Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

HC Bobři Valašské Meziříčí – HK Nový Jičín

3:2

konec (0:1, 1:0, 2:1)

15.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 40. kolo • Daniel Gargulák

Tipsport: 1.45 5.2 4.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (19:09:13)
Poslední třetina byla ještě plná dramatu, Bobři v něm ale nakonec urvali vítězství na svou stranu a zároveň si tak definitivně pojistili účast ve vyřazovacích bojích. Novému Jičínu se naopak poslední kapky naděje na účast v play-off dnešní prohrou pravděpodobně rozplynuly.

Konec zápasu.

59:52

Osm sekund před koncem vidí Bobří hráz ještě zakázané uvolnění domácích.

59:29

Valaši dostávají puk alespoň do středního pásma.

59:01

Nový Jičín znovu bez brankáře s šesti hráči v poli!

58:48

Trenér Doboš využívá přerušení hry ze strany brankáře Šimonů na oddechový čas.

58:03

Nový Jičín právě vstřelil branku!
Risk bez brankáře se hostům vyplácí! MIROSLAV KUBA byl před brankovištěm nejdůslednější a bleskově dorazil vyražený kotouč Slovákem za brankovou čáru. Asistence: Filip Palička a Jakub Hruška.

57:49

Nový Jičín hraje s šesti hráči v poli!

57:23

Valaši hned po vhazování ve svém pásmu vyhazují a střídají kompletní pětici.

56:39

Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Žák – 2 min., nedovolené bránění).

55:38

Hostům už utíká čas velice rychle. Bobři navíc velmi dobře zavírají vlastní modrou čáru a nepouštějí Ďábly do svého pásma.

54:28

Nový Jičín se ještě rozhodně nevzdává a vrhá všechny síly do útoku. Brankář Slovák stojí ale proti pokusům soupeře připraven na svém místě a drží svůj tým nad vodou.

53:16

Nový Jičín hraje v plném počtu.

52:56

Weintrittovo nahození schoval Šimonů i přes stín těl před sebou ve své lapačce a přerušil tak hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

52:16

Valašské Meziříčí hraje v plném počtu.

51:50

Nepřesná rozehrávka domácích končí na zakázaném uvolnění.

50:47

Seidlerovu sólu alá McDavid chybělo jen pomyslná třešnička na dortu v podobě vstřeleného gólu! Útočník domácích s lehkostí přešel přes dva hráče a nabízel gól do prázdné klece svému spoluhráči, ten na černou gumu ale nedošáhl.

49:55

Vávra s Vaňkem se vydali na útočný výlet, který skončil zákrokem Šimonů za pět minut dvanáct. Před brankářem hostí se navíc znovu přiostřuje.

48:16

Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Kočica – 2+2 min, krosček).
Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Rufer – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).

47:20

Nový Jičín hraje v plném počtu.

46:19

Velmi pohledná kombinace domácích na jeden dotek nakonec vyústila střelou Andrise z prostoru pro vhazování. Brankář Šimonů se ale proti ní stačil přemístit a schovat ve své výstroji.

45:20

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Lehečka – 2 min., podrážení).

44:22

Domácím ještě více narostla po dvou rychlých brankách křídla a je jich plný led. Naposledy zavezl puk do útočného pásma Vávra a s jeho útočnou formací hledá cestu za další brankou svého týmu.

43:16

Trenér hostujícího týmu reaguje na špatný vstup svého týmu do závěrečné periody oddechovým časem.

43:16

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
Bobři bleskově přidávají další zásah do černého. MICHAL ŽÁK se dostal k odraženému kotouči po střele Pořízka a pohotově jej dorazil za brankovou čáru. Asistence: Radek Pořízek.

42:36

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
První útočná formace Valachů dlouho kombinovala v útočném pásmu, načež se černá guma i se štěstím dostala k TOMÁŠI VÁVROVI do předbrankového prostoru, odkud útočník Bobrů nedal dělovou ranou k tyči brankáři hostí šanci zasáhnout. Asistence: Rostislav Vaněk a Jiří Weintritt.

