Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – HK Soči

1:2

po prodl. (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)

21.01.2020, 18:30 • Arena Riga • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.35 3.82 2.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:55:38)
Československá stopa v utkání

Alexandr Salák (RIG) – 17 zákroků, 2 góly, 89,5%
Marek Ďaloga (RIG) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:48
Střely na branku: 36 – 19
Je konec! Druhý bonusový bod nakonec získává hostující Soči, které dnes bylo o něco lepším týmem. Hned v úvodu prodloužení dokázal po domácí chybě rozhodnout David Rundblad!

Konec zápasu.

60:44

60:44 David RUNDBLAD - 1:2

60:44

Soči právě vstřelilo branku!
Soči vítězí! Hostující celek o svém triumfu rozhoduje hned v úvodu prodloužení! S první střelou si brankář ještě dokázal poradit, ale osamocený DAVID RUNDBLAD bekhendem rozhodl! Asistence: Andrej Altybarmakjan.

60:30

Robert Rosén si sjel na přihrávku na levé křídlo, odkud zakončil forhendem, ale jeho pokus nemířil mezi tři tyče.

60:10

Soči uspělo na úvodním vhazování prodloužení a okamžitě se vydalo do útoku. Obrana domácí Rigy si ale pohotově dokázala poradit.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo! Ve třetí třetině totiž dokázal vyrovnat Alexandr Protapovič! O držiteli druhého bodu tak rozhodne prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:23

Salák si s přehledem poradil s dělovkou od modré čáry a bez problémů vyrazil kotouč mimo tři tyče. Odražený puk získali hokejisté soupeře.

58:35

Darzinš jen vyhodil puk do útočného pásma, kde nebyl nikdo v červeném dresu. Ani hostující Soči se už nyní nikam nežene.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:25

Po dalším souboji u hrazení vyskočil kotouč na střídačku hostujícího mužstva. Rozhodčí přerušil hru a nařídil vhazování ve středním pásmu.

56:40

Robert Rosén se zmocnil kotouče v rohu obranného pásma a bekhendem jej poslal do středního pásma. Nikdo v dresu Soči teď nemá dostatek sil na podporu útoku.

55:38

Kristaps Sotnieks chtěl bekhendem doklepnout kotouč za záda hostujícího brankáře, jenže jej trefil jen špičkou čepele a zakončení se mu vůbec nepovedlo.

55:05

Hosté znovu pouze nahodili kotouč do útočného pásma, kde nebyl nikdo v bílém dresu. Riga po vstřelení vyrovnávací branky naprosto dominuje.

54:21

Hostující brankář si musel dát pozor na střelu z levého kruhu. Mikelis Redlihs zkoušel zamířit k levé tyčce, ale gólman Soči se stačil přemístit.

54:02

Hosté v plném počtu.

53:35

Riga se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se nyní není schopen dostat do zakončení. Soči se brání naprosto bez problémů.

53:16

Protapovič dostal přihrávku na levý kruh, odkud ihned zakončil příklepem, jenže jeho pokus mířil jen do prostoru, kde byl připravený brankář.

52:29

Dmitrij Archipov se při vlastním oslabení prosmýkl do útočného pásma, jenže tam moc vteřinek k dobru nenasbíral a musí se rychle vracet zpátky.

52:02

Riga si zahraje další přesilovku. Roman Abrosimov dostává dvě minuty za držení.

51:45

Uvis Balinskis bekhendem poslal přihrávku za vlastní branku, kde poté byl jen Marek Ďaloga, který dokázal rozehrát dlouhou přihrávkou na útočnou modrou.

51:20

Soči se usadilo v útočném pásmu, jenže vyprodukovalo jen několik krátkých přihrávek a připravilo se o možnost k zakončení.

50:35

Salák si dal pozor na nahození od červené čáry a bez problémů vyrazil puk až k mantinelu. Český brankář ve službách Rigy dnes podává přesvědčivý výkon.

