Menu

Fotbal

Reprezentace U21

Severní Makedonie – Slovensko

2:2

konec (1:0)

27.03.2021, 15:00 • Lara, Turecko • Miroslav Revaj sk

90

Slovensko dalo gól!

A je vyrovnané! Sokolíkom sa podarilo zvrátiť stav 0:2 a vyzerá to, že v tomto zápase napokon aspoň remizujeme. Po rýchlom prechode na útočnú polovicu smerovala prízemná centrovaná lopta do pokutového územia a nešťastne si ju hráč Severného Macedónska KRSTEVSKI zrazil do vlastnej siete – 2:2!

76

Slovensko dalo gól!

Je znížené! Predsa len sme sa aj my v tomto zápase dočkali gólu a ešte z toho môže byť aj zaujímavý záver. Centrovaná lopta od rohovej zástavky putovala na zadnú tyč a odtiaľ ju upratal do siete PATRIK IĽKO – 2:1!

55

Severné Macedónsko dalo gól!
Je tu druhý gól tohto prípravného stretnutia! Severné Macedónsko úspešne realizovalo rohový kop, k odrazenej lopte od hlavy nášho hráča sa dostal ten súperov hráč RADULOVIKJ a presnou strelou prekonáva Belka – 2:0!

25

Severné Macedónsko dalo gól!
Je tu úvodný gól tohto stretnutia, do vedenia sa dostáva reprezentačný výber do 21 rokov Severného Macedónska! Náš dnešný súper založil rýchly brejk, súperov hráč DARKO CHURLINOV sa dostal až pred brankára Belka, jeho zakončenie sa ešte na bránkovej čiare snažil zastaviť jeden z našich obrancov, ale neúspešne – 1:0!

Severní Makedonie – Slovensko

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 25. Churlinov, 55. Radulovikj – 76. Iľko, 90. Krstevski (vla.)

Severní Makedonie: Denkovski – Antonovski, Mladenovski, Gjurkovski, Elezi, Fazlagikj, Churlinov, Ilievski, Aleksovski, Berisha, Grozdanovski

Slovensko: Belko – Suľa (64. Mihálek), Malý, Pišoja (46. Nemčík), Barbora (64. Vojtko) – Nebyla (64. Bernát), Múdry (64. Pokorný), Potoma (64. Gono) – Kmeť (64. Iľko), Gerebenits (64. Kadák), Goljan (80. Kaprálik)
Náhradníci: Ludha, Mihálek, Nemčík, Vojtko, Kováčik, Gono, Bernát, Kaprálik, Kadák, Iľko, Trusa, Pokorný