Menu

Hokej

2. liga skupina Střed (ČR)

HC Kobra Praha – SC Marimex Kolín

0:5

konec (0:2, 0:2, 0:1)

22.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 39. kolo • Libor Kokoška

Tipsport: 2.25 4.5 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro dnešek z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:19:48)
Zápas je u konce. Kolín potvrdil roli favorita a zvítězil nad branickou Kobrou 5:0.

Lepší vstup do utkání měli kolínští kozli. Už po šesti sekundách hry dokázali Středočeši zužitkovat přesilovou hru, když nahození Davida Šafránka od modré propadlo až za záda Adama Wolfa. Na další gól si fanoušci Kolína museli počkat až do 18. minuty, když samostatný únik na branickou branku dokázal přetavit ve druhou vstřelenou branku Dominik Zumr.

Druhé dějství dnešního zápasu střelecky patřilo Janu Stehlíkovi, ten se nejdříve ve 26. minutě prosadil po sražené střele Jakuba Semiráda, kterou dokázal dorazit za záda přesouvajícího se branického gólmana. Druhé branky se kolínský asistent kapitána dočkal o necelých pět minut později, kdy svým zakončením ze středu vzdálenosti využil středočeskou přesilovku 5 na 3.

V závěrečné dvacetiminutovce se fanoušci dočkali už jen jedné branky, když na konci povedené středočeské akce stál David Šafránek. Tomu už bývalo jen dopravit puk za záda přesouvajícího se Adama Wolfa.

Konec zápasu.

59:38

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Novák – 2 min., podrážení).

59:00

Minuta do konce třetí třetiny.

58:56

Hosté opět vyhazují.

58:08

Jeden z hostujících obránců získal za vlastní brankou puk a ihned ho vyhodil až k brance Adama Wolfa.

57:43

Tomáš Šťastný to zkusil z hranice levého kruhu pro vhazování, svým zakončením švihem nakonec rozvlnil pouze vnější síť kolínské branky.

57:09

Vyloučení v týmu SC Kolín (Josef Malý – 2 min., hákování).

55:44

Razantní zakončení Dominika Valíka od modré z příklepu bylo nepřesné, puk tak nakonec skončil odražený od zadního mantinelu u jednoho z kolínských obránců.

54:48

Nepřesná branická kombinace končí zakázaným uvolněním.

53:59

Jan Hanzl nedokázal udržet puk v útočné třetině, Kolín se tak dopustil dalšího ofsajdu.

53:18

Velká šance pro Kolín! Jeden z hostujících hráčů svým zakončením od modré orazítkoval břevno branické branky, puk se nakonec od brankové konstrukce odrazil do ochranné sítě nad plexisklem.

52:55

Zakončení Davida Šafránka vyrazil Adam Wolf pouze před sebe, tam se naštěstí pro domácí fanoušky nedostal žádný z hostujících k dorážce.

51:12

Závar před brankou Kolína! Ani jedna ze tří střel ale neskončila za zády výborně chytajícího Martina Sejpala.

50:09

Kozlové právě vstřelili branku!
Nádherná hostující kombinace končí gólem! Petr Pýcha našel na levé straně Václava Jankovského, který se rozhodl z nadějné střelecké pozice ještě poslat puk na úplně volného DAVIDA ŠAFRÁNKA. Ten už jen z bezprostřední blízkosti pravé tyče dopravil puk za záda přesouvajícího se Adama Wolfa. Asistence: Václav Jankovský, Petr Pýcha.

48:53

I na druhé straně to jiskří! Luboš Kozák nakonec nedokázal po střele z pravé strany hřiště dorazit puk za záda branického gólmana Adama Wolfa.

48:38

Hosté v plném počtu.

47:51

Další velká šance Kobry, Kamil Bříška ale z bezprostřední blízkosti nedokázal propálit dobře postaveného středočeského gólmana Martina Sejpala.