50:08

Denis Mosaljov se před brankou Rigy natahoval po odraženém kotouči, ale na poslední chvíli k němu přistoupil obránce, který jej připravil o možnost zakončit.

49:38

Vladislav Kaletnik střílel z pravé strany útočného pásma, ale Salák jeho pokus dobře viděl a bez větších problémů kotouč vyrazil mimo tři tyče.

49:05

Konstantin Klimontov zastavil nepovedenou rozehrávku soupeře, poslal prudkou pobídku na levou stranu, jenže tam kraloval aktivní Marek Ďaloga.

48:30

Riga uklidňuje rozehrávku ve středním pásmu. Lotyšský celek je po vstřelení vyrovnávací branky nabuzený a brousí si zuby na závěrečný tlak.

47:51

47:51 Alexandr PROTAPOVIČ - 1:1

47:51

Riga právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Domácí Riga se dočkala branky! Lotyšský celek zavřel soupeře před jeho klecí. K odraženému kotouči se před brankou probil ALEXANDR PROTAPOVIČ a doklepl jej do sítě! Asistence: Marek Ďaloga, Mikelis Redlihs.

47:10

Alexej Petrov poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, kam spěchal Nikita Vyglazov, jenže druhý jmenovaný se s kotoučem neprosmýkl do zakončení.

46:40

Domácí v plném počtu.

46:15

Vladislav Kaletnik vyjel od mantinelu do střelecké pozice, jenže Salák jeho slabou střelu dobře viděl a bez problémů vykopl kotouč mimo tři tyče.

45:35

Hráči Soči se nyní nepřesnou přihrávkou sami vyhnali z útočného pásma. Hokejisté ve vínových dresech stačili dorazit na střídačku.

45:10

Soči se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu si zatím netroufl na zakončení. Bránící kvarteto ve vínových dresech se skvěle pohybuje.

44:40

Soči si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Nerijus Ališauskas.

44:10

Hostující celek se nyní z tlaku domácí Rigy vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Nalimovem.

43:38

Marek Ďaloga nahodil puk bekhendem do útočného pásma, jenže nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Soči teď brání opravdu dobře a nedává soupeři prostor.

43:10

Alexej Petrov se za vlastní brankou dostal k odraženému kotouči, jenže jeho následná rozehrávka nebyla zrovna povedená a puk skončil u prvního soupeře.

42:35

Domácí v plném počtu.

42:10

Vjačeslav Leščenko dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka prosvištěla kolem vzdálenější tyčky domácí klece.

41:38

Jurij Alexandrov chtěl přihrát na levou stranu, jenže jeden z domácích hráčů jeho pobídku špičkou čepele vypíchl do středního pásma. Soči musí začít znovu.

41:10

Riga se zmocnila puku v obranném pásmu a bez problémů jej vyhodila do středního pásma. Domácí kvarteto mezitím stačilo vystřídat.

40:35

Soči si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Benjamin Marshall.

40:27

Hostující brankář Nalimov si dal pozor na zakončení od modré čáry a bez problémů ukryl kotouč do připravené lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

40:10

Soči uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Hostující celek bude chtít v závěrečné periodě udržet své těsné vedení a připsat si dva body.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:12.
Střely na branku: 23 – 9
Druhá třetina končí! Také po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Soči. Domácí Riga sice hrála ve druhé třetině čtyři přesilovky, jenže si v nich nedokázala vypracovat šance. Soči v závěru třetiny dokázalo vyrovnat obraz hry, ale další branku nepřidalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Domácí v plném počtu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:30

Dmitrij Lugin se zjevil sám před brankou domácí Rigy, snažil se zakončit do horní části branky, jenže brankář Alexandr Salák jeho pokus vytlačil ramenem.

38:10

Roberts Lipsbergs projel po pravém křídle do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, jenže jeho zakončení prolétlo kolem zadní tyčky.

37:20

Soči si zahraje přesilovku. Džerinš vyfasoval dvě minuty za držení hole.

