Menu

Fotbal

Evropská konferenční liga

Feyenoord Rotterdam – FK Partizan Bělehrad

3:1

konec (1:0)

17.03.2022, 21:00 • Osmifinále • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.47 4.67 6.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11. (22:51:28)
Je konec! Feyenoord nakonec poráží Partizan Bělehrad 3:1 a potvrzuje postup do čtvrtfinále. Domácí celek dokázal udeřit v závěru prvního poločasu, kdy se s velkou dávkou štěstí prosadil Dessers. Po změně stran navýšil domácí vedení Nelson, ale bleskově snížil Gomes. Hosté poté kousali, ale obrana Feyenoordu situaci zvládla. V závěru navíc přidal pojistku Linssen.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

90. Bryan LINSSEN - 3:1

90

Feyenoord právě vstřelil branku!
Je hotovo! Feyenoord definitivně rozhoduje o svém dnešním triumfu! BRYAN LINSSEN si naběhl na Toornstrovu přihrávku do vápna a pohotově napálil míč pod břevno!

89

Dnešní duel už se pouze dohrává. Feyenoord si je vědom luxusního náskoku a v závěrečných minutách utkání kombinuje s míčem na kopačkách.

88

Obrana domácího celku si dala pozor na další vysoký nákop a stopeři Feyenoordu míč odhlavičkovali mimo nebezpečný prostor.

87

Domácí fanoušci si užívají každý dotyk domácích hráčů s míčem a hlasitě oslavují postup do čtvrtfinále.

86

Domácí brankář si zakřičel na obránce a došel si pro míč na hranici velkého vápna. Jeho následný nákop skončil v moci soupeřů.

85

Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Marko Jevtović, přichází Milan Smiljanić.
Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Saša Zdjelar, přichází Samed Baždar.

84

Ramon Hendriks centroval z pravé strany do pokutového území. Na jeho nadýchanou pobídku si dal brankář pozor a bez problémů skryl míč do rukavic.

83

Orkun Kökçü prošel na hranici šestnáctky, ale prováhal správný moment k zakončení. Obránci se kolem něj rychle vyrojili a obrali jej o zakončení.

82

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Luis Sinisterra, přichází Alírezá Džahánbachš.
Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Fredrik Aursnes, přichází Mimeihrel Benita.

81

Domácí stoper Marcos Sanesi poslal nákop za obranu, kam si naběhl Sinistera, ale chyběla mu podpora dalších hráčů Feyenoordu.

80

Domácí fanoušci si výkon Feyenoordu v osmifinále soutěže užívají a na tribunách už pomaličku začínají postupové oslavy.

79

Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Ricardo Jorge Pires Gomes, přichází Filip Holender.
Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Queensy Menig, přichází Nemanja Jović.

78

Hosté se ještě snaží hrát ofenzivě s nadějí, že alespoň v dnešním duelu s Feyenoordem uhrají remízu. Domácí celek ale brání výborně.

77

Orkun Kökçü podpořil ofenzivu Feyenoordu náběhem po levé straně, odkud odcentroval do vápna, ale tam nebyl nikdo v červenobílém.

76

Jevtovič poslal přihrávku za obranu Feyenoordu, jenže nikdo v černém dresu Partizanu jeho úmysl nepochopil a míč skončil v moci domácích.

75

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Guus Til, přichází Jorrit Hendrix.

74

Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Miloš Jojić, přichází Nikola Terzić.

73

Toornsta se na pravé straně dostal k volnému míči a odcentroval. Jeho pobídka skončila přímo v rukavicích dobře postaveného gólmana.

72

Partizan se dostal na polovinu soupeře, nicméně kombinace srbského celku nyní skončila jen skákavou přihrávkou do zámezí. Vhazuje Feyenoord.

71

Mohlo být vyrovnáno! Lazar Markovič utekl po levé straně na hranici velkého vápna a odcentroval. Na jeho pobídku si naběhl Markovič, ale v těžké pozici branku těsně minul!

70

Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a zatím sledujeme nadvládu domácího Feyenoordu. Z hostů zlobí prakticky jen Gomes.

69

Do akrobatického zakončení se v pokutovém území krásně položil Gomes, ale jeho rána mířila přímo do rukavic dobře postaveného brankáře.

68

Hosté zahrávali přímý kop z pravé strany hrací plochy. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, nicméně obrana Feyenoordu výborně zakročila.

67

Bryan Linssen sice dostal prostor pro zakončení levou nohou, ale obětavě proti němu vystoupil obránce, který jeho dělovku srazil mimo hrací plochu.