47:10

Branická střela z hranice pravého kruhu pro vhazování branku Kolína neohrozila, zatím bezchybný Martin Sejpal si totiž připsal další povedený zákrok lapačkou.

46:58

Po nepovedeném zpracování Filipa Hlinky se hostujícím kozlům povedlo vyhodit puk až za branku branického gólmana Adama Wolfa.

46:38

Vyloučení v týmu SC Kolín (Petr Pýcha – 2 min., držení hole).

46:04

Obrovská šance pro Kobru! Lukáš Tondr se šikovně obtočil před kolínským brankářem, svým razantním zakončením ale nakonec těsně minul pravou tyč středočeské klece.

45:34

Nahození Bohumila Sladkého od modré schoval branický gólman Adam Wolf v lapačce.

45:02

Jakub Semirád zadovkou z pravé strany hřiště našel v prostoru mezikruží volného Michala Procházku, ten z nadějné střelecké pozice nakonec švihem usměrnil puk pouze doprostřed branky, kde už klečel připravený Adam Wolf.

44:32

Aleš Knesl se dostal do zakončení z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho razantní střela z příklepu nebyla přesná a skončila v ochranné síti nad plexisklem.

44:04

Nahození Dominika Šteinera od modré srazil jeden z kolínských obránců vlastním tělem do rohu kluziště.

43:25

Kolínský gólman Martin Sejpal musel zasahovat proti domácí střele z ostrého úhlu z levé strany, puk mířící ke vzdálenější tyči nakonec schoval v lapačce.

42:44

Dalekonosné nahození Lukáše Havelky nedělalo branickému gólmanovi Adamu Wolfovi žádné problémy, sparťanský odchovanec ještě stihl puk rozehrát směrem k jednomu ze svých spoluhráčů.

41:48

Kolín kombinuje před branickou brankou, zatím bez jediného zakončení.

40:58

Jan Stehlík se dostal do zakončení ze střední vzdálenosti, svým přízemním pokusem z první nakonec těsně minul levou tyč branické branky.

40:07

Na úvodním buly třetí třetiny byl úspěšnější domácí centr a nejproduktivnější hráč skupiny Střed Kamil Bříška, jako první se tak do útoku podívá Kobra.

40:01

Začala třetí třetina.
Čtyřicet minut hry je za námi, Kolín upevnil své vedení dalšími dvěma góly a rozhodl o tom, kdo dnes bude odjíždět ze stadionu se třemi body v kapse.

Druhé dějství dnešního zápasu střelecky patřilo Janu Stehlíkovi, ten se nejdříve ve 26. minutě prosadil po sražené střele Jakuba Semiráda, kterou dokázal dorazit za záda přesouvajícího se branického gólmana. Druhé branky se kolínský asistent kapitána dočkal o necelých pět minut později, kdy svým zakončením ze středu vzdálenosti využil středočeskou přesilovku 5 na 3.
Třetí třetina začne přibližně v 19:45.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:33

Michalu Bártovi ve finální fázi branického útoku sjel puk z čepele, střela pražského útočníka tak nebyla příliš přesná a razantní – branku Kolína tudíž neohrozila.

39:00

Minuta do konce druhé třetiny.

38:47

Kozlům se teď dvakrát po sobě povedlo vyhodit puk až za branickou branku.

38:17

Vyloučení v týmu SC Kolín (David Šafránek – 2 min., napadení).

37:46

Nepřesná hostující kombinace končí zakázaným uvolněním.

37:35

Další dvě domácí zakončení! Dominik Novák ani Tomáš Šťastný ale nakonec nedokázali překonat výborně chytajícího Středočecha Martina Sejpala.

36:54

Zakončení Denise Heldáka z pravé strany hřiště bylo nepřesné, puk nakonec proletěl těsně vedle pravé tyče kolínské branky.

36:25

Domácí v plném počtu.

35:28

Závar před domácí brankou, středočeský útočník Marek Březina ale nakonec nedokázal vydolovat puk z lapačky Adama Wolfa.

