Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

BSC Young Boys – ŠK Slovan Bratislava

3:2

konec (2:0)

28.07.2021, 20:15 • Stade de Suisse, Bern • 2. předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.32 5.27 10.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:10:49)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:3. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:10.
Je konec! Dramatické utkání nakonec ovládli domácí Young Boys, kteří vítězí 3:2. Young Boys vlétli do zápasu jako velká voda a po ruce Medveděva zahrávali po deseti minutách penaltu, kterou proměnil Jordan Siebetcheu. Následně měl penaltu k dispozici i Slovan, ale Ratao nechal vyniknout brankáře. Ve 25. minutě navíc přidal druhou branku švýcarského celku García. Krátce po změně stran se z přímého kopu prosadil Aebiascher. Slovan se ale vrátil do utkání. Vlastní brankou mu pomohl Kanga a o tři minuty později se trefil Henty. V závěru pak málem srovnal Weiss, ale jeho rána orazítkovala břevno.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Mohlo být hotovo! Fassnacht se ve vápně opřel do zakončení z voleje, ale jeho skákavý pokus prosvištěl těsně vedle vzdálenější tyčky!

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Domácí stále hrají s míčem na kopačkách a sbírají cenné sekundy k dobru. Čekáme na údaj o tom, kolik minut rozhodčí ve druhém poločase nastaví.

89

I s další standardní situací si obrana domácího celku dokázala poradit. Pro vysoký centr z pravé strany si před Strelcem došel domácí brankář.

88

García dohrál soupeře ostrým skluzem u postranní čáry a vidí žlutou kartu.

87

Mohlo být vyrovnáno! Hosté byli jen pár centimetrů od prodloužení! Po závaru ve vápně se do míče opřel Weiss, jehož tečovaná dělovka skončila na břevně!

86

Strelec si hrudí výborně převzal míč, sklepl jej na Weisse, který udělal kličku na levou stranu a byl faulován. Slovan má k dispozici standardní situaci.

85

Do rozehrávky domácího mužstva se musel zapojit také brankář, který dokázal zachovat klid a rozehrál konstruktivně na pravou stranu hřiště.

84

Rabiu chvíli po svém příchodu na trávník sestřelil soupeře a dostává žlutou kartu.

83

Domácí se usadili na polovině Slovanu a sbírají cenné sekundy k dobru. Hráči Young Boys nechtějí soupeře pustit do blízkosti své šestnáctky.

82

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Henty, přichází Strelec.
Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází de Kamps, přichází Rabiu.

81

Zadáci domácího mužstva uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v dresu Slovanu rozehrávku neatakuje. Slovenskému celku už moc času nezbývá.

80

Žlutou kartu dostává Weiss (ŠK Slovan Bratislava).

79

Pauschek dostal prostor na pravé straně a potáhl míč do blízkosti velkého vápna. Tam se ale nedovoleným zákrokem provinil proti Garcíovi.

78

Elia se hnal do otevřené obrany Slovanu Bratislava, ale na poslední chvíli proti němu vystoupil Božikov, který míč odhlavičkoval k postranní čáře.

77

Elia si došel pro přihrávku před šestnáctku a roztáhl hru na pravou stranu. Po jeho rozehrávce ale přišel útočný faul. Rozehrávat bude Slovan.

76

Kanga si naběhl na střílený centr z pravé strany a ve vápně míč lehce tečoval. Jeho projektil ale prolétl kolem vzdálenější tyčky branky Slovanu.

75

Žlutou kartu dostává De Marco (ŠK Slovan Bratislava).

75

Slovan už se opět nastěhoval na polovinu soupeře, ale střídající Čavrič už míč na trávníku neudržel. Následně se hodně hlasitě vztekal.

74

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Ratao, přichází Čavrič.

73

Ratao na levé straně neustál souboj s obráncem, ale podle rozhodčích fauloval právě fotbalista Slovanu Bratislava. Rozehrávat budou domácí.

72

Žlutou kartu dostává Fassnacht (BSC Young Boys).

71

Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Sierro, přichází Martins.

70

Chovan si dal pozor na centr z levé strany, opět vystartoval mezi hlavičkáře a schoval míč do rukavic. Gólman Slovanu teď působí jako skála.

69

Fassnacht na pravé straně ošálil De Marca, ale krátkým centrem na přední tyč našel jen prostor, kam si pro míč došel brankář Chovan.

68

Zesiger poslal přihrávku na pravou stranu, nicméně na jeho pobídku si naběhl jen Camara, který z těžké pozice vůbec nedokázal zakončit.