66

Domácí brankář vyrazil na hranici velkého vápna, kde dohnal nepřesnou přihrávku a jednoduše míč přenesl na levou stranu hřiště.

65

Domácí celek se po inkasované brance snaží uklidnit dění na trávníku a hraje s míčem na kopačkách. Hráči Partizanu navíc výborně napadají.

64

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Reiss Nelson, přichází Bryan Linssen.

62

62. Ricardo Jorge Pires Gomes - 2:1

62

Partizan právě vstřelil branku!
Je sníženo! Srbský celek odpovídá prakticky chvíli po rozehrávce po druhé inkasované brance. RICARDO GOMES se zpoza vápna opřel do odraženého míče a jeho přízemní pokus zapadl k tyči!

60

60. Reiss NELSON - 2:0

60

Feyenoord právě vstřelil branku!
Feyenoord definitivně potvrzuje svůj postup do čtvrtfinále! REISS NELSON po hodině hry prokázal důraz na malém vápně, kde se dostal před soupeře a špičkou kopačky překonal bezmocného brankáře!

59

Sinistera po souboji s hostujícím obráncem upadl v pokutovém území, ale podle rozhodčího se nejednalo o nedovolený zákrok. Penalta se nepíská.

58

Dessers si pohybem řekl o přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho směrem putovala jen pomalá pobídka, která skončila u soupeře.

57

Orkun Kökçü si na polovině hrací plochy netroufl na průnikovou přihrávku a raději zvolil kombinaci se stopery. Feyenoord má duel pevně v rukou.

56

Sinistera z levé strany vyslal zajímavý nástřel před soupeřovu branku, ale dobíhající Dessers míč pod tlakem špičkou kopačky mezi tři tyče nesklepl.

55

Aleksandar Lutovac pod tlakem napadajícího soupeře nakopl míč na pravou stranu hřiště, jenže tam už neměl nikoho v černém dresu Partizanu.

54

Siniša Saničanin poslal nákop na levou stranu hrací plochy, ale jeho pobídka skončila v moci domácích zadáků, kteří opět uklidňují hru.

53

Sinistera dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, krásně se otočil, ale jeho průnikovou přihrávku srazil vracející se obránce v černém na roh.

52

Partizan následně zahrával rohový kop. Lazar Markovič narýsoval centr na přední tyč, kde hlavičkoval Sanicarin, jehož pokus skončil vysoko nad břevnem.

51

Ricardo Jorge Pires Gomes se na pravé straně dostal k odraženému míči a snažil se jej předložit do vápna. Defenziva Feyenoordu si dokázala poradit.

50

Lutsharel Geertruida si troufl na riskantní malou domů před napadajícím soupeřem. Hostující brankář Stevanovič následně nakopl míč do autu.

49

Luis Sinisterra se hnal středem na hranici velkého vápna, ale nedokázal si obhodit prvního soupeře. Obrana Partizanu má v úvodu druhé půle plno práce.

48

Til si naběhl na dobrou přihrávku do pokutového území, ale prováhal ideální moment k přihrávce před branku a celou akci nedohrál.

47

Feyenoord se dostal na polovinu soupeře a postupnou kombinací si chystá pozici pro zakončení. Nizozemský celek má osmifinále pevně v rukou.

46

Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Nizozemský celek se ihned vydal vpřed, ale nákop skončil u obránce.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější domácí Feyenoord, který tak kráčí za postupem do čtvrtfinále konferenční ligy. Domácí celek dokázal udeřit v závěru prvního poločasu, kdy se s velkou dávkou štěstí prosadil Dessers.

45+2

První poločas skončil.

45

45. Cyriel DESSERS - 1:0

45

Feyenoord právě vstřelil branku!
Domácí Feyenoord se v samotném závěru prvního poločasu dostává do vedení! Jens Toornstra se ujal rozehrávky přímého kopu domácího mužstva. Jeho prudkou ránu tečoval dobře postavený CYRIEL DESSERS a míč zapadl do sítě!

43

Orkun Kökçü se dobrou kličkou zbavil obránce a procedil přihrávku do pokutového území. Jeho zajímavá přihrávka ale spoluhráče nenašla.

42

Til se krásnou kličkou na střed zbavil obránce, ale pod tlakem nedokázal míč procedit do pokutového území.

41

Slobodan Urošević krásným pasem přenesl hru na pravou stranu, ale osamocený Zdjelar nepovedeným centrem poslal míč vysoko na tribunu.

40

Sinistera se stáhl až na hranici vlastního pokutového území, kde spoluhráčům pomohl k zisku míče. Obrany obou týmů zatím pracují výborně.