34:56

Kobra ve čtyřech.

34:45

Jeden z kolínských hráčů našel prudkou přihrávkou přes celou šířku branického kluziště na levé straně úplně volného Davida Šafránka, ten nakonec z první trefil pouze bližší tyč domácí branky. Tohle klidně mohlo skončit gólem!

34:25

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Novák – 2 min., vysoká hůl).

34:05

Hosté v plném počtu.

33:38

Jakub Semirád to zkusil z pokleku z hranice levého kruhu pro vhazování, škvíru mezi bližší tyčí a pražským brankářem Adamem Wolfem ale nenašel.

32:39

Bohumil Sladký se dostal do zakončení z příklepu od modré, trefil ale pouze střed branické branky, kde už klečel připravený Adam Wolf.

32:26

Zakončení Marka Němce z levé strany hřiště srazil branický gólman Adam Wolf ramenem do rohu kluziště.

32:05

Vyloučení v týmu SC Kolín (Jan Stehlík – 2 min., držení).

32:00

Nepřesná středočeská střela od modré z příklepu se od zadního mantinelu odrazila k jednomu z branických obránců, který bez váhání vyhodil puk až za branku Martina Sejpala.

31:44

Nahození Václava Jankovské z pravé strany schoval branický gólman Adam Wolf ve výstroji.

31:05

Kamil Bříška se teď na modré moc nepochopil se svými spoluhráči – ofsajd Kobry.

29:56

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Mrkvička – trest ve hře, nesportovní chování).

29:06

Kozlové právě vstřelili branku!
Demolice branické Kobry pokračuje! Kolín už vede o čtyři branky. Sražená přihrávka ze strany se odrazila přímo k JANU STEHLÍKOVI, který svým zakončením ze střední vzdálenosti uklidil puk k pravé tyči pražské branky. Asistence: David Šafránek, Petr Pýcha.

28:56

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Michal Bárta – 2 min., sekání).

28:50

Jakub Semirád se objevil v obrovské šanci, z bezprostřední blízkosti pražské branky ale nakonec nedokázal přesouvajícího se Adama Wolfa prostřelit.

28:00

Zakončení Petra Pýchy ze střední vzdálenosti dokázal dobře chytající branický gólman Adam Wolf zneškodnit betonem, Kobře se pak navíc povedlo puk vyhodit až za kolínskou branku.

27:53

Kobra ve čtyřech.

27:30

Janu Stehlíkovi přeskočil puk čepel a nakonec utekl i ven ze třetiny, Kobra tak bude mít trochu času na odpočinek.

27:23

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Karel Šefl – 2 min., krosček).

26:57

Střelu Václava Jankovského z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vyrazil branický gólman Adam Wolf ramenem mimo ohrožení vlastní branky.

25:53

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Mrkvička – 2 min., napadení).

25:40

Kozlové právě vstřelili branku!
A máme tu třetí branku dnešního zápasu! Razantní zakončení Jakuba Semiráda z příklepu z prostoru mezikruží vyrazil domácí gólman Adam Wolf pouze před sebe, kde se ke gólové dorážce dostal JAN STEHLÍK. Asistence: Jakub Semirád, Michal Procházka.

25:34

Hosté v plném počtu.

25:29

Braničtí hokejisté se nepřesnou kombinací vyhnali z útočné třetiny.

24:38

Přihrávku zpoza kolínské branky na najíždějícího Tomáše Šťastného srazil jeden z hostujících obránců ven z třetiny. Kolín si tak může aspoň na chvíli oddechnout.

23:46

Nahození Dominika Šteinera od modré švihem pod víko kolínské branky schoval zatím bezchybně chytající gólman Martin Sejpal ve výstroji.

23:34

Vyloučení v týmu SC Kolín (Jan Stehlík – 2 min., podrážení).