41:08

Bobři velmi rychle obrali svého soupeře o kotouč a také zahrozili směrem do útoku, brankář Šimonů byl ale pozorný a střelu Vávry schoval ve svém náručí.

40:46

Nový Jičín pozdržel rozehrávku za svou brankou a velmi pasivně přešel do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 18:31.
Valašskému Meziříčí se podařili v prostřední periodě, respektive v jejím samotném závěru vyrovnat stav duelu. Petr Seidler si převzal černou gumu od Žáka a po vybruslení k modré čáry jeho svižný pokus zaplaval až za brankovou čáru. Vzhledem k závěrečné periodě je tak osud utkání otevřený, pokud by měl však pokračovat v nastaveném obrazu hry, kdy měli více ze hry jednoznačně domácí hráči, měli by se na jeho konci radovat ze tří bodů právě domácí fanoušci.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Domácí se ještě v závěru třetiny z hole Vávry dostali do slibné brankové příležitosti, útočník domácích ale pálil mimo.

39:16

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
Už to vypadalo, že Bobři svou akci překombinovali, střela švihem od modré čáry z hole PETRA SEIDLERA ale nakonec zaplavala přes několik hráčů až za záda brankáře soupeře. Asistence: Michal Žák.

38:37

Oba týmy hrají v plném počtu.

37:28

Běhalova dělovka z prostoru mezikruží zamířila přesně doprostřed branky, kde stál připravený Šimonů a štiplavý puk schoval ve své výstroji.

36:37

Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Kočica – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Pecha – 2 min., hrubost).

36:09

Valašské Meziříčí hraje v plném počtu.

35:35

I v druhé minutě oslabení se domácí dostali rychle před brankáře Šimonů, po jeho zákroku ale kontrovali hosté z hole Štefky, který tváří v tvář Slovákovi v samostatném úniku neuspěl.

34:27

Bobři i v oslabení dokázali ujet do přečíslení dva na jednoho, i dělovku Vávry ale dokázal Šimonů zastavit v cestě do své branky.

34:09

Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Baroš – 2 min., podrážení).

33:22

Nový Jičín hraje v plném počtu.

32:15

Dělovka Ďurkáče od modré se jen tak tak neodrazila na hůl připraveného Kočicy v předbrankovém prostoru, který by dorážel od úplně prázdné klece. Hosté naopak vyhazují puk přes všechny čáry.

31:22

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Králík – 2 min., hákování).

30:35

Valašské Meziříčí je ve druhé třetině jednoznačně aktivnějším celkem, nedaří se mu však dopracovat se do gólové příležitosti, ze které by se jim podařilo alespoň vyrovnat stav utkání.

29:47

Valaši se hned nadvakrát natlačili do brankoviště soupeře, puk se jim ale za brankovou čáru dostat nepodařilo. Vaněk byl nakonec v předbrankovém prostoru zpracován hned dvojicí hráčů soupeře a rozhodčí přerušil hru.

28:39

Pomezní sudí způsobil na Bobří hrázi vlnu nevole nejen domácích fanoušků poté, co odpískal domácím příliš mnoho hráčů na ledě. Po poradě se svým kolegou nicméně došel k závěru, že pochybil a své rozhodnutí tak odvolal.

28:03

Šimonů raději schoval nahozený puk do své lapačky a přerušil hru po několika hektických momentech před jeho brankovištěm.

27:13

Nový Jičín hraje v plném počtu.

26:46

Po vyhození hostí se Valaši znovu dostali velmi rychle před brankáře Šimonů, znovu jim ale schází jakákoliv střelba, která by nadělala maskovanému muži hostujícího týmu problémy.

25:53

Letka Bobrům zatlačila Ďábly v jejich pásmu, těm se ale daří držet kotouč na mantinelu za svou brankou a vteřiny z přesilové hry Bobrů tak ubíhají velmi rychle.

25:13

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (F. Palička – 2 min., držení).

25:07

Valašské Meziříčí hraje v plném počtu.