67

Fassnacht si ve vápně naběhl na centr z pravé strany hrací plochy a pokusil se o akrobatické zakončení. Jeho pokus ale minul branku.

66

Aebischer se hnal po levém křídle s míčem u nohy do pokutového území, nicméně jeho projektil skončil na noze prvního zadáka v bílém.

65

Na kopačky domácích fotbalistů se rázem vkrádá nervozita. Hráči Young Boys na polovině soupeře nemohou delší dobu udržet míč. Naopak Slovan je na koni.

63

63. Ezekiel HENTY - 3:2

63

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Tak pozor! Drama je na světě! Weiss rozjel celou akci přihrávkou na pravé křídlo, odkud přiletěla přihrávka na malé vápno a zcela nehlídaný EZEKIEL HENTY už měl snadnou práci!

62

Fassnacht táhl akci domácího celku po levé straně, posunul si míč kolem obránce, jenže nedokázal udržet balón ve hře.

60

60. KANGA - 3:1

60

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Slovan dokázal snížit z hodně nenápadné akce! Z levé strany putoval do vápna prudký přízemní centr. Na malém vápně míč ještě tečoval obránce. Brankář podle rozhodčích chytil míč až za čárou. Autorem vlastní branky je označen WILFRIED KANGA!

59

Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Ngamaleu, přichází Spielmann.
Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Siebatcheu, přichází Kanga.

58

Jaromír Zmrhal odcentroval z levé strany do velkého vápna, jenže při centru podklouzl a upadl. Jeho krátký centr tak obrana Young Boys odvrátila.

57

Henty dostal přihrávku za obranu, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

56

Jaromír Zmrhal zahrával rohový kop slovenského mužstva. Bývalý hráč pražské Slavie odcentroval na malé vápno, ale spoluhráče centrem nenašel.

55

Domácí brankář se musel po dlouhé době zapojit do rozehrávky svého mužstva. Jeho nákop letěl na levé křídlo, ale propadl do autu.

54

Rychlonohý Elia utekl obráncům Slovanu po levé straně, navedl si míč na střed, ale průnikovou přihrávkou do vápna už spoluhráče nevybídl k zakončení.

53

Aebischer ještě hecuje své spoluhráče, aby nepolevovali v nastoleném tempu a pokusili se přidat další branky. Domácí celek navíc ženou fanoušci.

52

Další akci Young Boys zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si na levé straně nepohlídal Moumi, který byl lapen v ofsajdu.

51

Moumi prošel po pravé straně do pokutového území, jenže v klíčovou chvíli si míč předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal na trávníku.

49

49. Michel AEBISCHER - 3:0

49

Young Boys právě vstřelil branku!
Domácí celek krátce po změně stran přidává třetí branku a prakticky rozhoduje o svém postupu! K exekuci přímého kopu se postavil MICHEL AEBISCHER a technickou střelou zakroutil míč do horního rohu!

48

Kašia kousek před šestnáctkou fauloval unikajícího soupeře a viděl žlutou kartu.

47

Zesiger dostal přihrávku na polovinu hřiště, pěkně se s míčem otočil a rozehrál na levé křídlo. Jeho pobídka ale byla příliš krátká.

46

Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Medveděv, přichází Zmrhal.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mají k postupu o pořádný krok blíže domácí hráči. Young Boys vlétli do zápasu jako velká voda a po ruce Medveděva zahrávali po deseti minutách penaltu, kterou proměnil Jordan Siebetcheu. Následně měl penaltu k dispozici i Slovan, ale Ratao nechal vyniknout brankáře. Ve 25. minutě navíc přidal druhou branku švýcarského celku García. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

Ratao dohnal přihrávku na levé křídlo, chtěl si obhodit obránce, ale Hefti byl pozorný, nenechal se rozhodit a jednoduše odkopl míč do bezpečí.

44

Domácí v závěru prvního poločasu s přehledem kontrolují vývoj utkání. Hráči Young Boys kombinují s míčem na kopačkách a v první půli už se nikam neženou.

43

Fassnacht to při snaze o zakončení hlavou v pokutovém území přehnal s důrazem a podle rozhodčího si pomohl nedovoleným zákrokem.

42

Za centrem z levé strany se do pokutového území hnali hned tři hráči Slovanu Bratislava, ale gólman Young Boys skvěle vyrazil ven z branky a míč vyboxoval.

41

Moumi si naběhl na kolmici na polovinu domácího celku, navedl si míč na pravačku a zakončil placírkou. Jeho ránu ale gólman Slovanu hravě lapil.