37:08

Alexandr Salák vyjel za svou branku, kde zastavil nahození soupeře a následně našel jednoho ze svých spoluhráčů. Soči v posledních minutách otupilo tlak Rigy.

36:34

Nikita Setdikov projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde si kotouč přehodil na forhend, ale hostující brankář jeho pobídku ukryl do lapačky.

36:10

Robert Mamčics dohrál soupeře za brankou Soči, získal volný kotouč, jenže následná přihrávka na modrou čáru byla příliš dlouhá. Lotyšský celek musí vyklidit třetinu.

35:18

Hosté v plném počtu.

35:03

Vitalijs Pavlovs si najel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově střílel forhendem, jenže jeho pokus vůbec nemířil mezi tři tyče.

34:28

Nikita Vyglazov získal volný kotouč na pravé straně obranného pásma a jeho vyhození skončilo za brankou Alexandra Saláka. Soči se opět brání velmi dobře.

34:10

Lauris Darzinš dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, odkud střílel příklepem, jenže jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře.

33:18

Vyloučení v týmu HK Soči (Dmitrij Archipov – 2 min., vysoká hůl).

33:10

Jurij Alexandrov dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy a poslal přihrávku do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu Soči se k nahození nedostal.

32:26

Hosté v plném počtu.

32:04

Jurij Alexandrov se dostal k odraženému puku a bez váhání jej vyhodil až k Salákovi. Hokejisté Soči odjíždějí na střídačku, hostující kouč posílá na led čerstvé síly.

31:20

Až nyní se hosté dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry za branku Rigy. Domácí celek ale zatím prožívá svou nejlepší přesilovou hru.

31:00

Roberts Lipsbergs dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem skončilo na betonu připraveného brankáře!

30:26

Riga si zahraje další přesilovku. Střídačka Soči je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.

30:10

Nikita Vyglazov získal volný kotouč na pravé straně, projel do útočného pásma, jenže jeho nahození od pravého mantinelu skončilo u obránce.

29:45

Hosté v plném počtu.

29:15

Hosté dokonce vyvezli puk do útočného pásma, kde při vlastním oslabení nasbírali cenné vteřinky k dobru. Na domácí hráče se začíná snášet pískot.

28:48

Marek Ďaloga dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk pohotově nahodil před klec soupeře, jenže ani jeho pobídka nebyla zrovna nebezpečná.

28:15

Soči se dostalo k odraženému kotouči a bez váhání jej hosté poslali přes všechny čáry za branku domácí Rigy. Hokejisté v červeném se v početní převaze trápí.

27:45

Riga si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostává Alexandrov.

27:10

Domácí se dostali pod tlak, z kterého si pomohli pouze dlouhým vyhozením k brance soupeře. Nalimov následně okamžitě rozehrál.

26:40

Antons Trastašenkovs doslova zboural jednoho z útočního Soči za brankou domácího mužstva. Rozhodčí měl střetnutí přímo před očima a vyhodnotil jej jako čisté.

26:15

Vjačeslav Leščenko projel s pukem do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, ale jeho následná střela jen zaduněla o zadní mantinel.

25:40

Mohlo být vyrovnáno! Robert Mamčics se před brankou Soči dostal k odraženému kotouči, jenže jeho dorážka skončila na betonu roztaženého brankáře!

25:20

Soči se až nyní vymanilo z tlaku domácího celku a hosté vyvezli kotouč do středního pásma. Také ve druhé třetině sledujeme opravdu svižný hokej.

24:49

Hosté v plném počtu.

24:12

Kirill Slepec dostal přihrávku na pravý kruh, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení skončilo na betonu pozorného brankáře.

23:35

Alexej Petrov se zmocnil odraženého puku a pohotově jej vyhodil přes celé kluziště za Salákovu klec. Hokejisté Rigy musí rozjet novou přesilovkovou akci.

23:10

Darzinš dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, rychle si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení trefilo hostujícího brankáře do lapačky.

22:49

Riga si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Nikita Vyglazov.

