Menu

Fotbal

Evropská liga

CFR Kluž – AS Řím

0:2

konec (0:0)

26.11.2020, 21:00 • Stadionul Dr. Constantin Radulescu, Kluž • Skupina A • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 3.99 3.78 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Edin Džeko dostává možná trošku zbytečnou žlutou kartu, když se snažil jít do hlavičky a přitom loktem zasáhl Cristiana Maneu do obličeje. Obránce Kluže navíc po tomto faulu krvácí, jeho ret bude zdobit krvavý šrám.

72

Žlutou kartu vidí také Dan Petrescu, manažer Kluže, kterému už se nelíbí výroky sudího Haralda Lechnera. Ale nutno říct, že Rakušan dnes píská velice dobře.

71

Michaël Pereira při souboji o míč doslova obejmul kolem krku Jordana Veretouta a je mu písknut faul. Na to reaguje Mário Camora nespokojeným výrazem a také on vidí žlutou kartu.

66

Andrei Burcă dostává za protesty směrem k sudímu žlutou kartu.

53

Poprvé se žlutí také na straně hostí, když Amadou Diawara takticky zastavil Adriana Păuna.

43

Damjan Djoković se na pravé straně ohnal rukou po Bruno Peresovi, který mu udělal kličku a už by postupoval do otevřené obrany soupeře. Srbský fotbalista s nizozemským občanstvím věděl, že protestovat je v tomto případě naprosto zbytečné.

37

Kluž začíná zápas slušně řezat, o tom není sporu. A naprosto nechápu, proč se trenér domácích Dan Petrescu zlobí. Lorenzo Pellegrini převzal míč na středu hřiště a namířil si to mezi Păuna a Djokoviće. Když už to vypadalo, že se přes rumunského záložníka a jmenovce tenisové legendy dostane, vystavil mu stopku právě Alexandru Paun, jenž ho podkopl. I zde je kartička na místě.

35

Po prvním faulu domácích dal sudí Římanům ještě výhodu. Vzápětí ale přišla naprosto učebnicová kosa Cătălina Itua, který zezadu trefil Juana Jesuse. A to více než bolestivě. Žlutá karta od Haralda Lechnera je naprosto na místě.

CFR Kluž – AS Řím

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 49. Debeljuh (Veretout) (vla.), 67. Veretout (pen.)

Karty:   35. Itu (KLZ), 37. Păun (KLZ), 43. Djoković (KLZ), 66. Burcă (KLZ), 71. Camora (KLZ) – 53. Diawara (ASR), 90+3. Džeko (ASR)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:11.

CFR Kluž: Bălgrădean – M. Sušić, Manea, Burcă, Camora (C) – Djoković, Itu (51. Chipciu) – Rondón, Păun (70. Carnat), Pereira – Debeljuh (70. Vojtuš).
Náhradníci: Sandomierski, Checiches – Ciobotariu, Latovlevici, Haiduc, Chipciu, Vojtuš, Joca, Carnat.

AS Řím: Pau López – Spinazzola (64. Mchitarjan), Cristante, Juan Jesus – Peres, Villar, Diawara (76. Milanese), Calafiori – Lorenzo Pellegrini (C) (46. Veretout), C. Pérez (84. Tripi) – B. Mayoral (64. Džeko).
Náhradníci: Berti, Mirante – Karsdorp, Džeko, Pedro, Veretout, Ciervo, Milanese, Tripi, Mchitarjan.

Rozhodčí: Harald Lechner – Andreas Heidenreich, Maximilian Kolbitsch (vš. Rakousko)