40

De Marco se vydal podpořit ofenzivní výpad Slovanu na levé straně, ale Hefti se k němu bleskově stáhl a nepustil hráče slovenského celku k odcentrování.

39

Akci Slovanu Bratislava táhl Weiss, který si na polovině hřiště obhodil soupeře a byl faulován. Slovenský fotbalista bude potřebovat ošetření.

38

Domácí kombinovali kolem velkého vápna, jenže Elia prováhal ideální moment na zakončení a následně o míč přišel. Hosté mohou zaútočit.

37

Slovan během první půle trápí nepřesná kombinace. Hráči slovenského celku nedokážou delší dobu držet míč na kopačkách na polovině soupeře.

36

Stopeři Slovanu Bratislava vytáhli rozehrávku na polovinu soupeře, jenže Young Boys hýří v prvním poločase skvělým pohybem a nenechávají soupeři prostor.

35

Aebischer prošel po křídle do blízkosti velkého vápna, jenže na jeho hranici si neporadil se zasekávačkou a míč mu uskočil do zámezí.

34

Fassnacht zatím ukazuje, že na evropském šampionátu nebyl ve švýcarské reprezentaci náhodou. Dalším centrem ale trefil Chovanovy rukavice.

33

Ratao sprintoval za přihrávkou na levou stranu, jenže prudkou pobídku už nedohnal na hrací ploše. Domácí budou vhazovat a mohou uklidnit hru.

32

Lukáš Pauschek je zatím nejaktivnější z hráčů Slovanu Bratislava a na pravé straně táhne většinu akcí. Krajní fotbalista centrem trefil obránce.

31

Elia se hnal s míčem u nohy na polovinu soupeře, nicméně jeho akce vyústila v nepřesnou přihrávku na levou stranu. Slovan bude vhazovat na své polovině.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme jednoznačný duel. Domácí mají vývoj utkání pod kontrolou a drží míč.

29

Další akce domácího celku skončila přihrávkou do ofsajdu. Na své postavení si nedal pozor útočník Elia. Slovan bude rozehrávat z vlastní poloviny.

28

García z pozice krajního obránce skvěle napadal rozehrávku soupeře a donutil zadáky Slovanu k chybě. Hráči slovenského celku jsou hodně zaražení.

27

První poločas zatím jednoznačně patří domácím, kteří se výborně tlačí do útoku a nenechávají soupeři moc prostoru. Slovan na polovině hřiště ztrácí míče.

25

Young Boys právě vstřelil branku!
Favorizovaný domácí celek přidává druhou branku a výrazně vykročuje za postupem! Young Boys sehráli hodně rychlou kombinaci kolem velkého vápna a ULISSES GARCIA vnějším nártem poslal míč k tyči!

24

Domácí brankář si dal tentokrát dobrý pozor na nadýchaný centr z levé strany hrací plochy a schoval míč do rukavic. Domácí mohou rozjet další útok.

22

Siebetcheu se ihned vydal do protiútoku po levé straně hrací plochy, jenže na polovině hřiště neobešel důrazného Medveděva. Slovan může hrát.

21

21. Penalta

21

Jenže Slovan obrovskou šanci zahodil! K její exekuci se postavil faulovaný Ratao, ale domácí brankář jeho střelu vyškrábl!

20

Penalta také pro Slovan Bratislava! Nedovolený zákrok na svou osobu vybojoval ve vápně Ratao!

19

Lukáš Pauschek táhl akci Slovanu po pravé straně, jenže se k němu dobře stáhl obránce domácího mužstva, který jeho centr zablokoval.

18

Fassnacht dostal kousek prostoru na pravé straně, jenže jeho centr skončil na hlavě prvního obránce v bílém dresu Slovanu.

17

Domácí pokračují v aktivním pojetí hry. Moumi znovu prošel po levé straně až do vápna, jenže odcentrovat už nestačil.

16

Henty napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Zadáci Young Boys Bern si ale při kombinaci poradili a navíc rozehráli konstruktivně.

15

Moumi kouzlil s míčem u nohy na levé straně hrací plochy. Fotbalista švýcarského celku naznačil kličku, pohl se do křídla, ale nestačil odcentrovat.

14

Po delší době zaútočil také celek ze slovenské metropole. Lukáš Pauschek dostal přihrávku do běhu, ještě našel Medveděva, ale ten centr trefil soupeře.

13

Domácí mají úvod duelu pod kontrolou. Hráči Young Boys Bern výborně kombinují na polovině hřiště a nenechávají soupeři moc času a prostoru.

