Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Štětí – FK VIAGEM Ústí nad Labem

2:3

konec (1:2)

09.08.2023, 18:00 • Hřiště SK Štětí, Štětí • 1. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

90+2

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Tohle je trefa s obrovským štěstím! Ústí se dostalo do zakončení po outovém vhazování, kdy se míče chopil volný FILIP GEDEON, jehož rychlé zakončení vrátilo Armu do vedení.

88

Štětí právě vstřelilo branku!
Svou ránu VOJTĚCH POKORNÝ nasměroval přesně do středu branky, zatímco gólman Četverik si skočil k pravé tyči. Díky tomu je v 88. minutě vyrovnáno!

42

Štětí právě vstřelilo branku!
Domácímu týmu se povedlo snížit ztrátu na rozdíl jediné branky! Po dlouhém nákopu ze standardky se dostal míč na volného JIŘÍHO ALBEROVSKÉHO, stojícího na levě straně. Jeho vyšší kop zamířil přesně pod břevno branky Četverika.

27

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Ústecký tým po úspěšném přesunu na druhý konec hrací plochy obsadil pozice v útočné oblasti. Zcela sám se zde držel DAO ISMAEL STEPHANE QUATTARA, který přestřelil gólmana Sailera a do pravého horního růžku umístil svůj druhý gól v tomto utkání.

13

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Ústečtí se dostávají do vedení! DAO ISMAEL STEPHANE QUATTARA se zjevil sám v šestnáctce soupeře, celkem snadno si obhodil gólmana Sailera a poslal míč do zcela prázdné branky domácího celku.

SK Štětí – FK VIAGEM Ústí nad Labem

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 42. Alberovský, 88. Pokorný (pen.) – 13. Quattara, 27. Quattara, 90+2. Gedeon

Karty:   9. Pokorný (STI), 62. Belák (STI), 78. Neuman (STI) – 73. Štercl (UNL), 78. Černý (UNL)   84. Neuman (STI)   73. Sailer (STI)

SK Štětí: Sailer – Kafka, Obrtlík (46. Bechyně), Lána, Sůra, Alberovský (57. Fischer), Pokorný (C), Fary (46. Belák), Mikina (57. Neuman), Zůza, Skokan (73. Čížek).
Náhradníci: Čížek – Bechyně, Neuman, Belák, Zezula, Horák, Fischer.

Trenér: Michal Obrtlík

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Četverik – Spychka, Hudec, Čítek (C), Zoubele (55. Chodora), Čičovský, Černý, Quattara, Stružínský, Hyčka (46. Štercl), Benda (39. Gedeon).
Náhradníci: Bím – Tomšík, Chodora, Štercl, Gedeon, Bouša, Adekuoroye.

Trenér: Branislav Sokoli

Rozhodčí: Míč – Krupka, Holakovská

Diváci: 305