23:19

Kolínský gólman Martin Sejpal musel čelit branickému nahození z levé strany hřiště, puk ale nakonec dokázal schovat v lapačce.

22:09

Adam Wolf teď musel hokejkou vyrazit mimo ohrožení vlastní branky puk odražený od zadního mantinelu.

21:46

Oba týmy v plném počtu.

21:03

Dominik Novák šikovně proklouzl po pravé straně kluziště až před branku Kolína, svým zakončením ke vzdálenější levé tyči ale nakonec nedokázal Martina Sejpala obstřelit.

20:22

Kolín ihned po zisku kotouče vyhazuje až za branickou branku – zakázané uvolnění. Hra tak bude pokračovat vhazováním před brankou Martina Sejpala.

20:02

Na úvodním buly druhé třetiny byl úspěšnější branický centr Kamil Bříška.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 18:52.
První třetina je minulostí. Kobra zatím hraje s Kolíne vyrovnaný zápas, hosté přesto vedou nad svým pražským sokem 2:0.

Lepší vstup do utkání měli kolínští kozli. Už po šesti sekundách hry dokázali Středočeši zužitkovat přesilovou hru, když nahození Davida Šafránka od modré propadlo až za záda Adama Wolfa. Na další gól si fanoušci Kolína museli počkat až do 18. minuty, když samostatný únik na branickou branku dokázal přetavit ve druhou vstřelenou branku Dominik Zumr.

20:00

První třetina skončila.

19:46

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Mrkvička – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu SC Kolín (Michal Procházka – 2 min., hrubost).

19:18

Závar před hostující brankou, Kamil Bříška svým zakončením z prostoru mezikruží k pravé tyči ale nakonec nedokázal gólmana Martina Sejpala překonat.

19:00

Minuta do konce první třetiny.

17:59

Kozlové právě vstřelili branku!
Početný hostující kotel bouří podruhé! DOMINIK ZUMR se po šťastném odrazu puku od jednoho z branických obránců dostal do samostatného úniku na pražskou branku, který zakončením pod víko přetavil ve druhou kolínskou branku. Asistence: Marek Němec, Bohumil Sladký.

17:15

Domácí v plném počtu.

16:36

Kobře se teď povedlo dvakrát vyhodit puk až za branku kolínského gólmana Martina Sejpala.

15:48

Kolín v plném počtu, Kobra ve čtyřech.

15:34

Zakončení Václava Jankovského od modré z příklepu bylo nepřesné, puk nakonec proletěl vysoko nad břevnem branické branky.

15:15

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dominik Novák – 2 min., podrážení).

14:52

Marek Březina už vstává na vlastní nohy a za pomoci spoluhráčů odchází střídat, nad jeho pokračováním v dnešním zápase přesto visí otazník.

14:52

Jeden z kolínských hráčů zůstal po tvrdém souboji za branickou hru ležet na zemi, hra tak musí být aspoň na chvíli přerušena.

14:01

Milan Davídek našel dobrou přihrávku v prostoru mezikruží volného Michala Bártu, ten se pokusil procpat puk mezi tělem a lapačkou kolínského gólmana. Martin Sejpal si ale tenhle prostor výborně pokryl a puk schoval ve výstroji.

13:48

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Mrkvička – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu SC Kolín (Marek Němec – 2 min., sekání).

13:48

Zakončení Radka Jelínka od modré z příklepu schoval branický gólman Adam Wolf v lapačce.

12:12

Filip Hinka teď měl po přihrávce ze strany na holi vyrovnání, puk mu nakonec ale přeskočil čepel a branický střelec tak z nadějné střelecké pozice ani nezakončil.

11:48

Přihrávka Petra Pýchy na střed hřiště byla nepřesná, puk nakonec skončil až za branickou brankou – zakázané uvolnění.

