Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Štětí – FK VIAGEM Ústí nad Labem

2:3

konec (1:2)

09.08.2023, 18:00 • Hřiště SK Štětí, Štětí • 1. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Já se odsud ze štětského stadionu s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:53:59)
Ve Štětí je dobojováno a tento způsob konce v Mol Cupu musí domácí tým velmi mrzet. Vždyť v 88. minutě dokázal proti soupeři z vyšší soutěže vyrovnat. Přesto ještě ale Ústečtí dokázali uzmout vedení zpět a mohou se tak radovat z postupu do 2. kola této soutěže.

90+7

Konec zápasu.

90+5

Ústeckým se ještě povedlo vyvézt míč poměrně daleko od vlastní branky. Tam se snaží domácí vrátit díky dlouhému nákopu.

90+4

Domácí tým se ale i nadále pokouší o průnik do útoku. Ve své snaze se ovšem dopustil nedovoleného zákroku, čímž vzala akce za své a Lukáš Četverík vykopával.

90+3

Střídání v týmu FK VIAGEM Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Adam Čičovský, přichází Bankole Olavaie Adekuoroye.

90+2

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Tohle je trefa s obrovským štěstím! Ústí se dostalo do zakončení po outovém vhazování, kdy se míče chopil volný FILIP GEDEON, jehož rychlé zakončení vrátilo Armu do vedení.

90+1

Ústečtí se v posledních minutách hry drží poblíž pokutového území štětského týmu. K zakončení se ale dostat nemůže.

89

Snahu o přečíslení dvou hráčů Army proti jedinému obránci Štětí nakonec zvládl lépe domácí hráč, který dokázal míč soupeři vypíchnout.

88

Štětí právě vstřelilo branku!
Svou ránu VOJTĚCH POKORNÝ nasměroval přesně do středu branky, zatímco gólman Četverik si skočil k pravé tyči. Díky tomu je v 88. minutě vyrovnáno!

86

V závěru mohlo být srovnáno! Vojtěch Pokorný si sám naběhl do útočné oblasti a přesně vystřelil. Gólman Četverik sice míč dokázal vyrazit, nicméně následně Pokorného tělem srazil jeden z obránců Army a Pokorný bude zahrávat pokutový kop!

85

Další faul zastavil Armu před možností dostat se do pokutového území soupeře. Václav Čížek tak z jeho hranice vykopl míč před sebe do bezpečí.

84

Druhá žlutá a následně červená karta pro tým SK Štětí (Jiří Neuman).

83

Ústečtí se drží na hranici velkého vápna. Před nimi ale stojí vysunutá obrana Štětí, která je jako nekompromisní hraniční kontrola a bedlivě si hlídá své území.

82

Na hřišti není moc znát, že by jeden z týmů hrál v početní výhodě. I v deseti se domácí Štětí odhodlaně snaží, výsledkem čehož je i další standardní situace, kterou rozehrávají z celkem slibné vzdálenosti.

80

S odkopem na hranici velkého vápna si hosté z Ústí nad Labem dokázali poradit a celkem snadno přenesli těžiště hry zpět k brance Václava Čížka.

78

David Černý si nabíhal okolo šestnáctky a snažil se do ní proniknout. Na své cestě ale nekompromisně zafauloval domácího obránce, za což viděl žlutou kartu.

78

Žlutá karta pro tým SK Štětí (Jiří Neuman).

76

Až příliš hráčů v modrobílém se ocitlo v pokutovém území. Kvůli tomu ani jeden z nich nedokázal přesně zamířit na Čižkovu svatyni, navíc se David Černý dopustil přestupku a domácí Štětí se zadarmo dostalo k míči.

75

Arma už víceméně tahá čas. Pro míč k vhazování ze zámezí si Bohumil Hudec došel poměrně klidným pomalým krokem.

73

Žlutá karta pro tým FK VIAGEM Ústí nad Labem (Josef Štercl).

73

Střídání v týmu SK Štětí:
ze hřiště odchází Zdeněk Skokan, přichází Václav Čížek.

73

Tohle je komplikace pro domácí tým! Václav Sailer, který do té doby úspěšně hájil štětskou klec, si počínal až příliš důrazně proti útočníkovi soupeře, navíc mimo pokutové území. Za to vidí od sudího Míče červenou kartu.

70

Nedůrazný odkop Tomáše Zůzy do volného prostoru. Zcela bez obtíží se tedy míč dostal až k gólmanu Četverikovi, který jej v klidu odkopl dopředu.