12

Zesiger se jako stoper vydal s míčem u nohy na polovinu Slovanu. Jeho následná rozehrávka směřovala na pravou stranu, ale Fassnacht si míč nepřevzal.

10

10. Jordan SIEBETCHEU - 1:0

10

Young Boys právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil JORDAN SIEBATCHEU a přízemní střelou k tyči do protipohybu brankáře otevřel skóre!

9

9. Medveděvova ruka ve vápně

9

Pokutový kop pro švýcarský celek! Při pádu v pokutovém území totiž zahrál rukou Medveděv a sudí neváhal!

8

Hefti si splnil defenzivní povinnosti, ustál souboj s Pauschekem a odkopl před napadajícím soupeřem míč na polovinu Slovanu. Úvod je hodně opatrný.

7

Hefti se po rohovém kopu zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče a vypálil nártem. Jeho prudká dělovka skončila nad břevnem!

6

Young Boys zahrávali první rohový kop dnešního souboje. Fassnacht poslal do pokutového území nadýchaný centr, ale na malém vápně zakročil Kašia.

5

Henty dostal přihrávku do běhu na polovinu Young Boys, jenže si míč píchl daleko před sebe a už jej nedohnal na hrací ploše. Rozehrávat bude Slovan.

4

Pauschek nakopl míč po levé straně na polovinu Young Boys, nicméně přihrávka skončila u prvního obránce ve žlutém dresu Young Boys.

3

Ezekiel Henty se hned v úvodu dopustil faulu, za který vidí žlutou kartu.

2

Na stadionu v Bernu panuje parádní atmosféra! Stadion je beznadějně zaplněný a Slovan to v bouřlivém prostředí bude mít hodně těžké.

1

Švýcarský celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Young Boys se ihned vydali do útoku, ale s prvním nákopem si obrana poradila.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BSC Young Boys: von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, García – Fassnacht, Sierro, Aebischer, Moumi – Elia, Siebatcheu
Náhradníci: Burgy, Fairve, Kanga, Lauper, Lefort, Maceiras, Mambimbi, Martins, Rieder, Spielmann, Sujelmani, Zbinden

ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Medveděv, Kašia, Božikov, de Marco – Kankava, de Kamps – Pauschek, Weiss, Ratao – Henty
Náhradníci: Abena, Čavrič, Hrnčár, Lichý, Rabiu, Strelec, Šulla, Trnovský, Zmrhal.
BSC Young Boys

Domácí švýcarský celek toho v letošním ročníku odehrál o poznání méně. Jeho prvním soutěžním duelem bylo právě remízové utkání na Slovensku. O víkendu ale odstartovala nejvyšší švýcarská soutěž. Young Boys v prvním kole zvítězili 4:3 na hřišti Lucernu.
ŠK Slovan Bratislava

ŠK Slovan Bratislava musel v letošním předkole Ligy mistrů začít už v prvním předkole. V něm nejprve přehrál doma Shamrock Rovers 2:0. Následně ale na půdě soupeře prohrál 1:2, přesto postoupil do další fáze. V úvodním duelu druhého předkola pak proti Young Boys díky taktickému výkonu ukopal Slovan bezbrankovou remízu.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z předkola Ligy mistrů mezi BSC Young Boys a ŠK Slovan Bratislava.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

BSC Young Boys – ŠK Slovan Bratislava

3:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Siebetcheu (pen.), 25. García, 49. Aebischer – 60. Kanga (vla.), 63. Henty (Ratao)

Karty:   72. Fassnacht (YBB), 88. García (YBB) – 3. Henty (SBA), 48. Kašia (SBA), 75. De Marco (SBA), 80. Weiss (SBA), 84. Rabiu (SBA)

Neproměněná penalta: 21. Ratao (SBA), brankář Ballmoos zneškodnil

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:3. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:10.

BSC Young Boys: von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, García – Fassnacht, Sierro (71. Martins), Aebischer, Moumi (59. Spielmann) – Elia, Siebatcheu (59. Kanga)
Náhradníci: Burgy, Fairve, Kanga, Lauper, Lefort, Maceiras, Mambimbi, Martins, Rieder, Spielmann, Sujelmani, Zbinden

ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Medveděv (46. Zmrhal), Kašia, Božikov, de Marco – Kankava, de Kamps (82. Rabiu) – Pauschek, Weiss, Ratao (74. Čavrič) – Henty (82. Strelec)
Náhradníci: Abena, Čavrič, Hrnčár, Lichý, Rabiu, Strelec, Šulla, Trnovský, Zmrhal

První zápas: Slovan Bratislava - Young Boys 0:0