Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Beneš (OLO) – Kříž (PRI)

4:1 (3:0)

konec

15.04.2020, 18:00 • Skupina C • David Suchý

Dnešní duel nakonec přinesl hned pět branek, dle předpokladů se z vítězství může radovat olomoucký Vít Beneš, který se postaral o čtyři z nich. Vít Beneš velmi dobře zvládl hned první poločas, ve kterém svému soupeři nasázel tři branky. Dominik Kříž se po změně stran zmohl pouze na kosmetické snížení, v závěru zápasu si ale Vít Beneš vzal tříbrankové vedení zpět. (18:20:56)

Událost právě skončila.

18:18

KONEC: Beneš (OLO) – Kříž (PRI) 4:1

Do konce zápasu jsme se dočkali ještě jedné branky, o kterou se pro změnu postaral Vít Beneš, který tak zpečetil své vítězství na konečných 4:1. Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější, viděli jsme v něm hodně taktickou bitvu.

18:12

Beneš (OLO) – Kříž (PRI) 3:1

Dominik Kříž se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, navíc se mu skutečně povedlo snížit. V tuto chvíli je to už jen o dvě branky, navíc do konce zápasu zbývá zhruba třicet minut. Je zaděláno na zápletku?

18:10

Beneš (OLO) – Kříž (PRI) 3:0

Je za námi také první poločas, který nakonec přinesl ještě jednu branku. Nejprve se ve vyložené šanci zjevil Dominik Kříž, jenomže se kontaktní trefy nedočkal. Na druhé straně se Benešovi povedlo potřetí udeřit, o osudu tohoto zápasu je dost možná rozhodnuto už v prvním dějství.

18:07

Beneš (OLO) – Kříž (PRI) 2:0

Třicet minut je minulostí, Vít Beneš navíc přidal druhou branku, která mu určitě přinesla psychickou vzpruhu. Dominik Kříž zatím nic moc nepředvedl, i tak je před ním více než hodina zápasu.

18:05

Beneš (OLO) – Kříž (PRI) 1:0

Po necelých dvaceti minutách hry jsme se dočkali první branky, o kterou se prostřednictvím rohového kopu postaral Vít Beneš. "Jeho" Manchester United se tak dostal do vedení, Dominik Kříž má na případné vyrovnání ještě hodně času.

18:04

Beneš (OLO) – Kříž (PRI) 0:0

Je za námi úvodních patnáct minut, zatím jsme se žádné branky nedočkali. O něco aktivnějším dojmem se jeví favorit tohoto zápasu, tedy olomoucký Vít Beneš, který se zatím do žádné vyložené šance nedostal. To samé platí také o jeho soupeři.

Událost právě začala.
Tento duel nabídne souboj mezi prvním a posledním mužstvem tabulky. Na vedoucí pozici se vyhřívá jablonecký Vít Beneš, jenž ze dvou odehraných zápasů dokázal nasbírat plný počet bodů. Naopak příbramský Dominik Kříž na první body čeká, povede se mu je nasbírat v tomto duelu?
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A:
Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeji krásné středeční odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

Beneš (OLO) – Kříž (PRI)

4:1 (3:0)

konec

Zpět na online