68

Tohle byla povedená rozehrávka Štětí po levém křídle. Vepředu si hodně obratně počínal Jiří Neuman, kterému ale stínil Vojtěch Čítek. Proto forvard domácího týmu postrčil míč doprava k Fischerovi, jehož prudkou ránu musel Četverík vyrážet.

67

Dao Quattara prokličkoval kolem několika hráčů v černých dresech, načež posunul míč na střed k Davidu Černému. Jeho následné obloučkovité zakončení ale mířilo těsně nad branku štětského týmu.

65

Z celkem nadějně vzdálenosti rozehrávalo standardku domácí Štětí. K její exekuci se postavil Tomáš Sůra, který ovšem poslal míč přesně do zdi chránící brankáře Četveríka.

64

Po nějaké době se udrželo Štětí na míči. Matyáš Lána vyslal své spoluhráče do akce, nicméně míč se k němu záhy vrátil a musel rozjíždět akci znovu.

63

Přímý nákop Army ze standardní situace mířil těsně nad břevno Sailerovy svatyně.

62

Žlutá karta pro tým SK Štětí (Tomáš Belák).

60

Václav Sailer má v posledních chvílích hodně napilno. Ústečtí se jej pokusili překonat naněkolikrát z těsné vzdálenosti, gólman Štětí ale nakonec zvládl míč přidržet na hrací ploše.

59

Snaha o křižný odkop Matyáše Lány na Tomáše Zůzu skončila mimo hřiště. Po outovém vhazování se tedy o podobnou situaci postaral Dao Quattara, který byl ale přesnější a míč udržel na hrací ploše.

57

Střídání v týmu SK Štětí:
ze hřiště odchází Tomáš Mikina, přichází Jiří Neuman,
ze hřiště odchází Jiří Alberovský, přichází Petr Fischer.

57

Slibná šance Josefa Štercla z pravé hranice pokutového území. Svou vyšší střelu ovšem napasoval přesně na břevno.

56

Tomáš Sůra si dokázal poradit s rozehrávkou soupeře a odkopl jí směrem do středu hřiště.

55

Střídání v týmu FK VIAGEM Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Lukáš Zoubele, přichází Daniel Chodora.

54

Snahu o brejk v podání Lukáše Zoubeleho štětská obrana dokázala narušit. Přesto se následně hosté k zakončení dostali. Postaral se o něj David Černý, jehož zakončení uklidil Sailer těsně vedle brankové konstrukce.

53

Už už se povedlo Armě poslat míč po centru hlavou mezi tři tyče štětské branky. Sudí ovšem odmával ofsajd.
Dnešní utkání sleduje 305 diváků.

46

Střídání v týmu SK Štětí:
ze hřiště odchází Michal Obrtlík, přichází Štěpán Bechyně,
ze hřiště odchází Pavel Fary, přichází Tomáš Belák.

Střídání v týmu FK VIAGEM Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Alois Hyčka, přichází Josef Štercl.

46

Začal druhý poločas.
První půle pohárového klání mezi domácím Štětím a hosty z Ústí nad Labem právě skončila. Po většinu času byla aktivnější hostující Arma, která dva góly vsítila, k dalším dvěma měla hodně blízko. Ovšem ani divizní Štětí se nevzdalo a v závěru dokázalo snížit.

45+2

První poločas skončil.

45

Příliš troufalý nákop dopředu v podání Lukáše Zoubeleho. Obrana Štětí se k němu celkem snadno dostala.

44

Ústečtí přišli o míč při snaze o další výběr po pravé straně na středu hrací plochy.

42

Štětí právě vstřelilo branku!
Domácímu týmu se povedlo snížit ztrátu na rozdíl jediné branky! Po dlouhém nákopu ze standardky se dostal míč na volného JIŘÍHO ALBEROVSKÉHO, stojícího na levě straně. Jeho vyšší kop zamířil přesně pod břevno branky Četverika.

40

Skvělá práce nohama v podání Václava Sailera. Alois Hyčka se dostal k zakončení po zemi na vzdálenější tyč, nicméně gólman Štětí se do míče vložil ve skluzu a skoro vleže ho dokázal vykopnout před sebe.

38

Po nedovoleném zákroku Army se mohou domácí dostat do šance. Pavel Fary krátkou přihrávkou poslal skrz jednoho z ústeckých hráčů míč na Jakuba Kafku, který lehce balon pokusil na střelu Tomášovi Mikinovi. Jeho rána ovšem mířila vedle Četverikovy klece.