24:44

Posunutá branka brankáře Slováka donutila rozhodčí přerušit hru, po její nápravě se bude vhazovat po levici Slováka.

24:18

Novému Jičínu vázne kombinace v útočném pásmu a hosté se nakonec dokonce sami vyhnali z útočného pásma.

23:30

Valaši poprvé v oslabení vyhazují kotouč přes všechny čáry a spoří tak cenné vteřinky.

23:07

Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Seidler – 2 min., držení).

22:29

Kuchařík nadělal Šimonů pár vrásek na čele poté, co jej málem obral o kotouč při jeho rozehrávce, brankář hostí si ale na poslední chvíli poradil a poslal puk za svou branku.

21:42

Slovák zavezl puk do útočného pásma a vyčkal v něm na své spoluhráče, ani s nimi se ale nedostal ke střele na branku.

20:27

První útočná formace Valachů se dostala hned na začátku prostřední části do slibné příležitosti v přečíslení tři na dva, Vaněk ale nestačil dostat na rychlý kotouč Seidlera těsně před brankou.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 17:42.
V první periodě se ujali vedení hosté z Nového Jičína bleskově hned v první minutě utkání z hole Lukáše Finsterleho, který využil zmatku domácí obrany. V dalším průběhu první třetiny byli o něco aktivnější svěřenci trenéra Doboše, ale nepodařilo se jim ohrozit brankáře Šimonů natolik, aby dostali černou gumu za jeho záda.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Brankář Slovák ještě pár sekund před koncem přikryl kotouč ve své lapačce.

18:48

Daněk jen posunul kotouč do útočného pásma, kde se o něj vydal bojovat Kuchařík. Proti hostujícímu obránci byl úspěšný a dostal se také do velké šance, brankář Šimonů ale na poslední chvíli dokázal jeho pokus zastavit.

18:10

Nový Jičín hraje v plném počtu.

16:49

Weintrittův pokus z prostoru pro vhazování skončil zblokován v horní síti. Vhazovat se tak bude před brankářem Šimonů.

16:10

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Macuh – 2 min., podrážení).

15:20

Nový Jičín se pokusil o bleskovou rozehrávku zpoza vlastní brány, razance vložené do puku byla ale příliš velké, a tak černá guma skončila až na zakázaném uvolnění.

14:36

Bobrům se opět podařilo usadit v útočném pásmu, znovu se ale nedostali k výraznějšímu střeleckému pokusu. Ďáblové puk vyvážejí ze svého pásma.

13:22

Po konci svého oslabení se na pár chvil usadili v útočném pásmu také hosté, ani z jejich tlaku ale nevyplynulo nic nebezpečného pro brankáře Slováka.

12:07

Nový Jičín hraje v plném počtu.

11:37

Novojičínští se osvobozují a stíhají podruhé v oslabení vystřídat kompletní obrannou čtveřici.

10:56

Žákovu pumelici od modré zastavila hokejka soupeřova obránce, puk se ale ale ještě stačil zatoulat na hokejku Vávry, i jeho dorážka byla ale nakonec zblokována.

10:07

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Finsterle – 2 min., nedovolené bránění).

09:44

Bobři v posledním momentech utkání převzali iniciativu zápasu a drtí soupeře v jeho pásmu. Domácím však schází střelba na branku.

09:05

Seidler si našel u mantinelu odražený kotouč a ihned jej vypálil směrem na Šimonů. Brankář hostí ale jeho střelu od samého počátku viděl, a tak neměl problém s jejím zachycením.

08:38

Valaši po ubráněném oslabení uklidňují hru za svou brankou a vyčkávají na dostřídání všech spoluhráčů.

08:04

Valašské Meziříčí hraje v plném počtu.

06:56

Ďáblové se až po téměř minutě přesilové hry usadili v útočném pásmu a vymýšlejí, jak dostat černou gumu za záda Slováka podruhé v zápase.

06:04

Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Weintritt – 2 min., nedovolené bránění).

