil kapitán německého mužstva. Jeho střele ovšem chyběla přesnost.

72

Třetím novicem v bílém dresu se stal Andre Schürrle, který převzal místo po Klosem.

Irsko – Německo

1:6

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 90+2. Keogh - 33. Reus, 40. Reus, 55. Özil (pen.), 58. Klose, 61. Kroos, 83. Kroos

Karty:   47. O'Dea (IRL), 77. Long (IRL) - 30. Reus (GER), 86. Badstuber (GER)

Irsko: Westwood - Coleman, O'Shea, O'Dea, Ward - Andrews, Fahey (51. Long), McCarthy - Cox, Walters, McGeady (68. Keogh).

Německo: Neuer - Boateng, Badstuber, Mertesacker, Schmelzer - Khedira (46.Kroos), Schweinsteiger - Müller, Özil, Reus (66. Podolski) - Klose (72. Schürrle).

Rozhodčí: Rizzoli N. - Faverani R., Stefani A. (vš. ITA)