11:19

Pro přihrávku Jana Stehlíka ze středu hřiště k levé tyči si teď odvážně vyskočil Adam Wolf, který svým pohotovým zákrokem zastavil nadějně vypadající útok Kolína. Po odpískání se před domácí brankou ještě strhla menší potyčka, rozhodčí vše ale stihl vyřešit včas a navíc bez trestů.

10:22

Přihrávka Dominika Šteinera za hostující obranu byla nepřesná, puk nakonec skončil na holi jednoho z obránců v modrém dresu.

09:43

Adam Wolf musel zasahovat proti kolínskému zakončení ze střední vzdálenosti, puk letící k pravé tyčce nakonec schoval v lapačce.

09:21

Přihrávka Jana Stehlíka z pravého rohu kluziště před branickou branku byla nepřesná, domácím hokejistům se tak poměrně jednoduše povedlo zastavit rychlý kolínský brejk.

08:36

Šimon Antončík to zkusil chvilku po buly z osy hřiště, předním stojící obránce ještě stihl tečovat pokus branického kapitána vysoko nad břevno vlastní branky.

08:23

Aleš Knesl svým nahozením od modré trefil pouze nohu jednoho z kolínských obránců, Kobra ale ve svém náporu na hostující branku bude pokračovat.

07:42

Matěj Hasil si nevšiml spoluhráče ve třetině a dopustil se ofsajdu. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve středu hřiště.

05:52

Velký závar před hostující brankou! Milan Davídek se nejdříve pokusil uklidit puk za záda Martina Sejpala zpoza kolínské klece, puk nakonec hostující gólman vyrazil pouze k Tomáši Šťastnému, ani ten z nadějné střelecké pozice z prostoru mezikruží nedokázal výborně chytajícího brankáře prostřelit.

05:10

Přihrávku Dominika Nováka srazil jeden z kolínských obránců do ochranné sítě nad hostující brankou, hra bude pokračovat vhazováním ve středním pásmu.

04:59

Na druhé straně teď musel zasahovat Adam Wolf, zakončení ze střední vzdálenosti ale za svá záda nepustil.

04:33

Tomáš Šťastný se po přihrávce z rohu kluziště dostal do zakončení bekhendem z bezprostřední blízkosti kolínské branky, škvíru mezi bližší tyčí a gólmanem ale najít nedokázal.

03:57

Nahození Tomáše Mrkvičky ze vzduchu sklepl směrem k brance Tomáš Šťastný, z těžké střelecké pozice ale nakonec trefil pouze přesouvajícího se brankáře Martina Sejpala.

03:40

Ani tentokrát braničtí hokejisté nedokázali přesně založit útok, puk opět skončil za brankou hostujícího gólmana Martina Sejpala – další zakázané uvolnění.

03:16

Zakázané uvolnění Kobry.

02:15

Kozlové právě vstřelili branku!
Pouhých šest sekund po branickém faulu dokázali kozli zužitkovat přesilovou hru! Nahození DAVIDA ŠAFRÁNKA od modré propadlo až za záda přesouvajícího se pražského gólmana Adama Wolfa. Asistence: Josef Malý, Petr Pýcha.

02:09

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Lukáš Popela – 2 min., podrážení).

01:54

Nepřesná hostující kombinace končí zakázaným uvolněním.

01:31

Dvě velké šance pro Michala Bártu! Poprvé se dostal do zakončení z hranice pravého kruhu pro vhazování, podruhé nebezpečně tečoval nahození od modré. Zatím bezchybně chytající gólman Martin Sejpal dokázal obě zakončení branického střelce zneškodnit.

01:02

Braničtí hokejisté si teď na modré moc nerozuměli a dopustili se ofsajdu.

00:43

Závar před hostující brankou, Lukáš Tondr nakonec z bezprostřední blízkosti těsně minul levou tyč kolínské klece.