05:03

Vaňkovo střílené nahození nadělalo brankáři soupeře nemalé potíže, domácímu týmu ale chyběl na druhé straně brankoviště jakýkoliv hráč, který by byl schopen skákající puk dorazit do odkryté klece.

04:19

Valaši na pár chvil zavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu, ke střeleckému pokusu se ale dopracovat nedokázali.

03:07

Kotouč po nahození Běhala získali do své moci hráči hostujícího výběru a ihned s ním zamířili do útočné třetiny.

02:33

Tentokrát útočnou snahu domácích zastavil čárový sudí, jehož bystré oko nachytalo jednoho z útočníků Bobrů v ofsajdovém postavení.

01:55

Nový Jičín pokračuje v rychlém napadání a Valachům to způsobuje nemalé potíže. Svěřencům trenéra Doboše se nedaří dostat ani přes vlastní modrou čáru.

01:09

Kuchařík se na druhé straně pokusil o rychlou odpověď, jeho střela zápěstím ale mířila mimo tři tyče.

00:25

Nový Jičín právě vstřelil branku!
Zaváhání v rozehrávce Bobrů přináší úvodní gól po několika málo vteřinách utkání! LUKÁŠ FINSTERLE se zmocnil kotouče v předbrankovém prostoru a po otočce zamířil přesně do teploměru brankáře Slováka. Asistence: Jakub Hruška a Jan Poruba.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Málek) – Weintritt, Baroš, Běhal, Holiš, Ďurkáč, Žák, Ondračka – Slovák, Seidler (A), Daněk (C), Andris, Vávra, Vaněk (A), Pořízek, Kuchařík, Kočica.

HK Nový Jičín: Šimonů (D. Palička) – Kožený, Holáň, Váňa, Hruška (A), Rufer, Tomeček, Tolokonnikov – Finsterle, Štefka, Irgl, Lehečka, Poruba, Hilšek, F. Palička (C), Macuh (A), Plitko, Kuba, Pecha, Králík.

Rozhodčí: Novák – Šimčík, Vengřín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Bobři Valašské Meziříčí – HK Nový Jičín

3:2

konec (0:1, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 40. Seidler (Žák), 43. Vávra (Vaněk, Weintritt), 44. Žák (Pořízek) – 1. Finsterle (Hruška, Poruba), 59. Kuba (F. Palička, Hruška)

HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Málek) – Weintritt, Baroš, Běhal, Holiš, Ďurkáč, Žák, Ondračka – Slovák, Seidler (A), Daněk (C), Andris, Vávra, Vaněk (A), Pořízek, Kuchařík, Kočica.

HK Nový Jičín: Šimonů (D. Palička) – Kožený, Holáň, Váňa, Hruška (A), Rufer, Tomeček, Tolokonnikov – Finsterle, Štefka, Irgl, Lehečka, Poruba, Hilšek, F. Palička (C), Macuh (A), Plitko, Kuba, Pecha, Králík.

Rozhodčí: Novák – Šimčík, Vengřín.

Průběh zápasu
1. třetina
00:25 NJI 0:1 Finsterle (Hruška, Poruba)
06:04 VAL 2 Weintritt, nedovolené bránění
10:07 NJI 2 Finsterle, nedovolené bránění
16:10 NJI 2 Macuh, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
23:07 VAL 2 Seidler, držení
25:13 NJI 2 F. Palička, držení
31:22 NJI 2 Králík, hákování
34:09 VAL 2 Baroš, podrážení
36:37 VAL 2 Kočica, sekání
NJI 2 Pecha, hrubost
39:16 VAL 1:1 Seidler (Žák)
Po 2. třetině
3. třetina
42:36 VAL 2:1 Vávra (Vaněk, Weintritt)
43:16 VAL 3:1 Žák (Pořízek)
45:20 NJI 2 Lehečka, podrážení
48:16 VAL 2+2 Kočica, krosček
NJI 5+20 OK Rufer, hrubost
56:39 VAL 2 Žák, nedovolené bránění
58:03 NJI 3:2 Kuba (F. Palička, Hruška)
Konec