Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Provod (SLA) – Železník (OPA)

1:3 (0:1)

konec

15.04.2020, 19:30 • Skupina A • David Suchý

Tento souboj nebyl nikterak atraktivní, první poločas přinesl jedinou branku. Lukáš Železník se střelecky prosadil také po změně stran, a sice díky chybné rozehrávce soupeře. Po této trefě jsme sledovali hodně nudnou pasáž, před koncem druhého poločasu jsme se přesto dočkali dvou zásahů. Do tříbrankového vedení se dostal Lukáš Železník, během nastaveného času se Provodovi povedlo snížit na konečných 1:3. (19:48:18)

Událost právě skončila.

19:47

KONEC: Provod (SLA) – Železník (OPA) 1:3

Druhý poločas rozhodně nebyl nikterak atraktivní, po druhé vstřelené brance se tempo zápasu doslova zastavilo. Ke konci zápasu se Lukáš Železník prosadil potřetí, během nastaveného času se Provodovi alespoň povedlo snížit stav.

19:41

Provod (SLA) – Železník (OPA) 0:2

Hodina hry je minulostí, tento duel se zatím lépe jeví pro Lukáše Železníka, který díky soupeřově chybě v rozehrávce udeřil podruhé. V tuto chvíli sledujeme celkem poklidnou pasáž, jenž navíc nabízí celkem dost nepřesností.

19:37

Provod (SLA) – Železník (OPA) 0:1

Do konce prvního poločasu jsme žádnou další branku už neviděli. Lukáš Železník má i nadále více ze hry, jenomže se celkem často dostává do ofsajdových pozic. Lukáš Provod na první vyloženou šancí i nadále čeká.

19:32

Provod (SLA) – Železník (OPA) 0:1

Nápor italského Piemonte nakonec slaví kýžený úspěch, Lukáš Železník se tak dostává do kýženého vedení. Lukáš Provod tak bude muset zabrat, sám se ještě ani nedostal na dostřel branky soupeře.

19:31

Provod (SLA) – Železník (OPA) 0:0

Hned v úvodu tohoto zápasu sledujeme drtivý nápor Lukáše Železníka, který se dostal do několika slušných šancí. Jedna z nich dokonce skončila v síti, jenomže se jednalo o ofsajdové postavení.

19:30

Provod (SLA) – Železník (OPA) 0:0

Souboj mezi Lukášem Provodem a Lukášem Železníkem by mohl být hodně zajímavý. Prvně jmenovaný pochopitelně zvolil pražskou Slavii, naopak opavský Železník si vybral italský Juventus.

Událost právě začala.
Oba dnešní soupeři nasbírali shodný počet bodů, tedy jeden. Lepší skóre ovšem má na svém kontě Lukáš Provod, který se tak nachází na druhé pozici. Právě tento vzájemný duel by tak trochu mohl napovědět o případném postupujícím do vyřazovacích bojů.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A:
Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeji krásné středeční odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

Provod (SLA) – Železník (OPA)

1:3 (0:1)

konec

Zpět na online