Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Štětí – FK VIAGEM Ústí nad Labem

2:3

konec (1:2)

09.08.2023, 18:00 • Hřiště SK Štětí, Štětí • 1. kolo • Vít Trubička (@VtTrubika)

Já se odsud ze štětského stadionu s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:53:59)
Ve Štětí je dobojováno a tento způsob konce v Mol Cupu musí domácí tým velmi mrzet. Vždyť v 88. minutě dokázal proti soupeři z vyšší soutěže vyrovnat. Přesto ještě ale Ústečtí dokázali uzmout vedení zpět a mohou se tak radovat z postupu do 2. kola této soutěže.

90+7

Konec zápasu.

90+5

Ústeckým se ještě povedlo vyvézt míč poměrně daleko od vlastní branky. Tam se snaží domácí vrátit díky dlouhému nákopu.

90+4

Domácí tým se ale i nadále pokouší o průnik do útoku. Ve své snaze se ovšem dopustil nedovoleného zákroku, čímž vzala akce za své a Lukáš Četverík vykopával.

90+3

Střídání v týmu FK VIAGEM Ústí nad Labem:
ze hřiště odchází Adam Čičovský, přichází Bankole Olavaie Adekuoroye.

90+2

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Tohle je trefa s obrovským štěstím! Ústí se dostalo do zakončení po outovém vhazování, kdy se míče chopil volný FILIP GEDEON, jehož rychlé zakončení vrátilo Armu do vedení.

90+1

Ústečtí se v posledních minutách hry drží poblíž pokutového území štětského týmu. K zakončení se ale dostat nemůže.

89

Snahu o přečíslení dvou hráčů Army proti jedinému obránci Štětí nakonec zvládl lépe domácí hráč, který dokázal míč soupeři vypíchnout.

88

Štětí právě vstřelilo branku!
Svou ránu VOJTĚCH POKORNÝ nasměroval přesně do středu branky, zatímco gólman Četverik si skočil k pravé tyči. Díky tomu je v 88. minutě vyrovnáno!

86

V závěru mohlo být srovnáno! Vojtěch Pokorný si sám naběhl do útočné oblasti a přesně vystřelil. Gólman Četverik sice míč dokázal vyrazit, nicméně následně Pokorného tělem srazil jeden z obránců Army a Pokorný bude zahrávat pokutový kop!

85

Další faul zastavil Armu před možností dostat se do pokutového území soupeře. Václav Čížek tak z jeho hranice vykopl míč před sebe do bezpečí.

84

Druhá žlutá a následně červená karta pro tým SK Štětí (Jiří Neuman).

83

Ústečtí se drží na hranici velkého vápna. Před nimi ale stojí vysunutá obrana Štětí, která je jako nekompromisní hraniční kontrola a bedlivě si hlídá své území.

82

Na hřišti není moc znát, že by jeden z týmů hrál v početní výhodě. I v deseti se domácí Štětí odhodlaně snaží, výsledkem čehož je i další standardní situace, kterou rozehrávají z celkem slibné vzdálenosti.

80

S odkopem na hranici velkého vápna si hosté z Ústí nad Labem dokázali poradit a celkem snadno přenesli těžiště hry zpět k brance Václava Čížka.

78

David Černý si nabíhal okolo šestnáctky a snažil se do ní proniknout. Na své cestě ale nekompromisně zafauloval domácího obránce, za což viděl žlutou kartu.

78

Žlutá karta pro tým SK Štětí (Jiří Neuman).

76

Až příliš hráčů v modrobílém se ocitlo v pokutovém území. Kvůli tomu ani jeden z nich nedokázal přesně zamířit na Čižkovu svatyni, navíc se David Černý dopustil přestupku a domácí Štětí se zadarmo dostalo k míči.

SK Štětí – FK VIAGEM Ústí nad Labem

2:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 42. Alberovský, 88. Pokorný (pen.) – 13. Quattara, 27. Quattara, 90+2. Gedeon

Karty:   9. Pokorný (STI), 62. Belák (STI), 78. Neuman (STI) – 73. Štercl (UNL), 78. Černý (UNL)   84. Neuman (STI)   73. Sailer (STI)

SK Štětí: Sailer – Kafka, Obrtlík (46. Bechyně), Lána, Sůra, Alberovský (57. Fischer), Pokorný (C), Fary (46. Belák), Mikina (57. Neuman), Zůza, Skokan (73. Čížek).
Náhradníci: Čížek – Bechyně, Neuman, Belák, Zezula, Horák, Fischer.

Trenér: Michal Obrtlík

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Četverik – Spychka, Hudec, Čítek (C), Zoubele (55. Chodora), Čičovský, Černý, Quattara, Stružínský, Hyčka (46. Štercl), Benda (39. Gedeon).
Náhradníci: Bím – Tomšík, Chodora, Štercl, Gedeon, Bouša, Adekuoroye.

Trenér: Branislav Sokoli

Rozhodčí: Míč – Krupka, Holakovská

Diváci: 305