39

Hra je přerušena! Jeden z hostů zůstává po souboji ležet na trávníku a podle všeho bude potřebovat ošetření.

38

Gomes si naběhl na vysoký nákop na polovinu Feyenoordu, ale rychle k němu přistoupil stoper Senesi, který jej čistou poziční hrou odstavil.

37

Reiss Nelson se z levé strany prosmýkl na hranici velkého vápna, odkud zakončil placírkou, ale jeho projektil skončil na bloku obránce.

36

Domácí celek po vstřelení neuznané branky přiložil pod kotlem a nadále se tlačí do ofenzivy. Defenziva Partizanu má problémy.

35

Domácí sice dopravili míč do branky, ale gól nemůže platit pro ofsajd!

34

Domácí brankář Marciano vyrazil ven z branky, zpracoval si míč a rozehrál na levou stranu hřiště. Jeho nákop skončil v moci hostujících zadáků.

33

Hosté chybovali v rozehrávce na polovině hrací plochy, což se snažil využít napadající Sinistera, ale ten si nepotykal se zpracováním míče.

32

Cyriel Dessers si v souboji s Menigem pomohl nedovoleným zákrokem, když soupeře trefil šlapákem přímo před očima hlavního rozhodčího.

31

Til dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, dobře se zbavil obránce a rozehrál do křídla. Nizozemský celek ale v první půli nikam nespěchá.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme duel plný nepřesných přihrávek. Ani jeden z týmů si zatím nevypracoval vyloženou možnost.

29

Siniša Saničanin se skvěle stáhl s rozběhnutým hráčem na vlastní polovinu, pokryl si míč tělem a odehrál jej do zámezí.

28

Žlutou kartu dostává Slobodan Urošević (FK Partizan Bělehrad).

27

Hosté uklidňují hru kombinací na polovině Feyenoordu, ale jejich kombinace je zatím hodně zdlouhavá.

26

Luis Sinisterra se z levé strany snažil probít na hranici velkého vápna, ale pod tlakem napadajícího obránce míč neudržel. Vhazovat tak bude soupeř.

25

Menig si naběhl na přihrávku za obranu, ale patičkou poslal míč jen do míst, kde číhali zadáci domácího celku.

24

Toornstra zkusil zakončení z velké vzdálenosti, ale jeho rána skončila vysoko nad břevnem.

23

Domácí brankář Marciano si dal pozor na průnikovou přihrávku za obranu, vystartoval ven z branky a schoval míč do rukavic.

22

Ricardo Jorge Pires Gomes si dal pozor na nákop za obranu a rychle se stáhl na vlastní polovinu. Také defenziva srbského mužstva od prvního duelu zlepšila výkon.

21

Výborný defenzivní zákrok proti přihrávce za obranu si připsal obránce Lutovac. Partizan má zatím náběhy domácích ofenzivních hráčů pokryté.

20

Menig sprintoval za nákopem na levou stranu hrací plochy, ale míč se po mokrém trávníku svezl do zámezí. Vhazovat bude domácí Feyenoord.

19

Fredrik Aursnes diriguje rozehrávku Feyenoordu na polovině hrací plochy. Defenziva Partizanu se zatím výborně přesouvá a nepouští soupeře do zakončení.

18

Menig dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, jenže prováhal ideální moment k zakončení a raději volil zasekávačku. Obrana Feyenoordu se vrátila.

17

Uroševič je hodně aktivní na levé straně hrací plochy. Krajní zadák Partizanu si naběhl na přihrávku, otočil se, ale už nedokázal odcentrovat.

16

Stopeři Partizanu chvíli váhali s rozehrávkou a málem se nechali připravit o míč. Napadající fotbalisté v dresech Feyenoordu ale balón nevybojovali.

15

Nelson si naběhl na přihrávku z pravé strany a pohotově zakončil. Jeho přízemní ránu ale zablokoval hned první obránce v dresu Partizanu.

14

Siniša Saničanin si dal pozor na přihrávku za obranu hostujícího celku, převzal si míč levou nohou a přenesl hru na pravou stranu.

13

Partizan se usadil na polovině soupeře, ale kombinace hostů zatím nepřinesla centr do pokutového území soupeře.

12

Hostující Menig se z levé strany hrací plochy prodral do pokutového území, ale jeho následné zakončení skončilo sražené na rohovém kopu.

11

Fredrik Aursnes poslal nákop na polovinu soupeře, ale jeho pobídka se stala kořistí prvního zadáka v dresu srbského celku.

