Menu

Další

FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge

Trmal (SLO) – Provod (SLA)

6:0 (1:0)

konec

15.04.2020, 18:30 • Skupina A • David Suchý

Tento duel nám nabídl naprosto jednostrannou záležitost, a sice v podání Matouše Trmala, který svého soupeře zasypal hned šesti trefami. Lukáš Provod sice v prvním dějství inkasoval pouze jednou, nicméně v tom druhém hned pětkrát. Matouš Trmal tak naplnil roli favorita zápasu, navíc si do tabulky připisuje další tři body. (18:46:20)

Událost právě skončila.

18:45

KONEC: Trmal (SLO) – Provod (SLA) 6:0

Koncovka druhého poločasu nám přinesla ještě jednu branku, i tentokráte se o ní postaral Matouš Trmal, který si tak připisuje velice pohodové tři body do tabulky. Lukáš Provod se v tomto duelu nezmohl ani na jedinou branku.

18:42

Trmal (SLO) – Provod (SLA) 5:0

Tady se schyluje k pořádnému debaklu, Matouš Trmal v krátkém časovém sledu přidal další tři trefy, momentálně má hned pětibrankové vedení. Lukáš Provod je navíc směrem dopředu naprosto bezradný, zcela jistě by ocenil konečný hvizd sudího.

18:38

Trmal (SLO) – Provod (SLA) 2:0

Krátce po startu druhého poločasu tu máme druhou branku, navíc z naprosto podobné akce, jako tomu bylo při první trefě Matouše Trmala. Ten se tak dostává do dvoubrankového vedení, do konce však zbývá hodně času.

18:36

Trmal (SLO) – Provod (SLA) 1:0

Koncovka prvního poločasu žádnou další branku už nepřinesla, což jednoznačně vyhovuje Trmalovi. Ten ke konci poločasu trochu polevil na aktivitě, navíc se sám horko, těžko dostává do vyložených šancí. Druhý poločas by tak mohl být zajímavý.

18:35

Trmal (SLO) – Provod (SLA) 1:0

Třetina zápasu je za námi, Matouš Trmal se krátce po patnácti minutách dostal do vedení. Hráč Slovácka má i nadále více ze hry, Lukáš Provod se navíc až ve 33. minutě dostal k prvnímu střeleckému pokusu.

18:32

Trmal (SLO) – Provod (SLA) 0:0

Úvod tohoto zápasu má zatím jednoznačný průběh, jenomže na první branku stále čekáme. Matouš Trmal je častěji na míči, nicméně Lukáš Provod se snaží útočit skrze rychlé protiútoky, které zatím nejsou vůbec nebezpečné.

18:31

Trmal (SLO) – Provod (SLA) 0:0

Matouš Trmal si do tohoto zápasu zvolil španělskou Barcelonu, naopak Lukáš Provod si pochopitelně vybral sešívané barvy, budeme tak sledovat další duel mezi Barcelonou a Slavií Praha.

Událost právě začala.
Zatím suverénním způsobem se jeví Matouš Trmal, který na tomto turnaji reprezentuje Slovácko. Po dvou zápasech má na svém kontě šest bodů, za což mu přísluší první pozice tabulky. Na druhé pozici se nachází slavistický Lukáš Provod, kterému k této příčce stačil zisk jediného bodu.
Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

Skupina A:
Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeji krásné středeční odpoledne! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:30.

Trmal (SLO) – Provod (SLA)

6:0 (1:0)

konec

Zpět na online