Menu

Fotbal

MOL Cup

FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Vysočina Jihlava

0:8

konec (0:2)

09.08.2023, 18:00 • Letní sportovní areál Na Losích • 1. kolo • Milan Sochor (@minusochor)

Tipsport: 12.1 7.05 1.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Po osmém gólu Jihlavy sudí nechal domácí už jen rozehrát a odpískal konec utkání. Ve druhém poločase favorizovaní hosté přidali dalších šest gólů a dokráčeli si pro jednoznačné vítězství. Třemi góly se blýskl útočník Mame Alassane Tall. (19:55:14)

90

Konec zápasu.

90

Jihlava právě vstřelila branku!
Tohle bylo rychlé. Po útoku z pravé strany mířil balon před bránu, kde ho ve skluzu šikovně poslal do sítě MARVIS AMADIN OGIOMADE, který se tak po aktivním vstupu do utkání dočkal gólu až v samotném závěru.

88

Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina v závěru zúročuje svůj tlak a dočkala se již sedmého gólu. Poprvé v zápase se prosadil také TOMÁŠ FRANĚK.

87

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod:
ze hřiště odchází Dejl, přichází Pecen,
ze hřiště odchází Novák, přichází Balliš.

84

Jihlava teď sevřela svého soupeře, z druhé vlny vystřelil tvrdou ránu Jan Chytrý, skvělým zákrokem se ovšem prezentoval Lukáš Konrád.

83

Hosté zahráli rohový kop z levé strany velice slušně, dostali se do zakončení, míč ale těsně minul havlíčkobrodskou bránu.

82

Tomáš Franěk z pravé strany hledal Talla, před kterým domácí obrana jen těsně vytěsnila míč alespoň na rohový kop.

82

Jihlava právě vstřelila branku!
MAME ALASSANE TALL se přeci jen dočkal hattricku! Dostal výbornou přihrávku do vápna, kde proti němu vyběhl havlíčkobrodský brankář. Útočník Jihlavy ale zareagoval pohotovou kličkou a poslal míč do sítě.

79

Po zblokované střele se k odraženému balonu dostal Ogiomade, ten ale ze střední vzdálenosti výrazně přestřelil havlíčkobrodskou bránu.

78

Radek Křivánek, který má po střídání sil na rozdávání, si střihl dlouhý sprint bez míče na levém křídle. K balonu měl ale blíže Lukáš Konrád, který ho před jihlavským protihráčem chytil do rukou.

76

Jihlava rozehrála rohový kop z levé strany, ve vzduchu byl nejvýš opět Mame Alassane Tall. Míče se sice dotkl, ale jen ho lízl tak, že k ohrožení domácí brány nedošlo. Lukáš Konrád bude odkopávat od brány.

76

Jihlava právě vstřelila branku!
A pokračující akce skončila nakonec gólem. Blízko byl už Mame Alassane Tall, jeho hlavičku ale zastavila levá tyč domácí brány. K odraženému balonu se ale dostal MATYÁŠ MIŠKA, který zblízka procedil balon skrz gólmana.

74

Tomáš Franěk rozehrál standardní situaci z pravé strany. Vysoký centr domácí odhlavičkovali, akce Jihlavy ovšem pokračuje.

73

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava:
ze hřiště odchází Vedral, přichází Haala.

69

Hosté se drží na balonu, do žádného útočného výpadu se ale nedostávají. Teď se navíc domácí ubránili tak, že vybojovali autové vhazování pro sebe.

68

Žlutá karta pro tým FC Vysočina Jihlava (Franěk).

66

Na první pohled se zdálo, že je centr přetažený, Martin Cakl ho ale hlavou vrátil do pokutového území, kde se k hlavičce ještě dostali další dva hráči domácích, zakonči ale nedokázali.

FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Vysočina Jihlava

0:8

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 23. Tall, 32. Tall, 53. Vedral (pen.), 65. Vedral, 76. Miška, 82. Tall, 88. Franěk, 90. Ogiomade

Karty:   24. Víšek (HBR), 50. Dejl (HBR) – 68. Franěk (JIH)

FC Slovan Havlíčkův Brod: Konrád – Dejl (C) (87. Pecen), Pabousek, Hloušek, Cakl, Fikar, Válek, Víšek, Novák (87. Balliš), Panský (63. Piskač), Dočkal
Náhradníci: Soukal, Pavlík, Pecen, Balliš, Piskač, Málek, Šimánek

Trenér: Martin Slavík

FC Vysočina Jihlava: Jágrik – Miška, Chytrý, Sládek, Vedral (C) (71. Haala), Peřina (46. Farka), Ogiomade, Franěk, Vítek, Křehlík (65. Křivánek), Tall
Náhradníci: Tureček, Farka, Křivánek, Pešek, Fila, Haala, Trešl

Trenér: David Oulehla

Rozhodčí: Bělák – Podaný, Dohnálek

Diváci: 580