22:35

Dmitrij Archipov si vzal odražený kotouč, projel s ním do útočného pásma, jenže jeho zakončení příklepem skončilo vedle branky domácí Rigy.

22:10

Konstantin Klimontov vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a vyhodil kotouč do středního pásma. Hráči Soči se nyní mohou vydat do útoku.

21:35

Hosté v plném počtu.

21:10

Marek Ďaloga střílel od modré čáry, jenže kotouč netrefil zrovna ideálně a poslal jej mimo tři tyče. Soči následně puk opět vyhodilo přes celé kluziště.

20:38

Lotyšský celek se zatím není schopen usadit v útočném pásmu. Hráči v bílém se skvěle pohybují a získávají odražené kotouče, které následně vyhazují.

20:10

Soči uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Hosté si vyměnili několik přihrávek v obranném pásmu a následně vyhodili kotouč za branku domácí Rigy.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:17.
Střely na branku: 9 – 6
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější hostující celek. Riga byla sice v první třetině střelecky aktivnější, jenže Soči si dokázalo vytvářet šance. Jednu z nich proměnil v desáté minutě Dmitrij Lugin! V závěru třetiny si ale Riga vypracovala početní převahu, kterou bude dohrávat ve druhé třetině. Do kabin se jde za stavu 0:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Riga si zahraje přesilovku. Sergej Šmeljov dostává dvě minuty za zdržování hry.

19:28

Konstantin Klimontov si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil zápěstím, jenže Salák se dokázal rychle přemístit a zakročil lapačkou!

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:38

Dmitrij Archipov se skvěle vrátil do obranného pásma a vypíchl bekhendem přihrávku na rozjetého Mikelise Redlihse. Domácí Riga ale stupňuje svůj tlak.

18:10

Konstantin Klimontov se v útočném pásmu dostal k odraženému puku a pohotově jej poslal na branku domácí Rigy. Za Saláka však dokázal zasáhnout obránce.

17:44

Nalimov si na poslední chvíli poradil se střelou z levého kruhu! Hostující brankář vykopl Lipsbergsovu ránu zápěstím špičkou betonu!

17:20

Nikita Setdikov poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, nicméně Lauris Darzinš puk protečoval do prostoru, kde kraloval hostující střelec Lugin.

16:44

Michajl Gordějev střílel od modré čáry, nicméně jeho nahození před branku Rigy nedokázal nikdo v bílém dresu tečovat. Hokejisté Rigy mohou hru uklidnit.

16:10

Soči se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se znovu nedostal do zakončení. Hokejisté Rigy teď skvěle vystupují proti přihrávkám.

15:41

Další útočnou akci domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Mikelis Redlihs byl příliš rychlý při přechodu přes modrou čáru. Vhazuje se ve středním pásmu.

15:25

Kristaps Sotnieks projel na útočnou modrou čáru, jenže jeho nahození skončilo u prvního obránce v bílém dresu Soči. Hostující celek zatím brání skvěle.

14:38

Alexej Petrov projel ve velké rychlosti do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend, jenže jeho pobídka před branku Rigy byla příliš pomalá.

14:05

Stěpan Starkov dostal kotouč do rohu útočného pásma, kde si jej skvěle přehodil na forhend, jenže jeho pobídka skončila u pozorného obránce.

13:28

Denis Mosaljov projel s pukem na hokejce až na útočnou modrou čáru, odkud střílel zápěstím, jenže jeho pokus prolétl kolem klece domácí branky.

13:10

Emils Gegeris poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Batna puk pouze protečoval za branku soupeře, kde zakročil pozorný obránce.

12:28

Také Nalimov se na druhé straně kluziště musel zapojit do rozehrávky. Brankář Soči našel Rosena, který si však nepotykal se zpracováním a puk se mu odrazil od čepele.

12:05

Salák znovu vyjel za svou klec, kde vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Český brankář ve službách Rigy si zatím nemůže stěžovat na nedostatek práce.