10

Sinistera se středem hřiště tlačil do pokutového území, ale předkopl si míč daleko před sebe a už jej nedohnal před obráncem.

9

Guus Til prošel po pravé straně do blízkosti pokutového území, jenže jeho nadýchaný centr skončil v místech, kde kralovala domácí defenziva.

8

Hosté napadali rozehrávku domácího celku a málem získali míč. Jeden ze stoperů Feyenoordu odkopl míč do bezpečí na poslední chvíli.

7

Jojič si dal pozor na vysoký dloubáček, dostal se tělem před obránce a hlavou odehrál míč mimo nebezpečný prostor.

6

Stopeři Feyenoordu kombinují s míčem na vlastní polovině a zatím se nikam neženou. Naopak hráči Partizanu se soupeřovu kombinaci snaží napadat.

5

Hendriks si dal pozor na přihrávku za obranu, posunul si míč vpřed a poslal pobídku za soupeřovu defenzivu. Zatím je to boj o každý metr hřiště.

4

Til dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, skvěle si míč zpracoval a sklepl jej na spoluhráče. Pokračuje bojovný duel vedený z obou stran.

3

Feyenoord se usadil na polovině soupeře, kde domácí celek kombinuje s míčem na kopačkách. Nikdo v dresu Partizanu rozehrávku soupeře neatakuje.

2

Srbský celek se od úvodních minut usadil na polovině soupeře, ale domácí obrana zatím dává dobrý pozor. Průnikovou přihrávku zastavil pozorný Senesi.

1

Hostující Partizan Bělehrad obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Partizan se ihned vydal do útoku, ale akce skončila přihrávkou za obranu.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v tradičních dresech, zatímco Partizan oblékne černou sadu.
Úvodní sestavy:

Feyenoord Rotterdam: Marciano – Geertruida, Senesi, R. Hendriks – Toornstra, Aursnes, Kökçü, Sinisterra – Nelson, Til – Dessers.
Náhradníci: Jansen, Troost – Benita, Hartjes, Džahánbachš, Hendrix, Linssen, Valk.

FK Partizan Bělehrad: N. Stevanović – Lutovac, Miletić, Saničanin, Urošević – Jevtović, Zdjelar – Jojić – Marković, Ricardo Gomes, Menig.
Náhradníci: Lukač, Popović – Baždar, Holender, Jović, Ilić, Ostojić, Pavlović, Smiljanić, Terzić, Živković..
Feyenoord Rotterdam

Domácí Feyenoord Rotterdam drží v nizozemské Eredivisie třetí pozici a do boje o ligový titul už se podle všeho nezapojí. Do jarní fáze konferenční ligy vstoupil Feyenoord až soubojem s Partizanem. V něm byl od začátku považován za velkého favorita na postup do další fáze soutěže. Tuto roli navíc dokázal v prvním utkání potvrdit.
FK Partizan Bělehrad

Srbský celek letos prožívá fantastickou sezónu. V domácí soutěži drží první pozici před druhou Crvenou Zvezdou Bělehrad. V rámci konferenční ligy se z těžké skupiny prokousal do jarních vyřazovacích bojů. Na úvod vyřazovací fáze narazil na pražskou Spartu. Po úvodním vítězství 1:0 na Letné zopakoval skvělý výkon i před domácími fanoušky a zajistil si postup do další fáze.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Evropské konferenční ligy mezi Feyenoordem a Partizanem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Feyenoord Rotterdam – FK Partizan Bělehrad

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Dessers (Toornstra), 60. Nelson (Til), 90. Linssen (Toornstra) – 62. Ricardo Gomes

Karty:   28. Urošević (PAB)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.

Feyenoord Rotterdam: Marciano – Geertruida, Senesi, R. Hendriks – Toornstra, Aursnes (82. Benita), Kökçü, Sinisterra (82. Džahánbachš) – Nelson (64. Linssen), Til (75. Hendrix) – Dessers.
Náhradníci: Jansen, Troost – Benita, Hartjes, Džahánbachš, Hendrix, Linssen, Valk.

FK Partizan Bělehrad: N. Stevanović – Lutovac, Miletić, Saničanin, Urošević – Jevtović (85. Smiljanić), Zdjelar (85. Baždar) – Jojić (74. Terzić) – Marković, Ricardo Gomes (79. Holender), Menig (79. Jović).
Náhradníci: Lukač, Popović – Baždar, Holender, Jović, Ilić, Ostojić, Pavlović, Smiljanić, Terzić, Živković.

První zápas: Partizan Bělehrad - Feyenoord 2:5