Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI)

2:3 (1:1)

konec

15.04.2020, 19:00 • Skupina C • David Suchý

Tento duel byl hodně napínavý, navíc jsme se dočkali hned několika obratů. Jako první se do vedení dostal Dominik Kříž, jenomže celkem rychle se Janu Kopicovi povedlo zvrátit výsledek. Druhý poločas byl ovšem v režii Dominika Kříže, který v krátkém časovém sledu přidal další dva přesné zásahy, díky čemuž otočil výsledek, což znamená tři body do tabulky. (19:17:51)

Událost právě skončila.

19:17

KONEC: Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 2:3

Do konce tohoto zápasu jsme se žádné další branky nedočkali, což znamená, že se z vítězství může radovat Dominik Kříž, kterému se povedlo tento zápas zvrátit ve svůj vlastní prospěch.

19:15

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 2:3

Tak pozor! Dominik Kříž nejprve dokázal srovnat krok, načež jsme před malým momentem viděli obrovskou šanci na opačné straně, kterou Jan Kopic nevyužil. Z rychlého protiútoku se navíc potřetí v duelu prosadil Dominik Kříž, který momentálně vede.

19:10

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 2:1

Krátce po změně stran se Jan Kopic poprvé v tomto duelu dostává do vedení, a sice díky riskantní rozehrávky soupeře, která se vůbec nepovedla. Plzeň zvrátila výsledek ve svůj prospěch, do konce však zbývá ještě hodně času.

19:07

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 1:1

V nastaveném čase prvního poločasu se Plzni skutečně povedlo srovnat krok, což může znamenat psychickou výhodu do druhého dějství. Oba celky si tak vymění strany, bude se pokračovat za nerozhodného výsledku.

19:05

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 0:1

Ani po třiceti minutách hry jsme se druhé branky nedočkali, Jan Kopic neustále naráží na pozornou obranu soupeře. Dominik Kříž stále vede o jednu branku, navíc se pokouší útočit prostřednictvím rychlých protiútoků.

19:01

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 0:1

Po necelých deseti minutách hry tu máme první branku, celkem překvapivě se do vedení dostal Dominik Kříž, před kterým číhala prázdná branka. Jan Kopic se záhy dostal do další šance, jenomže nestačil ani vystřelit.

19:00

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI) 0:0

Právě nám začal třetí dnešní duel, proti sobě se představí plzeňský Jan Kopic a příbramský Dominik Kříž. Prvně jmenovaný bude hrát za Viktorii Plzeň, naopak druhý z hráčů zvolil německý Dortmund.

Událost právě začala.
Zajímavý souboj bude k vidění v duelu mezi Janem Kopicem a Dominikem Křížem. Prvně jmenovaný hráč doposud nasbíral tři body, za což si vysloužil postavení na druhé pozici. Dominik Kříž na své první body stále čeká, pakliže chce postoupit, bude je muset začít sbírat.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A:
Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásné úterní odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:00.

Kopic (PLZ) – Kříž (PRI)

2:3 (1:1)

konec

Zpět na online