11:30

Soči se vůbec nepovedla rozehrávka a prudká přihrávka na levou stranu skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se přesune před levou ruku Nalimova.

11:05

Vitalijs Pavlovs se u mantinelu v obranném pásmu zmocnil odraženého puku a bekhendem se mu podařilo najít Sotniekse. Druhý jmenovaný o puk rychle přišel.

10:20

Soči je po vstřelení úvodní branky na koni a nadále se tlačí do útočného pásma. Salák si musel dát pozor na střelu z levé strany a ukryl puk do lapačky.

09:34

09:34 Dmitrij LUGIN - 0:1

09:34

Soči právě vstřelilo branku!
Soči se dostává do vedení! Hostující celek předvedl rychlý přechod do útočného pásma po pravém křídle. Na zpětnou přihrávku si nabruslil DMITRIJ LUGIN a střelou zápěstím zamířil k zadní tyči! Asistence: Vladislav Kaletnik.

09:10

Roman Abrosimov zastavil nepovedenou rozehrávku Rigy a otočil těžiště hry na opačnou stranu ledové plochy. Domácí celek se musí znovu bránit.

08:27

Arsenij Achmetov střílel od modré čáry, jenže Salák měl znovu čistý výhled a jeho pokus bez problémů vyrazil mimo tři tyče domácí klece.

08:05

Damir Rachimullin dostal přihrávku na modrou čáru, kde se krásně otočil, jenže následně nevyvezl puk do bezpečí. Zatím sledujeme souboj o každý metr ledu.

07:22

Salák teď vůbec nic neviděl a měl velké štěstí! Nahození od modré čáry před ním totiž tečoval Marshall, od kterého se puk odrazil mimo branku domácího mužstva.

07:01

Domácí v plném počtu.

06:30

I na třetí pokus se zadákům hostující Rigy podařilo vyhodit puk do bezpečí. Hostující Soči v posledních minutách není schopno usadit se v útočném pásmu.

06:05

Dmitrij Lugin projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo opět u obránců domácí Rigy, kteří jej dokázali vyhodit puk do bezpečí.

05:29

Domácí hokejisté se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a dokázali kotouč vyhodit přes všechny čáry za branku hostujícího Soči.

05:01

Soči si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Kristofer Berglund.

04:42

Sergej Šmeljov dohrál jednoho z domácích obránců za brankou Rigy. Domácí hráči se však dostali k volnému kotouči a rozehráli do středního pásma.

04:20

Sergej Šmeljov se v útočném pásmu dostal k odraženému puku, jenže jeho pobídka mezi kruhy skončila u dobře postaveného obránce Rigy.

03:48

Simon Bertilsson projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho nahození forhendem skončilo vedle branky lotyšské Rigy. Domácí mohou opět uklidnit hru.

03:18

Mikelis Redlihs získal volný puk ve středním pásmu, jenže jeho nahození na branku Soči bylo hodně pomalé a připravený Nalimov puk s přehledem vyrazil.

02:34

Kristofer Berglund si splnil své defenzivní povinnosti. Domácí obránce rozehrál bekhendem na levou stranu kluziště, jenže nikdo ve vínovém se nedostal do útočného pásma.

02:10

Salák vyjel za svou branku, kde zastavil nahození soupeře po hrazení. Český brankář následně rozehrál na levou stranu ledové plochy.

01:34

Oskars Batna spěchal za nahozením do útočného pásma, nicméně důrazný obránce v bílém dresu Soči se před ním dostal k puku a bekhendem jej vyhodil do středního pásma.

01:05

Robert Mamčics se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a forhendem jej okamžitě poslal na branku Soči. Hostující brankář Nalimov vytáhl dobrý zákrok.

00:37

Alexej Petrov se dostal k odraženému kotouči, projel s pukem do středního pásma, nicméně nikdo v bílém dresu se mu neuvolnil do volného prostoru.