37

Od další nadějné akce vzešlé z křižného pasu Bendy na Černého ochránil domácí tým sudí Krupka, který odmával ofsajd.

35

Tohle musí Armu hodně mrzet! Gólman Sailer si vyběhl až příliš vysoko a nechal za sebou obrovské množství volného prostoru. Za jeho zády se objevil David Černý, jehož stíhal Michal Obrtlík. Černému se ale i tak povedlo zakončit na prázdnou branku, poněkud smolně ovšem pouze orazítkoval vzdálenější tyč.

34

Václav Sailer pro jistotu udržel míč ve svých rukách ve snaze ho zadržet před dobíhajícím Aloisem Hyčkou. Štětským se následně povedlo vrátit hru na střed hrací plochy.

33

Až příliš dlouho otáleli hráči Štětí se souhrou v šestnáctce Army. Hosté toho využili a vyplnili svůj obranný prostor. Díky tomu si znovu přisvojili míč.

31

Michal Obrtlík byl rychleji u míče než Jaroslav Benda a odkopl ho tak směrem ke středu hřiště. Jeho spoluhráčům se jej následně povedlo nasměrovat až do volného prostoru u Četverikovy svatyně.

29

Nechybělo mnoho a mohlo to být už 3:0! Tentokrát se k osamocenému zakončení dostal v pokutovém území Adam Čičovský, nicméně skluzem ho nakonec dokázal odrazit Jakub Kafka.

27

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Ústecký tým po úspěšném přesunu na druhý konec hrací plochy obsadil pozice v útočné oblasti. Zcela sám se zde držel DAO ISMAEL STEPHANE QUATTARA, který přestřelil gólmana Sailera a do pravého horního růžku umístil svůj druhý gól v tomto utkání.

26

Lukáš Četverik pro uklidnění situace nasměroval míč daleko od vlastní branky.

25

Domácí to zkusili po levém křídle. Takto se jim podařilo dostat dopředu, nicméně na hranici pokutového území posunuli míč na střed k Vojtěchu Pokornému, který ovšem přes obranu Army neprošel.

23

Po dlouhé době se k míči dostali i hráči Štětí. Série přihrávek mezi gólmanem a levým bekem ale dlouhého trvání neměla, Ústečtí jí dokázali narušit.

22

Ústečtí se dostali na útočnou polovinu. Těsně před šestnáctkou zvolili taktiku jejího překopávání z jedné strany na druhou. Samotný prostor ve vápně ale obrana domácích zahustila a soupeře do něj nepustila.

21

Arma se tedy vrátila na střed hřiště a pokračuje v kombinační hře.

20

Jaroslav Benda si na hranici vlastní šestnácty obehrál Pavla Faryho a vystartoval rychle dopředu. Možnost zakončit si ale nevybojoval, štětská obrana ho dokázala v poslední možné chvíli zastavit.

18

Pokus o rozehrávku Ústí ze standardní situace přenesl hru z levé na pravou stranu. Směrem k brance nasměroval hru dlouhým nákopem Matyáš Stružínský, který ale poslal míč do zámezí.

17

Hosté operují na hranici pokutového území Štětí. Přímo dopředu se ale kvůli zahuštěné štětské obraně dostat nemohou.

15

Domácí Štětí se ani po inkasování úvodní branky nevzdává a zkouší projít dopředu. Dostalo se až do pokutového území Ústí, nicméně hned za jeho hranicí dokázal jeden z obránců Army vykopnout míč mimo ohrožení.

13

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Ústečtí se dostávají do vedení! DAO ISMAEL STEPHANE QUATTARA se zjevil sám v šestnáctce soupeře, celkem snadno si obhodil gólmana Sailera a poslal míč do zcela prázdné branky domácího celku.

12

Hostující Arma je momentálně na míči aktivnější. Hraje ale s ním zatím pouze na polovině a nedaří se jí příliš dostat dopředu.

11

Obětavý zákrok Matyáše Lány, který se tělem vložil do centru, mířícího zprava na Bohumila Hudce. Štětským se díky tomu povedlo přenést hru na polovinu hřiště.

9

Hosté se dostali k první rozehrávce standardní situace. Dlouhý nákop zpoza dělící čáry ovšem mířil přesně do rukavic Václava Sailera.

9

Žlutá karta pro tým SK Štětí (Vojtěch Pokorný).

7

Míč je znovu v držení Lukáše Četverika. Ten momentálně zvolil možnost výhozu k pravé straně.

