Menu

Hokej

Play-off Chance ligy

VHK ROBE Vsetín – HC Slavia Praha

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0) Stav série: 1:1

11.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Čtvrtfinále • Helena Hegeďová

Tipsport: 1.6 4.7 4.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:32

59:32 Adam HOŘANSKÝ - 2:0

59:32

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí se nakonec přece jen dostali k přesné střele do prázdné brány. O pojistku vsetínského vítězství se pokusem ze středního pásma postaral ADAM HOŘANSKÝ. Asistence: Matouš Venkrbec, Vít Jonák.

57:38

Hosté získali kotouč za svou brankou a Michajlov míří na střídačku.

57:24

Nyní už však hlavní rozhodčí po téměř totožné situaci tresty rozdá. Dvouminutový trest za hrubost obdrží Jonák a Vlček.

56:56

Poletínovo zakončení od levé tyče měl Málek pod kontrolou, když ještě dojeli k brankovišti na dorážku Ondráček s Doležalem. S tím nesouhlasil Berger, který si to jel s hostujícími útočníky ihned vyřídit. Po menší potyčce se vylučovat nebude.

54:39

Slavia překvapila vsetínskou obranu, když Kafka po nepovedené přihrávce domácích sebral kotouč u mantinelu a poslal jej do mezikruží, kde viděl své dva spoluhráče. Nahrávkou našel nikým nebráněného Kerna, který z mezikruží trefil Málka.

43:21

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., podrážení).

41:24

41:24 Adam ZEMAN - 1:0

41:24

Vsetín právě vstřelil branku!
Matouš Venkrbec obral za brankou Slavie o kotouč hostujícího Ondráčka a přihrávkou od zadního mantinelu vybídl k zakončení zcela volného ADAMA ZEMANA, který čekal na hranici brankoviště a nasměroval kotouč nad lapačku přemisťujícího se Michajlova. Asistence: Matouš Venkrbec.

36:53

V brejku se po přihrávce Roba ukázal Jonák, ale ani tentokrát nedokázal vsetínská kapitán Michajlova překonat.

34:48

Pšenička na levém kruhu útočného pásma Slavie obral o kotouč jednoho z domácích a vybídl své spoluhráče k zakončení z mezikruží. Puk končí v Málkově výstroji.

29:45

Michajlov si poradil také se střelou Půčka, který zakončoval z levého kruhu přes bránícího hráče k vzdálenější tyči. Brankář Slavie puk vykopl levým betonem.

26:19

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Berger – 2 min., nedovolené bránění).

16:47

Michajlov měl problém se střelou Vlacha k pravé tyči a zůstal ležet na brankovišti. Mohl toho využít Rob, jenž z předbrankového prostoru zakončoval do odkrytých horních pater hostující brány. Situaci pro Slavii zachránil Kern, který do Robovy střely skočil.

15:16

Hosté už jsou v pěti, ale Vsetínští si stále drží přesilovkový tlak. Slavia ovšem stejně jako při oslabení dobře brání a blokuje střely.

12:52

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mikuláš Hovorka – 2 min., podrážení).

12:20

V přečíslení vybídl Jonák ke skórování Pituleho. Druhý jmenovaný vsetínský útočník zakončil postrčením puku přes bránícího hráče k odkryté pravé tyče, kam stačil Michajlov natáhnout svůj beton.

11:12

Otevřít skóre mohl z úniku Půček, jenže se mu nepodařilo ideálně zvednout kotouč a puk tak končí jen na Michajlovově vyrážečce.

09:31

Přichází hra ve čtyřech na obou stranách. Vsetínští obrali soupeře o puk ve středním pásmu a následoval rychlý protiútok po levém křídle zakončení střelou Roba. A právě nejproduktivnější hráč základní části dostává dvouminutový trest za hrubost. Stejný prohřešek si připisuje také hostující Hovorka.

VHK ROBE Vsetín – HC Slavia Praha

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0) Stav série: 1:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. A. Zeman (Venkrbec), 60. Hořanský (Venkrbec, Jonák)

VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Gába) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Š. Jenáček, Hryciow, J. Říha, Buchta – Jonák (C), R. Vlach, Rob – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Berger, Venkrbec, Hořanský – Gago, Pitule, A. Zeman.
Trenér: Roman Stantien

HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Hejda, Barák, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, T. Duda – J. Doležal (A), Poletín (C), M. Ondráček – T. Pšenička, P. Machač, Kružík – P. Kafka, T. Knotek (A), Kern – R. Všetečka, Vlček, Jaroslav Brož.
Trenér: Jiří Veber

Rozhodčí: Bejček, Tvrdoň – Hanzlík, Vašíček

Průběh zápasu
1. třetina
09:31 VSE 2 Rob, hrubost
SLA 2 Mikuláš Hovorka, hrubost
12:52 SLA 2 Mikuláš Hovorka, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
26:19 VSE 2 Berger, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:24 VSE 1:0 A. Zeman (Venkrbec)
43:21 SLA 2 T. Duda, podrážení
57:24 VSE 2 Jonák, hrubost
SLA 2 Vlček, hrubost
59:32 VSE 2:0 Hořanský (Venkrbec, Jonák)
Konec