00:10

Domácí Riga uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Hráči ve vínových dresech se ihned vydali do útoku, ale jejich akce skončila u prvního obránce.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a lotyšská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Riga bude hrát ve vínovém, zatímco Soči oblékne bílé dresy.
Úvodní sestavy:

Dinamo Riga: Salák (An. Makarov) – Marshall, Mamčics, Balinskis, Ališauskas, Berglund, Sotnieks, Ďaloga – M. Redlihs, Ashton, Darzinš – Setdikov, Protapovič, Slepec – Gegeris, Batna, Meija – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Trastašenkovs.

HK Soči: Nalimov (A. Achmetov) – Rundblad, Bertilsson, Klimontov, A. Petrov, Abrosimov, D. Alexandrov, Gordějev – Archipov, R. Rosén, Altybarmakjan – Leščenko, Kaletnik, Lugin – Šmeljov, Točickij, Mosaljov – Rachimullin, Rybakov, Vyglazov – Starkov..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Češi a Slováci

Marek Ďaloga (RIG) – 9 zápasů, 0 gólů, 0 asistencí
Vzájemné zápasy

24.11.2019 Soči – Riga 2:3 po prodloužení
17.11.2019 Riga – Soči 1:2
1.11.2019 Soči – Riga 3:2
Dinamo Riga

Lotyšský celek je na tom mnohem hůře. Riga sehrála čtyřicet osm zápasů, ve kterých vybojovala třicet dva bodů a patří jí jedenáctá pozice. Riga už na play-off může rovnou zapomenout. Poslední čtyři duely v řadě navíc Riga prohrála. Naposledy padla výsledkem 0:3 na ledě Petrohradu.
HK Soči

Hostující celek zatím sehrál v letošním ročníku KHL čtyřicet devět zápasů a vybojoval v nich čtyřicet šest bodů. S tímto ziskem zatím patří Soči sympatická devátá pozice. Hostující celek tak bude bojovat o účast ve vyřazovacích bojích. Na osmý Nižnij Novgorod ale ztrácí osm bodů a bude to mít hodně těžké. V posledním duelu navíc Soči prohrálo 1:6 na ledě CSKA Moskva.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Dinamem Riga a HK Soči. Duel začíná v 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Dinamo Riga – HK Soči

1:2

po prodl. (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 48. Protapovič (Ďaloga, M. Redlihs) – 10. Lugin (Kaletnik), 61. Rundblad (Altybarmakjan)

Dinamo Riga: Salák (An. Makarov) – Marshall, Mamčics, Balinskis, Ališauskas, Berglund, Sotnieks, Ďaloga – M. Redlihs, Ashton, Darzinš – Setdikov, Protapovič, Slepec – Gegeris, Batna, Meija – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Trastašenkovs.

HK Soči: Nalimov (A. Achmetov) – Rundblad, Bertilsson, Klimontov, A. Petrov, Abrosimov, D. Alexandrov, Gordějev, J. Alexandrov – Archipov, R. Rosén, Altybarmakjan – Leščenko, Kaletnik, Lugin – Šmeljov, Točickij, Mosaljov – Rachimullin, Rybakov, Vyglazov – Starkov.

Průběh zápasu
1. třetina
05:01 RIG 2 Berglund, nedovolené bránění
09:34 SOC 0:1 Lugin (Kaletnik)
19:35 SOC 2 Šmeljov, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
22:49 SOC 2 Vyglazov, vysoká hůl
27:45 SOC 2 D. Alexandrov, hákování
30:26 SOC 2 příliš mnoho hráčů
33:18 SOC 2 Archipov, vysoká hůl
37:20 RIG 2 Džerinš, držení hole
Po 2. třetině
3. třetina
40:35 RIG 2 Marshall, podrážení
44:40 RIG 2 Ališauskas, podrážení
47:51 RIG 1:1 Protapovič (Ďaloga, M. Redlihs)
52:02 SOC 2 Abrosimov, držení
Po 3. třetině
Prodloužení
60:44 SOC 1:2 Rundblad (Altybarmakjan)
po prodl.