6

Těžký souboj o míč ve středu hřiště. Úspěšnější v něm bylo Štětí, které se ve větším počtu vydalo směrem k Četverikově brance. Zakončení Tomáše Mikiny si ovšem Arma ohlídala.

5

Směrem k polovině hřiště se pokusil probít Vojtěch Pokorný. Ještě v útočné oblasti mu ovšem balon vypíchl Adam Čičovský a poslal jej mimo vymezený prostor hrací plochy.

4

Ústecký gólman Četverik dlouhým nákopem poslal míč na Jaroslava Bendu. Tomu ale stíhal záda jeden z hráčů domácího týmu, který se vložil do hry svou hlavou.

3

Tomáš Zůza zachránil skluzem balon před dobíhajícím Adamem Čičovským. Ústečtí ale přesto pokračují v souhře na středu hřiště.

1

Rychlý výběh Vojtěcha Pokorného od vlastní branky směrem do otevřeného prostoru hřiště. Ústecká obrana jej dlouho nemohla zastihnout, nicméně i tak poslal Pokorný míč mimo hrací plochu.

1

Míče se hned chopili hráči hostující Army, kteří se s ním vrátili k vlastní brance a odsud se dostali k rozehrávce.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Štětí: Sailer – Kafka, Obrtlík, Lána, Sůra, Alberovský, Pokorný (C), Fary, Mikina, Zůza, Skokan.
Náhradníci: Čížek – Bechyně, Neuman, Belák, Zezula, Horák, Fischer.
Trenér: Michal Obrtlík

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Četverik – Spychka, Hudec, Čítek (C), Zoubele, Čičovský, Černý, Quattara, Stružínský, Hyčka, Benda.
Náhradníci: Bím – Tomšík, Chodora, Štercl, Gedeon, Bouša, Adekuoroye.
Trenér: Branislav Sokoli

Rozhodčí: Míč – Krupka, Holakovská.
Ústecký Viagem vstoupil do své druhé sezóny v ČFL také venkovním zápasem. Soupeřem mu byla rezerva Jablonce nad Nisou. Arma, ač před startem tohoto ročníku, poměrně posílila, v tomto utkání na gól nedosáhla. Ovšem stejně tak žádný neinkasovala, tedy z úvodního klání brala jeden bod za bezbrankovou remízu.
Domácí Štětí je již tradičním divizním účastníkem. V letošní sezóně odehrálo ve své soutěži zatím jediné utkání, a to proti Ostrovu nad Ohří. V něm si připsalo výhru 3:1 díky dvěma trefám Petra Fischera a jedné Vojtěcha Pokorného. V tabulce tak týmu ze Štětí momentálně patří čtvrtá příčka. V MOL Cupu už ovšem má o jeden zápas navíc. Zasáhl totiž už do předkola, kde poměřil síly s Modlany. A nutno říct, že se jednalo o dosti vyrovnané klání, po základní době skončilo 2:2, své rozzuzlení našlo až v čtrnácté sérii pokutových kopů, v níž byli Štětští úspěšnější.
Zdravím vás u 1. kola fotbalové soutěže MOL Cup. Tento zápas přinese severočeské střetnutí, neboť divizní SK Štětí přivítá na svém hřišti FK VIAGEM Ústí nad Labem, hrající Českou fotbalovou ligu. Přeji příjemnou zábavu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

SK Štětí – FK VIAGEM Ústí nad Labem

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 42. Alberovský, 88. Pokorný (pen.) – 13. Quattara, 27. Quattara, 90+2. Gedeon

Karty:   9. Pokorný (STI), 62. Belák (STI), 78. Neuman (STI) – 73. Štercl (UNL), 78. Černý (UNL)   84. Neuman (STI)   73. Sailer (STI)

SK Štětí: Sailer – Kafka, Obrtlík (46. Bechyně), Lána, Sůra, Alberovský (57. Fischer), Pokorný (C), Fary (46. Belák), Mikina (57. Neuman), Zůza, Skokan (73. Čížek).
Náhradníci: Čížek – Bechyně, Neuman, Belák, Zezula, Horák, Fischer.

Trenér: Michal Obrtlík

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Četverik – Spychka, Hudec, Čítek (C), Zoubele (55. Chodora), Čičovský, Černý, Quattara, Stružínský, Hyčka (46. Štercl), Benda (39. Gedeon).
Náhradníci: Bím – Tomšík, Chodora, Štercl, Gedeon, Bouša, Adekuoroye.

Trenér: Branislav Sokoli

Rozhodčí: Míč – Krupka, Holakovská

Diváci: 305