Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ)

1:4 (1:2)

konec

15.04.2020, 20:00 • Skupina C • David Suchý

Pátý duel tohoto dne je minulostí, celkem překvapivě se lépe povedl Janu Kopicovi, který favorita zápasu porazil poměrem 4:1. Druhý poločas nám nakonec nabídl další dvě branky, o obě z nich se postaral plzeňský hráč, který si tak zajistil postup do vyřazovacích bojů. Ten ale nemine ani Víta Beneše, který navíc postupuje z první pozice. (20:17:31)

Událost právě skončila.

20:17

KONEC: Beneš (OLO) – Kopic (PLZ) 1:4

Jan Kopic se prosadil ještě jednou, navíc měl celé utkání pod kontrolou. Plzeňský hráč se tak může radovat z vítězství poměrem 4:1, což mu zaručuje postup do vyřazovacích bojů.

20:10

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ) 1:3

Před koncem prvního poločasu přeci jenom přišlo snížení stavu, jenomže vstup do druhého poločasu vyšel lépe Janu Kopicovi, který se dostal zpět do dvoubrankového vedení. Do konce zápasu zbývá zhruba třicet minut.

20:06

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ) 0:2

Obrovská chyba v rozehrávce znamená druhou branku pro Jana Kopice, který skóroval těsně před koncem prvního poločasu. Vít Beneš se nenachází v dobrém rozpoložení, na případné vyrovnání však má hodně času.

20:04

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ) 0:1

Vít Beneš měl zhruba po třetině hry na kopačce vyrovnávací branku, jenomže tu neproměnil. Jan Kopic tak stále drží jednobrankový náskok, navíc před malým momentem sám podruhé udeřil.

20:02

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ) 0:1

Zhruba po deseti minutách hry jsme se dočkali první trefy, o tu se postaral plzeňský Jan Kopic, který se tak celkem rychle dostává do vedení. Nutno dodat, že Vít Beneš má jistý postup a klidně se může soustředit na vyřazovací boje.

20:00

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ) 0:0

Právě nám vypukl předposlední zápas dnešního dne. Proti sobě se představí olomoucký Vít Beneš a plzeňský Jan Kopic. Prvně jmenovaný si vybral Manchester United, ten se utká s plzeňskou Viktorií.

Událost právě začala.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A:
Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeji krásné středeční odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

Beneš (OLO) – Kopic (PLZ)

1:4 (1:2)

konec

Zpět na online