Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Trmal (SLO) – Železník (OPA)

3:7 (1:1)

konec

15.04.2020, 20:30 • Skupina A • David Suchý

Poslední duel dnešního dne je u konce, navíc byl z hlediska vstřelených branek vůbec nejvýživnější. První poločas sice nabídl pouze dvě branky, nicméně v tom druhém jsme viděli dalších osm tref. Z vítězství se nakonec raduje Lukáš Železník, který podal naprosto přesvědčivý výkon, díky kterému může slavit postup do vyřazovacích bojů, který nemine ani jeho dnešního soupeře. (20:48:32)

Událost právě skončila.

20:47

KONEC: Trmal (SLO) – Železník (OPA) 3:7

Ve druhém dějství se ještě děly věci. Lukáš Železník se nakonec prosadil ještě čtyřikrát, naopak jeho soupeř pouze jednou. Tento duel tak nabídl hned deset branek, přičemž osm z nich padlo ve druhém dějství.

20:40

Trmal (SLO) – Železník (OPA) 1:2

Po hodině hry je na tom lépe Lukáš Železník, který se celkem rychle dostal zpět do vedení, což i nadále trvá. Matouš Trmal se zatím směrem dopředu trápí, sám navíc využil několik hráčských změn.

20:36

Trmal (SLO) – Železník (OPA) 1:1

Do konce prvního poločasu se Matouš Trmal přeci jenom dočkal vyrovnávací branky, což vydrželo až do konce tohoto dějství. Oba hráči tak půjdou do druhého poločasu za nerozhodného stavu 1:1.

20:33

Trmal (SLO) – Železník (OPA) 0:1

Lukáš Železník se přeci jenom dostává do kýženého vedení, bylo tomu tak zhruba po dvaceti minutách hry. Juventus se tak dostává do vedení, nicméně Matouš Trmal má na případné vyrovnání ještě dostatek času.

20:32

Trmal (SLO) – Železník (OPA) 0:0

Patnáct minut tohoto zápasu je minulostí, zatím jsme se dočkali šancí na obou stranách. Nejprve ve vyložené šanci selhal Matouš Trmal, na opačné straně jsme sledovali pouze nastřelení boční sítě branky Barcelony.

20:30

Trmal (SLO) – Železník (OPA) 0:0

Máme tu poslední duel dnešního dne. Matouš Trmal se představí pod taktovkou Barcelony, naopak Lukáš Železník si vybral Piemonte, což znamená italský Juventus.

Událost právě začala.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A:
Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeji krásné středeční odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:30.

Trmal (SLO) – Železník (OPA)

3:7 (1:1)

konec

Zpět na online