00:04

Na úvodním buly dnešního zápasu byl úspěšnější centr hostujících kozlů.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči za bouřlivého potlesku fanoušků přicházejí na kluziště, domácí Kobra nastoupí v tradičních žlutých dresech, hosté z Kolína přijeli v modré.
Úvodní sestavy:

HC Kobra Praha: Wolf (Sochůrek) – Šteiner, Valík, Knesl, Pelant, Popela, Mrkvička, Šefl – Šťastný (A), Hlinka, Davídek, Heldák, Tondr, Bříška (A), Novák, Bárta, Smejkal, Antončík (C)

SC Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Sladký, Jelínek, Hanzl, Pýcha, Březina, Barták, Havelka – R. Martínek, Semirád, Jankovský, Hasil, Procházka, Kysela, Kozák, Malý (C), Zumr, Stehlík (A), Němec, Šafránek

Rozhodčí: Horáček – Ovsík, Maňák.
Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z branického zimního stadionu, kde za půlhodinu vypukne duel mezi domácí Kobrou a kolínskými kozly. Přejeme příjemnou zábavu.
PREVIEW ZÁPASU

Základní část druhé ligy se pomalu blíží do svého konce. Branická Kobra zažila nepovedený závěr sezóny při kterém ztratila kontakt se špičkou tabulky, Kolín je po 39 odehraných zápasech naopak ve skupině Střed první a s největší pravděpodobností se udrží na příčkách zajišťující přímý postup do semifinále.

Poslední vzájemné utkání dopadlo lépe pro Středočechy, svěřenci Miloslava Šeby šli sice třikrát do vedení, hráčům z města na Labi se ale nakonec povedlo v poslední desetiminutovce vývoj utkání otočit a vyhrát 4:3.
Krásný podvečer všem hokejovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání 2. ligy mezi HC Kobra Praha a SC Kolín. Zápas začíná v 18:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

HC Kobra Praha – SC Marimex Kolín

0:5

konec (0:2, 0:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Šafránek (Malý, Pýcha), 18. Zumr (Němec, Sladký), 26. Stehlík (Semirád, Procházka), 30. Stehlík (Šafránek, Pýcha), 51. Šafránek (Jankovský, Pýcha)

HC Kobra Praha: Wolf (Sochůrek) – Šteiner, Valík, Knesl, Pelant, Popela, Mrkvička, Šefl – Šťastný (A), Hlinka, Davídek, Heldák, Tondr, Bříška (A), Novák, Bárta, Smejkal, Antončík (C)

SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Sladký, Jelínek, Hanzl, Pýcha, Březina, Barták, Havelka – R. Martínek, Semirád, Jankovský, Hasil, Procházka, Kysela, Kozák, Malý (C), Zumr, Stehlík (A), Němec, Šafránek

Rozhodčí: Horáček – Ovsík, Maňák

Průběh zápasu
1. třetina
02:09 KOB 2 Popela, podrážení
02:15 KOL 0:1 Šafránek (Malý, Pýcha)
13:48 KOB 2 Mrkvička, sekání
KOL 2 Němec, sekání
15:15 KOB 2 Novák, podrážení
17:59 KOL 0:2 Zumr (Němec, Sladký)
19:46 KOB 2 Mrkvička, hrubost
KOL 2 Procházka, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
23:34 KOL 2 Stehlík, podrážení
25:40 KOL 0:3 Stehlík (Semirád, Procházka)
25:53 KOB 2 Mrkvička, napadení
27:23 KOB 2 Šefl, krosček
28:56 KOB 2 Bárta, sekání
29:06 KOL 0:4 Stehlík (Šafránek, Pýcha)
29:56 KOB TH Mrkvička, nesportovní chování
32:05 KOL 2 Stehlík, držení
34:25 KOB 2 Novák, vysoká hůl
38:17 KOL 2 Šafránek, napadení
Po 2. třetině
3. třetina
46:38 KOL 2 Pýcha, držení hole
50:09 KOL 0:5 Šafránek (Jankovský, Pýcha)
57:09 KOL 2 Malý, hákování
59:38 KOB 2 Novák, podrážení
Konec